- 5 Eylül 2016
- 117
- 92
- 48
- Konu Sahibi Amphitritess
Merhaba kızlar Bursa'ya tayinim çıktı eşyam falan yok birinci sorum nerden ev tutabilirim ikincisi de evimin mobilyalarını nerden alabilirim ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsinize bagli
Arabaniz var mi?
Maasinizin ne kadarini kiraya ayirabileceksiniz?
sanın hangı ılçesıne tayınınız cıktı ? eşyaları herhangı bırmobılya magazasından ızmır yolunda cok var ya da ınegolden alabılırsınız...Merhaba kızlar Bursa'ya tayinim çıktı eşyam falan yok birinci sorum nerden ev tutabilirim ikincisi de evimin mobilyalarını nerden alabilirim ...
Evet valla hayatim boyunca evim ile isim hic yakin olmadi. Ucevlerde otururken dosabta calistim, balata tasininca da kosabBiz soruyoruz da konu sahibi öğle arasından sonra gelir herhalde
bir de mesela bizim gibi çılgınlar var
evi ve işi şehrin iki ayrı ucunda olan
geçen 08.15 te evden çıktık oğlumu 8.30 da okula bıraktık ve işe gittiğimizde saat 09.45 idi
yani evden çıkmamızdan 1,30 saat sonra ile ulaştık ve araba ile
Emniyet acep su ihsaniyedeki mi? D damdan bilirZaten Mardin'de eşya almadık eşimle gidecez zaten diye onun bekar eşyaları benimki derken yaşadık işte ama şimdi iyi şeylere bakıyoruz tabi hayırlısı ile para problemimiz yok ama 1000 tl ye kadar kirada oturabiliriz emniyetin yakınlarında olması tercihimdir bir kaç mobilyacıyı aradık ama senet karşılığı vermiyorlarmış eşim de bende krediye karşıyız da bakalım bulabilirsek senetli almak istiyoruz
Bir arkadasım ikinci el köşe takımını , tv sehpasını falan satıyorMerhaba kızlar Bursa'ya tayinim çıktı eşyam falan yok birinci sorum nerden ev tutabilirim ikincisi de evimin mobilyalarını nerden alabilirim ...
Bursada mısınBiz soruyoruz da konu sahibi öğle arasından sonra gelir herhalde
bir de mesela bizim gibi çılgınlar var
evi ve işi şehrin iki ayrı ucunda olan
geçen 08.15 te evden çıktık oğlumu 8.30 da okula bıraktık ve işe gittiğimizde saat 09.45 idi
yani evden çıkmamızdan 1,30 saat sonra ile ulaştık ve araba ile
Bursada mısın
Okey:)
Teşekkür ederim :)Hayirli olsun. Bursanin guzel bi yer oldugunu dusunuyorum, pek bilmesem de.
Darisi basima