- 15 Eylül 2016
- 79
- 42
- 38
- 37
- Konu Sahibi Mysticless
-
Eşimin iş arkadaşları Nilüfer'de oturuyor dolayısıyla hep orası önerildi açıkçası bize uzak geldi hem yüksek kira hem uzak die oturmadı kafamıza Nilüfer'deTam çalışma yeri önemli
Osmangazi çokkk büyük bir yer
Nilüfer de oturup Osmangazi de çalışıyorum ama metro ulaşımı çok zor
Evimden metroya giden ara hat 20 dakikadan fazla sürüyor
İşe yakın durakta inince de ya minibüse binecek ya da 15-20 dakika yürüyeceksin
En temizi eşin gelecek iş arkadaşları ile tanışıp fikir alacak
Yani Nilüfer'de her yer metroya çok yakın değil zira Osmangazi de çok büyük bir ilçe
Kolay gelsin
Eşimin iş yeri heykel tarafında tam semt olarak nasıl geçiyor bilemedim amaç heykel diyorlar..Nilüfer de Kira fiyatları yüksektir özellikle Özlüce, ataevler tarafları. onun yerine osmangazi ilçesinde ama nilüfere yakın yerleri tercih edebilirsiniz. Eşinizin iş yeri hangi semtte söylerseniz oraya daha yakın öneri sunulabilir
Eşimin iş arkadaşları Nilüfer'de oturuyor dolayısıyla hep orası önerildi açıkçası bize uzak geldi hem yüksek kira hem uzak die oturmadı kafamıza Nilüfer'de
N başka bi yerde oturulmaz die net konuşuluyor nasıl bi şehre geliyoruz die gerildikzor işlermiş ..
Eşimin iş yeri heykel tarafında tam semt olarak nasıl geçiyor bilemedim amaç heykel diyorlar..
Eşimin iş yeri heykel tarafında tam semt olarak nasıl geçiyor bilemedim amaç heykel diyorlar..
Ya ben sizin yorumlarınızı hep beğenerek takip ediyorum bende Nilüfer’deyim:)Heykel mi
Yani heykel de metro yok
Şehreküstü de var orası da heykel e uzak
Memur ya da beyaz yakalılar diyeyim Nilüfer tercih ediyor daha nezih
Örneğin Çarşamba var Heykel e yakın ama Suriye
10 yıl önce Suriyeliler yokken de orada oturulmazdı
Yıldırım da vs yeni binalar var eski mahallelerde yaşam nasıldır bilemem
Ben 2005 te geldim Bursa'ya
Heykel de oturdum
Evet evler eskiydi ama biz de gençtik gezdik tozduk arabamız vs yoktu merkezi yerde yaşamak iyiydi
Sonra çocuk oldu nülüferdeyiz tabii aradan gelinmiyorlarsa niçin hayattan beklentimiz de maddi durumumuz da değişti
Her sabah 8 de evden çıkıp 09.15 te işe ulaşıyoruz araba ile çocuğu okula bırakıp işe geçiyoruz
Kıza kıza gidiyoruz ama seçim şansınız varken ulaşımı dikkate alın derim
Kesinlikle ulaşım çok önemli.. çok teşekkür ederim ilginize :)Heykel mi
Yani heykel de metro yok
Şehreküstü de var orası da heykel e uzak
Memur ya da beyaz yakalılar diyeyim Nilüfer tercih ediyor daha nezih
Örneğin Çarşamba var Heykel e yakın ama Suriye
10 yıl önce Suriyeliler yokken de orada oturulmazdı
Yıldırım da vs yeni binalar var eski mahallelerde yaşam nasıldır bilemem
Ben 2005 te geldim Bursa'ya
Heykel de oturdum
Evet evler eskiydi ama biz de gençtik gezdik tozduk arabamız vs yoktu merkezi yerde yaşamak iyiydi
Sonra çocuk oldu nülüferdeyiz tabii aradan gelinmiyorlarsa niçin hayattan beklentimiz de maddi durumumuz da değişti
Her sabah 8 de evden çıkıp 09.15 te işe ulaşıyoruz araba ile çocuğu okula bırakıp işe geçiyoruz
Kıza kıza gidiyoruz ama seçim şansınız varken ulaşımı dikkate alın derim
Evet Yıldırım'a bi bakalım yıldırım değerlendirmek lazımBence heykele yakın Yıldırım olabilir hep kentsel dönüşüm adı altında eski binalar yıkılıyor yeni yeni binalar yapılıyor ve bence güzelde bir semt annemler yıldırımda
Nilüfer oluyor sanırım dimiValla en güzel. Yer besevler
Ay inşallah çok gözümüzü korkuttularOnlar biraz fazla abartmış tamam sıkıntılı bir iki mahalle tabiki heryerdeki gibi var ama bursa ayrı güzel bir şehirdir alışınca anlayacaksınız
Nilüfere bağlı evet ama besevler olarak geçiyorNilüfer oluyor sanırım dimi
Çok teşekkür ederim İnşallah karşıma sizler gibi iyi niyetli insanlar çıkar rahatsız etmiş olmazsam ara ara bişiler sorabilirim:)Öncelikle hayırlısı olsun.. Bursalıyım, hemen hemen bütün semtleri bilirim.. Eşinizin iş yeri heykelde ise, elmasbahçeler, namazgah, yeşil ve maksem semtleri uygun olur.. oralarda da hep yeni yapılar var.. kiraları da Nilüfer’e göre daha uygundur.. inşallah yardımcı olabilmişimdir.. sormak istediğiniz bir şey olursa yine yardımcı olurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?