• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun ameliyatı olanlar! mutlu musunuz pişman mısınız?

Ben 2.5 yıl evvel oldum. Çok etli bir burnum vardı. Ayrıca nefes kalitem de iyi değildi. Kbb ci iyi bir dr buldum. Nefesim harika. Burnum da gayet doğal. Sadece dışardan belli olmayan benim selfiede hiaaettiğim hafif yamukluk var. Hoca 3 ayda bir dolgu ile toparladı şu an çok iyi çok memnunum iyiki oldum. Bir de kg versem tadını çıkaramadımki burnumdan kurtuldum gıdım çıktı😁😁😁

Bence yok ben çok pişmanım. Nefes problemi çıkarsa bırak güzel bir burnu dünyayı unutuyorsun. Geceleri deliksiz uyumayı özledim. Keşkelerle yaşanmıyor ama bir dilek hakkım olsa zamanı geri alır. Burun ameliyatı asla olmazdım. Eski doğal burnumu çok özledim.

10. gündeyim konuşmak için belki çok erken ama hayatımın en büyük pişmanlığı gibi geliyor aynaya bakamıyorum alçım çıktığı günden beri ağlıyorum içim daralıyor eski halimi o kadar özlüyorum ki fotoğraflarıma bakıp nasıl böyle bir hata yaptığımı sorguluyorum kendimi asla affetmeyeceğim nolur nolur kendinizi olduğunuz gibi sevin sonra ah vah etmek için çok geç şu an ölmek istiyorum yaşamak istemiyorum hayatımı mahvetmişim gibi hissediyorum günde 3-4 saat ya uyuyorum ya da uyumuyorum hayatım bitmiş gibi çok pişmanım çok ve zamanla pişmanlığımın geçeceğini hiç sanmıyorum

10. gündeyim konuşmak için belki çok erken ama hayatımın en büyük pişmanlığı gibi geliyor aynaya bakamıyorum alçım çıktığı günden beri ağlıyorum içim daralıyor eski halimi o kadar özlüyorum ki fotoğraflarıma bakıp nasıl böyle bir hata yaptığımı sorguluyorum kendimi asla affetmeyeceğim nolur nolur kendinizi olduğunuz gibi sevin sonra ah vah etmek için çok geç şu an ölmek istiyorum yaşamak istemiyorum hayatımı mahvetmişim gibi hissediyorum günde 3-4 saat ya uyuyorum ya da uyumuyorum hayatım bitmiş gibi çok pişmanım çok ve zamanla pişmanlığımın geçeceğini hiç sanmıyorum
Sakin olun lütfen ölmek hiçbir şeyin çaresi değildir. Henüz pişman olmak için çok erken 10. gündeymişsiniz. Biraz zaman verin kendinizi psikolojik olarak düşürmeyin. Birkaç ay geçsin, biraz sabırlı olun, karamsar olmayın.

Ayni duyguları yaşıyoruz resmen.Durmadan aynanın karsisinda burnuma bakıp keşke olmasaydım diyorum.Kemerli ince bi burnu nasil olurda kalin,kaba, büyük burna çevirdi hala aklım almiyor, yanına gidince de ooo yaptığım en güzel burunlardan birini yaptım diyor kan beynime sıçrıyor.

Kesinlikle aynı duyguları yaşadım aynı sizin gibi sürekli ağlıyordum geceleri hiç uyumuyordum. İkinci aydan sonra kendime geldim kendimi sevdim. Şuan da inanın iyiki diyorum. İnsan ilk başlarda kendine yabancı hissediyor. Sabredin.

Benim burnum çok kötüydü. Bariz çirkindim. Özgüven sıfırdı. İnsanlarla sohbet ederken burnuma bakıp durduklarını sanıyordum. Yani psikolojim de çok kötüydü :( istediğim gibi olmazsa diye korktum o yüzden erteledim hep. Nefes problemim de vardı. Hem burun hem de ağızdan nefes yollarım çok tikaliydi. Ben de madem yatıyorum bıçak altına. Neden daha güzel bir burun olmasın dedim ve yaptırdım. Şimdilik memnunum ama yine de zamb gösterecek....

