• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

Neyse stajeri gönderdim allahtan pentiden aldırdım çorap, ayy kızlar deve gibi boy olunca 5 beden xxl alıyorum çorabı :)) Satan kızlar salak salak yüzüme bakıyorlar :))

kızlar gıremedım kac gundur nasılsınız sedacım evınız hayırlısı olsun

evlenın artık ya goruselım :dance:

sedacım duvagını cok begendım cnm

ben bugun oldum valla hıc sormayın yemek camasır bulasık offff kelebeklı kuzu cnm senden baskası anlamaz benı burda :kahve:

Slm kızlar

umarım hepınız iyisiniz....

Gelin tacı almak istiyenlere bır tavsıye

Magazalardan almayın
2 - 3 katı fıyat alıyorlar

kapalı carsıda gelınlık malzemesı satan bır toptancı var

bir sürüde ceşit var

bütün magazalar ordan alıyor zaten

oradan alın

Ulucamı meydanında sayılgan ege pasajında A ile baslıyor ve 4 harflı =))) reklam yapmak yasak ısım veremıyorum.......yapay gelın cıceklerı fılanda mevcut

happyzhr hoşgeldin tşk ederimc cnm
açık havada düğünmü planlıyosunuz birde tabi fiyat aralığıda önemli. ben mesela bursada grand salonu beğeniyorum. hem çok büyük hemde kolon olmadığı için düğün çok rahat izlenebiliyor. seke kır bahçesine gitmedim hiç netten baktım beğendim onuda. daha zamanın varmıs ama bıraz daha arastırırsın ozaman kadar.zemuszemus

evet cnm kır düğünü planlıyoruz ama genelde mekanlar max 800 kişiye kadar alıyr bizim sülale de nişanlımın sülaleside biraz kalabalık :( o yüzden bu kadar büyük yer bulamıyoruzeyvahedigeldismile şeke kır bahçesini bende beğendim ama tüyap fuar alanının orda olduğu için çöp kokar mı acaba die düşündürüyor beni...offf çok zor bu işler yaaaakannehir

happyzhr sende hoşgeldin.. Bursada düğün mekanı pek bilmiyorum ama bende kır düğünü istiyordum fiyatlar çok fahiş benim altından kalkabileceğim gibi değildi vazgeçtim :umursamaz:

Umarım sen gönlüne göre bir yer bulursun...

hoşbulduk cnmm.... bizde kişi sayısı çok olduğu için yemekli bi düğünün altından kalkamayacağımızı düşündüğümden kokteyl tarzı bi düğün planlıyoruz..

ben bugun oldum valla hıc sormayın yemek camasır bulasık offff kelebeklı kuzu cnm senden baskası anlamaz benı burda :kahve:

günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrr;

ahh sebnemcimmm ahhh anlamaz olurmuyum ben seni. sürekli aynı şey cnm yemek bulaşık ütü temizlik derdi. hele şu yemek olayı bıktırdı valla kaydirigubbakcemile3 bugün ne pişirsem diye iş yerinde başlıyorum düşünmeye. bi yardımcı şart aslında şöyle güveneceğimiz biri olsa. tanıdıklara soruyorum hepsi dolu onlara gelenlerin. :bbo: sen çalışıyomuydun ??

happyzhr haftasonu bi akşam bi gidip bakın bakalım koku olurmu olmazmı görmüş olursunuz. için rahatlar. şimdi orda çalışanlar yok abla olmuyo falan der aklın kalır bu sefer.

Ayyyyy kelebeklikuzummmm ben yemek yapmayı çok seviyorum ya kendi evim olsa hergün istediğim yemeği pişirsem felan.. ALlahtan mutfakla aram çok iyidir pek bu konuda zorlanacağımı sanmıyorum guclubacismile Ev işide ne bileyim kendi evi olunca insanın temizlemek çok dert olmaz sanırım guclubacismile Şimdi böyle düşünüyorum ama pembesi gidip tozu kalınca hala aynı fikirdemi olucam bilemiyorum kaydirigubbakcemile2

Kızz Sedanın duvağını nerde gördün yaww bilmiyorumkismile
uleeeen halimize şükretmek lazım çamaşır makinası , kurutma makinası , bulaşık makinası... oooooooo teknolojinin gözünü seveyimmm :Saruboceq: :sm_cool:

Annem anlatırdı.. Onların zamanında makina yok bişi yok.. Bulaşık yıka, çamaşır yıka, hazır bebek bezi yok.. bezleri yıka.. bir gün arayla 40 tane bez yıkıyormuş :sinifsinif: Onları düşününce kendimi çok şanslı hissediyorum :teselli:

Aime 21 , canım taç için bişi diyemem ama gelinliği diktiriyorsan zaten gelinlikçinde yapma çiçeklerden veriyor.. Ben istedim gelinliğimde kullanılan çiçeklerden takıcam saçıma..

revindelim ya inan asıl zor geliyor yemek olayı. evde olsam belki alışırdım da. işten yorgun eve gidince mecburen en kolay ne varsa onu yapıyorum tavuk köfte falan filan. haftada bir gün anneme bi gün kayınvaldeme gidioz ozaman süper oluyo zemuszemus

happyzhr haftasonu bi akşam bi gidip bakın bakalım koku olurmu olmazmı görmüş olursunuz. için rahatlar. şimdi orda çalışanlar yok abla olmuyo falan der aklın kalır bu sefer.[/B][/QUOTE]

cnm 1-2 defa gittik koku yoktu ama arasıra olabiliyormuş yani ne kadar sıklıkla oluyor onu bilmioyorum ya bizim düğünümüz akşamı olursa diye çok korkuyorum o yüzdende karar veremiyorum...boshayallersmile

happyzhr anladım cnm. şansına kalmış artık ama olmaz iye tahmin ediyorum ben. positif düşünelim öyle olsun opuyorumnanaktan

mavi peri hoşgeldin cnm

açık hava istiyorum ama yağmur yağarsa diye cesarette edemiyorum.. cesaret edenler nasıl ediyorlaarr bana akıl verin..

kızlarrr nerdesiniz bugün yawwwwww -tatlicadiarzu-
happyzhr cnmcım vallada oda cesaretle deılde sansla alakalı tamamen. inş yağmaz yağarsa alternatifi olan bi mekan seçmek daha mantıklı bence

Back
X