• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

kızlar örnege bakınn yaa .....

BıR ANNENıN ANNECE TERBıYESı

Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine gelecek olan oğlu ve yeni gelini için yine mutfağına kapanmış, yemek yapıyordu. Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi. Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı bir durumla karşılaş...tılar. Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler değme oburların bile iştahını kapatacak kadar berbattı. Tatlılar un kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse hiç pişmemişti. Oğlu, yeni gelini ve aile dostu, kadıncağıza durumu fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da, yemek sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi. Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler. Aile dostları ise biraz daha kaldıktan sonra gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra, yaşlı kadına: "Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum. Bana söyler misin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasın ya da bir sorunun var." dedi. Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verdi: "Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten sonra oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının kalbini kıramayacak."

kızlar örnege bakınn yaa .....

BİR ANNENİN ANNECE TERBİYESİ

Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine gelecek olan oğlu ve yeni gelini için yine mutfağına kapanmış, yemek yapıyordu. Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi. Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı bir durumla karşılaş...tılar. Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler değme oburların bile iştahını kapatacak kadar berbattı. Tatlılar un kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse hiç pişmemişti. Oğlu, yeni gelini ve aile dostu, kadıncağıza durumu fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da, yemek sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi. Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler. Aile dostları ise biraz daha kaldıktan sonra gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra, yaşlı kadına: "Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum. Bana söyler misin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasın ya da bir sorunun var." dedi. Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verdi: "Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten sonra oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının kalbini kıramayacak."

Seda bu anne değil melek :asigim: nasıl güzel bir ahlaktır bu yaa :asigim: Allah hepimize böyle düşünceli kaynanalar nasip etsin :Saruboceq:

Kızlar bugün çarşıya çıktım kına için beyaz ama çok cici bir abiye aldım taş felan yok üzerinde ama çok kibar çok güzel bir elbise boshayallersmile Dağıtacağım kınaları aldım papatyalar var üzerinde zemuszemus >El için çiçeklerimi aldım opuyorumnanaktan kuruyemiş için keseler aldık doldurması kaldı sadece :) elbisemi yarın giyer resminide buraya eklerim o kadar beğendimki bir ara anneme ben gelinlikten vazgeçtim bunu giyicem dediğimi hatırlıyorum :)

Kızçelerrrr kınada giyeceğim birinci elbise :kedi:

1001489ak.jpg

Eklentiler

• $100_1489.webp
    $100_1489.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Sedefcim tam goremedim ama guzel gozukuyor gule gule giy cnm

Off kizlar gozumde arpacik cikti ya insallah kinaya kadar gecer

selam bursanın güzel gelinleri

merhaba canım nasılsın ??

canımm geçmiş olsun bak şu videoyu izle bide ben çay boşetleri varya ılık onlardan konulması yararlı oluyormuş diye duymuştum.. Gözünde arpacık çıkanlar evde ne yapabilir? - UZMANTV

sağol cnm benim bakalım babam sarımsak alıcak onuda yapıcam 2 kere çay da koydum inşallah geçer tam göz pınarımda çünkübenneyaptımki

bu arada kıyafetin çok güzelmiş şimdi net gördüm cnm benim opuyorumnanaktan

Slm kizlar
tüh cok gec kesfettim burayi :(
benim dügünümde bursada olucak....

Sizin dügünler ne zaman ve hangi salonlarda olucak????

Şebnem'cim,aile hekimine gidersen sana bir krem verir,ve bununla bir kaç günde geçer,geçmiş olsun bu arada.

aime öncelikle merhaba,hoşgeldin aramıza,benim düğünüm 31 temmuzda gold düğün salonunda.

Şebocum , beğenmene sevindim kıyafetimi ay ay ay nasıl bayıla bayıla aldım anlatamam boshayallersmile Şimdi sıra kırmızı kına kıyafetinde bayanssulusmile

Kızlar bu arada şu tacı yaptırıyorum kına akşamı için üstünde fiyonkları olmicak tacın üzerinde sırf tek sıra taş olucak yüz örtüsü felan istemiyorum çünkü :umursamaz: duvaklı olucak benimki laelaelaelaelae

KIRMIZI UZUN TÜLLÜ KINA TACI, #27180677 Gittigidiyor.com

kızlarrrrrrr selam benim çeyizlerim serildi c.tesi günü... fotoları yükleyince sizede atarım ... ve ogün nikahımızda oldu... ben evlilik dolayısı ile işten ayrılıacağım için erken yaptık nikahı.. süperdi herşey.. ama insan çok gergin oluyormş yaw... darısı başınıza..

Gülşennnn kuzummmm hadi hayırlısı olsun resimlerini bekliyorum merak içinde olumunekankayizsmile

Canım bende evlilik nedeni ile işten ayrılıcam ama iznim var içerde 1 ay onu ihbar süresine saydırıcam..

Son düzenleme:
Back
X