- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 454
- 123
Anlıyorum geçmiş olsun doğal olan değil midir zaten güzel olansuana kadar evet ama daha bir ay oldu. Bir de soyle bir sey var, doktorun tarzi pek kalkik burun yapmak degil, yani cogunlukla duz burunlar yapmaktan yana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlıyorum geçmiş olsun doğal olan değil midir zaten güzel olansuana kadar evet ama daha bir ay oldu. Bir de soyle bir sey var, doktorun tarzi pek kalkik burun yapmak degil, yani cogunlukla duz burunlar yapmaktan yana.
Valla kesin içine sineceginin garantisi yok bi de benim burnumun son seklini alması 1.5 yıl kadar sürdü cok can sıkıcı bi süreçSiz de mi oldunuz? Kesinlikle öyle benim de sorunsuz bir burnum vardı pişmanım.
Kesinlikle katılıyorum. Peki şuan memnun musunuz?Valla kesin içine sineceginin garantisi yok bi de benim burnumun son seklini alması 1.5 yıl kadar sürdü cok can sıkıcı bi süreç
evet düşünüyorum, ama buradaki mağdurları görünce gerek var mı diye düşünüyor insan.
Sakin olun lütfen ölmek hiçbir şeyin çaresi değildir. Henüz pişman olmak için çok erken 10. gündeymişsiniz. Biraz zaman verin kendinizi psikolojik olarak düşürmeyin. Birkaç ay geçsin, biraz sabırlı olun, karamsar olmayın.10. gündeyim konuşmak için belki çok erken ama hayatımın en büyük pişmanlığı gibi geliyor aynaya bakamıyorum alçım çıktığı günden beri ağlıyorum içim daralıyor eski halimi o kadar özlüyorum ki fotoğraflarıma bakıp nasıl böyle bir hata yaptığımı sorguluyorum kendimi asla affetmeyeceğim nolur nolur kendinizi olduğunuz gibi sevin sonra ah vah etmek için çok geç şu an ölmek istiyorum yaşamak istemiyorum hayatımı mahvetmişim gibi hissediyorum günde 3-4 saat ya uyuyorum ya da uyumuyorum hayatım bitmiş gibi çok pişmanım çok ve zamanla pişmanlığımın geçeceğini hiç sanmıyorum
Ayni duyguları yaşıyoruz resmen.Durmadan aynanın karsisinda burnuma bakıp keşke olmasaydım diyorum.Kemerli ince bi burnu nasil olurda kalin,kaba, büyük burna çevirdi hala aklım almiyor, yanına gidince de ooo yaptığım en güzel burunlardan birini yaptım diyor kan beynime sıçrıyor.10. gündeyim konuşmak için belki çok erken ama hayatımın en büyük pişmanlığı gibi geliyor aynaya bakamıyorum alçım çıktığı günden beri ağlıyorum içim daralıyor eski halimi o kadar özlüyorum ki fotoğraflarıma bakıp nasıl böyle bir hata yaptığımı sorguluyorum kendimi asla affetmeyeceğim nolur nolur kendinizi olduğunuz gibi sevin sonra ah vah etmek için çok geç şu an ölmek istiyorum yaşamak istemiyorum hayatımı mahvetmişim gibi hissediyorum günde 3-4 saat ya uyuyorum ya da uyumuyorum hayatım bitmiş gibi çok pişmanım çok ve zamanla pişmanlığımın geçeceğini hiç sanmıyorum
Kesinlikle aynı duyguları yaşadım aynı sizin gibi sürekli ağlıyordum geceleri hiç uyumuyordum. İkinci aydan sonra kendime geldim kendimi sevdim. Şuan da inanın iyiki diyorum. İnsan ilk başlarda kendine yabancı hissediyor. Sabredin.10. gündeyim konuşmak için belki çok erken ama hayatımın en büyük pişmanlığı gibi geliyor aynaya bakamıyorum alçım çıktığı günden beri ağlıyorum içim daralıyor eski halimi o kadar özlüyorum ki fotoğraflarıma bakıp nasıl böyle bir hata yaptığımı sorguluyorum kendimi asla affetmeyeceğim nolur nolur kendinizi olduğunuz gibi sevin sonra ah vah etmek için çok geç şu an ölmek istiyorum yaşamak istemiyorum hayatımı mahvetmişim gibi hissediyorum günde 3-4 saat ya uyuyorum ya da uyumuyorum hayatım bitmiş gibi çok pişmanım çok ve zamanla pişmanlığımın geçeceğini hiç sanmıyorum
Benim de öyle ince ve çok da kusuru olmayan bir burnum vardı o kadar pişmanım ki şu an kocaman aşırı yapay bir buruna sahip oldum. Hayatım durmuş gibi şu an ne yapacağımı hiç bilmiyorum sadece saatlerce ağlıyorumAyni duyguları yaşıyoruz resmen.Durmadan aynanın karsisinda burnuma bakıp keşke olmasaydım diyorum.Kemerli ince bi burnu nasil olurda kalin,kaba, büyük burna çevirdi hala aklım almiyor, yanına gidince de ooo yaptığım en güzel burunlardan birini yaptım diyor kan beynime sıçrıyor.
Yaşama sevincim kalmadı. Önceden hayat dolu her şeye rağmen gülen mutlu olan biriydim ama bu durumla baş edemiyorum ölmeyi hiç bu kadar istememiştimSakin olun lütfen ölmek hiçbir şeyin çaresi değildir. Henüz pişman olmak için çok erken 10. gündeymişsiniz. Biraz zaman verin kendinizi psikolojik olarak düşürmeyin. Birkaç ay geçsin, biraz sabırlı olun, karamsar olmayın.
Çok pişmanım çokkkk ve ben bu halime alışmak istemiyorum bu halimden nefret ediyorum eski burnumu geri istiyorum bu burunla yaşamak istemiyorumKesinlikle aynı duyguları yaşadım aynı sizin gibi sürekli ağlıyordum geceleri hiç uyumuyordum. İkinci aydan sonra kendime geldim kendimi sevdim. Şuan da inanın iyiki diyorum. İnsan ilk başlarda kendine yabancı hissediyor. Sabredin.
Doktorunuz kimdi?Ayni duyguları yaşıyoruz resmen.Durmadan aynanın karsisinda burnuma bakıp keşke olmasaydım diyorum.Kemerli ince bi burnu nasil olurda kalin,kaba, büyük burna çevirdi hala aklım almiyor, yanına gidince de ooo yaptığım en güzel burunlardan birini yaptım diyor kan beynime sıçrıyor.
Gerçekten her saniye her dk. Aynı şeyleri söylüyor ve sürekli ağlıyordum. Geçeceğini bilin. Ben ne desem siz onu kafaya takacaksınız.Çok pişmanım çokkkk ve ben bu halime alışmak istemiyorum bu halimden nefret ediyorum eski burnumu geri istiyorum bu burunla yaşamak istemiyorum(((((((((((