Merhaba sizinle ayni durumu yasiyorum.ve size birsey sormak istiyorum bende 2.ameliyati dusunuyorum cunku burnumun uc kisminda bir tarafta kıkırdak var diger tarafi asagiya dogru kaydi bilmem anlatabildimmi ama sizde 2.ameliyatta neler yapildi burun ucuna kikirdak falan eklendimi daha mi zor oldu acabaHerkese merhabalar. Büyük, kemerli nefret ettiğim bir burnum vardı. Gerçekten sevmiyordum özgüvenimi aşırı düşürüyordu. 2018 yazında ameliyat oldum. Başlarda çok iyiydi her şey ancak 7.aydan sonra burun ucum git gide düşmeye, ödemler indikçe burnumdaki kıkırdak kusurları meydana çıkmaya başladı. Yine burnumu sevmemeye başladım ama burnumun eski halinden hala daha iyiydi. Ameliyat olduğum için değil de burnumu kötü bir hale getiren o doktora ameliyat olduğum için pişman oldum sadece. 6 kasım 2020de revizyon ameliyatımı oldum aynı doktora bir şekilde. Burnum yine bir önceki halinden daha iyi ancak yine memnun değilim çünkü bence birçok açıdan kusurlu bir burun.
Sonuç itibariyle keşke ameliyat olmasaydım değil, keşke o doktora ameliyat olmasaydım da başkasına olsaydım diyorum. Ameliyatlardaki en önemli husus doktor seçimi.
Herkese merhabalar. Büyük, kemerli nefret ettiğim bir burnum vardı. Gerçekten sevmiyordum özgüvenimi aşırı düşürüyordu. 2018 yazında ameliyat oldum. Başlarda çok iyiydi her şey ancak 7.aydan sonra burun ucum git gide düşmeye, ödemler indikçe burnumdaki kıkırdak kusurları meydana çıkmaya başladı. Yine burnumu sevmemeye başladım ama burnumun eski halinden hala daha iyiydi. Ameliyat olduğum için değil de burnumu kötü bir hale getiren o doktora ameliyat olduğum için pişman oldum sadece. 6 kasım 2020de revizyon ameliyatımı oldum aynı doktora bir şekilde. Burnum yine bir önceki halinden daha iyi ancak yine memnun değilim çünkü bence birçok açıdan kusurlu bir burun.
Sonuç itibariyle keşke ameliyat olmasaydım değil, keşke o doktora ameliyat olmasaydım da başkasına olsaydım diyorum. Ameliyatlardaki en önemli husus doktor seçimi.
bende bu yüzden 2.yi oldum ve çok net doktoruma kısalsın istiyorum burnum dedim... Pandemi vs böyle bir dönemde çıksın gitsin aradan diye oldum ameliyat. burnum kötü mü hayır ama ilk olduğumda da zaten kötü değildi sadece benim istediğimden daha uzundu, ne değişti hiç bir şey hala uzun. çevremde hiç kimseye söylemedim ve anlayan bir kişi olmadı... 3.yü şimdi yine aynı doktora olsam eee küçültmüyor 2. yi oldum aynı.... ama başka doktor araştır bak bul revizyon bir sürü para ver bilmiyorum ne yapsamAynen ben de doğal olsun sadece kemer gitsin dedim. Çok doğal oldu ama ikinciyi hiç gözüm yemiyor. En azından eskisinden düzgün diyorum. Siz üçüncüyü düşünüyğr musunuz?
birçok doktor güzel yapıyor şekli gibi geliyor artık bana....en azından sosyal medyada öyle duruyorGerekliydi ama mutlu değilim. Daha doğrusu kötü bir burun oldu. Nefes sorunları yüzünden olmuştum ameliyat ama doktor sağolsun görüntü sorunu oluşturdu üstüne. Burun ameliyatı çok riskli maalesef. Beceriksiz doktorlar yüzünden kumar gibi bir şey.