Ama gerçekten burnu küçük olan ya da hafif kusurları olan hiç elletmesin burnuna.

Ayni duyguları yaşıyoruz resmen.Durmadan aynanın karsisinda burnuma bakıp keşke olmasaydım diyorum.Kemerli ince bi burnu nasil olurda kalin,kaba, büyük burna çevirdi hala aklım almiyor, yanına gidince de ooo yaptığım en güzel burunlardan birini yaptım diyor kan beynime sıçrıyor.
Benim de öyle ince ve çok da kusuru olmayan bir burnum vardı o kadar pişmanım ki şu an kocaman aşırı yapay bir buruna sahip oldum. Hayatım durmuş gibi şu an ne yapacağımı hiç bilmiyorum sadece saatlerce ağlıyorum :(

Sakin olun lütfen ölmek hiçbir şeyin çaresi değildir. Henüz pişman olmak için çok erken 10. gündeymişsiniz. Biraz zaman verin kendinizi psikolojik olarak düşürmeyin. Birkaç ay geçsin, biraz sabırlı olun, karamsar olmayın.
Yaşama sevincim kalmadı. Önceden hayat dolu her şeye rağmen gülen mutlu olan biriydim ama bu durumla baş edemiyorum ölmeyi hiç bu kadar istememiştim

Kesinlikle aynı duyguları yaşadım aynı sizin gibi sürekli ağlıyordum geceleri hiç uyumuyordum. İkinci aydan sonra kendime geldim kendimi sevdim. Şuan da inanın iyiki diyorum. İnsan ilk başlarda kendine yabancı hissediyor. Sabredin.
Çok pişmanım çokkkk ve ben bu halime alışmak istemiyorum bu halimden nefret ediyorum eski burnumu geri istiyorum bu burunla yaşamak istemiyorum :((((((((((((

Doktorunuz kimdi?

Çok pişmanım çokkkk ve ben bu halime alışmak istemiyorum bu halimden nefret ediyorum eski burnumu geri istiyorum bu burunla yaşamak istemiyorum :((((((((((((
Gerçekten her saniye her dk. Aynı şeyleri söylüyor ve sürekli ağlıyordum. Geçeceğini bilin. Ben ne desem siz onu kafaya takacaksınız.

Arkadaşlar ölmek istiyorum falan ne demek? Telafisi olan şeyler bunlar. Benim burnum da muhteşem olmadı hatta asimetrik var boyut olarak çok da küçülmedi ama ölmek istemek de -bir burun yüzünden- fazla bence.

bir arkadaş olarak yazmak istedim. Kendinizi toparlayın. Her şeyin çaresi bulunur.

Herkese merhabalar. Büyük, kemerli nefret ettiğim bir burnum vardı. Gerçekten sevmiyordum özgüvenimi aşırı düşürüyordu. 2018 yazında ameliyat oldum. Başlarda çok iyiydi her şey ancak 7.aydan sonra burun ucum git gide düşmeye, ödemler indikçe burnumdaki kıkırdak kusurları meydana çıkmaya başladı. Yine burnumu sevmemeye başladım ama burnumun eski halinden hala daha iyiydi. Ameliyat olduğum için değil de burnumu kötü bir hale getiren o doktora ameliyat olduğum için pişman oldum sadece. 6 kasım 2020de revizyon ameliyatımı oldum aynı doktora bir şekilde. Burnum yine bir önceki halinden daha iyi ancak yine memnun değilim çünkü bence birçok açıdan kusurlu bir burun.

Sonuç itibariyle keşke ameliyat olmasaydım değil, keşke o doktora ameliyat olmasaydım da başkasına olsaydım diyorum. Ameliyatlardaki en önemli husus doktor seçimi.

Back
X