Her doktorun başarısız ameliyatları muhakkak var. Fotoğraflara çok iyi yaptıklarını düşündüklerini koyuyorlar sadece. Kötü yaptıkları içinse hiçbir zaman hatalarını kabul etmiyorlar, zaten ilk zamanlarda şişliktendir diye oyaliyorlar sonra da bana göre sorun yok çok güzel deyip sıyrılıyorlar. Bana göre burun ameliyatları şans, tutmazsa al başına belayı. O yüzden o riske değmeyecek kadar kötü bir burna sahip değilseniz tavsiye etmiyorum.birçok doktor güzel yapıyor şekli gibi geliyor artık bana....en azından sosyal medyada öyle duruyor
Çok haklısınız, ben artık bunu kabullenip böyle yaşamayı düşünüyorum en azından birkaç yıl ameliyat düşünmüyorum. Burnum kısa değil doğal kemersiz bir burun ama yapacak bir şey yok en azından eskisinden iyi diyorumbende bu yüzden 2.yi oldum ve çok net doktoruma kısalsın istiyorum burnum dedim... Pandemi vs böyle bir dönemde çıksın gitsin aradan diye oldum ameliyat. burnum kötü mü hayır ama ilk olduğumda da zaten kötü değildi sadece benim istediğimden daha uzundu, ne değişti hiç bir şey hala uzun. çevremde hiç kimseye söylemedim ve anlayan bir kişi olmadı... 3.yü şimdi yine aynı doktora olsam eee küçültmüyor 2. yi oldum aynı.... ama başka doktor araştır bak bul revizyon bir sürü para ver bilmiyorum ne yapsam
Evet eskisinden iyiyse.... Benimki eskisiyle aynı gibi yani bendeki tek artı nefes alıyorum eskiden gerçekten nefes alamıyordum ama buna da şükürÇok haklısınız, ben artık bunu kabullenip böyle yaşamayı düşünüyorum en azından birkaç yıl ameliyat düşünmüyorum. Burnum kısa değil doğal kemersiz bir burun ama yapacak bir şey yok en azından eskisinden iyi diyorum
Evet hata kabul etmeyen çok benim doktorum dürüst bu konuda haklısın çok az dokundum şekline daha çok dğeişşiklik yapabilirdim ama kolay atlat istedim yapmadım dedi. Bunu bana ameliyattan önce deseydi fikrimi alsaydı keşke ama olan oldu :)Her doktorun başarısız ameliyatları muhakkak var. Fotoğraflara çok iyi yaptıklarını düşündüklerini koyuyorlar sadece. Kötü yaptıkları içinse hiçbir zaman hatalarını kabul etmiyorlar, zaten ilk zamanlarda şişliktendir diye oyaliyorlar sonra da bana göre sorun yok çok güzel deyip sıyrılıyorlar. Bana göre burun ameliyatları şans, tutmazsa al başına belayı. O yüzden o riske değmeyecek kadar kötü bir burna sahip değilseniz tavsiye etmiyorum.
Merhaba burnunuzu görme şansım var mı acaba ?Çok haklısınız, ben artık bunu kabullenip böyle yaşamayı düşünüyorum en azından birkaç yıl ameliyat düşünmüyorum. Burnum kısa değil doğal kemersiz bir burun ama yapacak bir şey yok en azından eskisinden iyi diyorum
Attım özeldenMerhaba burnunuzu görme şansım var mı acaba ?
Kendime bir güncelleme yapmak istiyorum. Arkadaşlar şu an birinci ayı geride bıraktım ve ne kadar da fevri davrandığımı fark ettim. Psikolojik olarak süreci kaldırabilecekseniz bu ameliyatı olun yoksa çok zor oluyor kendimden biliyorum10. gündeyim konuşmak için belki çok erken ama hayatımın en büyük pişmanlığı gibi geliyor aynaya bakamıyorum alçım çıktığı günden beri ağlıyorum içim daralıyor eski halimi o kadar özlüyorum ki fotoğraflarıma bakıp nasıl böyle bir hata yaptığımı sorguluyorum kendimi asla affetmeyeceğim nolur nolur kendinizi olduğunuz gibi sevin sonra ah vah etmek için çok geç şu an ölmek istiyorum yaşamak istemiyorum hayatımı mahvetmişim gibi hissediyorum günde 3-4 saat ya uyuyorum ya da uyumuyorum hayatım bitmiş gibi çok pişmanım çok ve zamanla pişmanlığımın geçeceğini hiç sanmıyorum
Ahh canım çok sevindim. Biliyordum bu şekilde düşüneceğini zaten. Sadece sanır gerektiren bir süreç gerçekten. Çok geçmiş olsun tekrar zamanla daha da alışacaksın emin ol.Kendime bir güncelleme yapmak istiyorum. Arkadaşlar şu an birinci ayı geride bıraktım ve ne kadar da fevri davrandığımı fark ettim. Psikolojik olarak süreci kaldırabilecekseniz bu ameliyatı olun yoksa çok zor oluyor kendimden biliyorumŞu an aynaya baktığım zaman mutlu oluyorum biraz ödemlerim var ama bu halimle bile mutluyum. Başlardaki halimi gördükten sonra her halime şükreder oldum Burnum tam istediğim gibi elbette değil ama sandığım kadar da kötü değilmiş oturmaya başladıkça anladım. En azından eski burnumdan daha güzel olduğunu düşünüyorum ve doğal, kimse "aaa bu kız estetik olmuş" demez o kadar doğal ve yüzüme giden bir burun oldu. Başlarda inanılmaz kötüydüm ve bana burada moral veren birkaç kişi vardı özellikle @umtsz96 bana ikinci aydan sonra iyi ki diyeceğimi söylemişti ben ikinci aya girmeden mutlu olmaya başladım bile desteğin için çok teşekkür ederim :)
İnanılmaz sevindim sizin adınıza gerçekten. İlk yazdıklarınızı gözlerim dolu dolu okudum o kadar üzüldüm ki. Umarım şimdi çok çok daha iyi durumdadır burnunuz.Kendime bir güncelleme yapmak istiyorum. Arkadaşlar şu an birinci ayı geride bıraktım ve ne kadar da fevri davrandığımı fark ettim. Psikolojik olarak süreci kaldırabilecekseniz bu ameliyatı olun yoksa çok zor oluyor kendimden biliyorumŞu an aynaya baktığım zaman mutlu oluyorum biraz ödemlerim var ama bu halimle bile mutluyum. Başlardaki halimi gördükten sonra her halime şükreder oldum Burnum tam istediğim gibi elbette değil ama sandığım kadar da kötü değilmiş oturmaya başladıkça anladım. En azından eski burnumdan daha güzel olduğunu düşünüyorum ve doğal, kimse "aaa bu kız estetik olmuş" demez o kadar doğal ve yüzüme giden bir burun oldu. Başlarda inanılmaz kötüydüm ve bana burada moral veren birkaç kişi vardı özellikle @umtsz96 bana ikinci aydan sonra iyi ki diyeceğimi söylemişti ben ikinci aya girmeden mutlu olmaya başladım bile desteğin için çok teşekkür ederim :)
merhaba dilara oldun mu ameliyatını tekrarBen mutlu değilim. Burnum yüzüme göre büyük, geniş ve eğriydi. Ameliyattan sonra eskisinden kötü olmadı ama hala büyük, geniş ve eğri. Ayrıca kemer yeniden oluştu, bir de tümseğim var kemerde artık. Doktor kasıtlı olarak söylediğinin aksine pek müdahalede bulunmamış. 1 saatte ameliyata alıp çıkardı zaten. Ya beceremiyor ya da baştan savdı. Bilemiyorum. Bu sebeple benim pişman olduğum tek şey sadece doktor seçimim. Çünkü burnun yüzün ifadesini çok değiştirdiğine inanıyorum. Doğru bir doktor seçimi yapsaydım sorun yaşamayacaktım. Bu sebeple 2. ameliyatımı olacağım.
Tekrar eski burnunuzu yaptırdınız mıBurun estetiğini asla önermiyorum kimse hem beden hem ruh sağlığından olmasın herkes kendini sevsin öyle kabul etsin burun estetiği sağlık açısından doğru bulmuyorum ve burun estetiği yapan doktorları dürüst bulmuyorum şimdi ki aklım olsaydı asla o ameliyat masasına yatmazdım.
Kime oldunuz ameliyatları.İlk burnumu kesinlikle aramıyorum ama düşündüğümde o burnumla bu kadar mutsuz olmadığımı hatırlıyorum.Yapılmış ama sorunları olan bir burun hiç yapılmamış burundan daha çok keyif kaçırıyor.Ben burnumu revize ettireli 6 ay oldu.6 aydır her sabah gözümü açtığım an aklıma ilk gelen bu oluyor.İkinci başarısız sonuçtan sonra iyice kafayı burnuma takmış durumdayım.
İkinci ameliyatım 2,5 saat sürmüştü.Düşünüyorum da doktorum 2,5 saat uğraşıp hiçbir sorunu düzeltememeyi,beni revizyon olduğuma pişman etmeyi nasıl başardı acaba :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?