Bursalı arkadaşlar bi bakar mısınız

8 senedir Bursa'da yaşıyorum. Buraya öğrenci olarak geldim. Evlendim, kaldım. Öncelikle beklentiniz çok önemli. Önceliğiniz ulaşım, merkezilik vs ise evet Osmangazi'nin çeşitli bölgelerine bakılabilir. Ama aileye uygun nezih bir ortam arıyorsanız o zaman Nilüfer sizin için daha uygun olacaktır. Yıldırım desen zaten Bursa'nın en pislik mahallelerini barındıran bir ilçe. Yaşam kalitesi düşük.
Güzel bir ev her yerde bulabilirsiniz. Ama nezih bir çevre, daha huzurlu bir bölge istiyorsanız tercihİniz Nilüfer olmalı. Nilüfer'de Beşevler, Üçevler, İhsaniye, Ataevler, Cumhuriyet mahallesi, Esentepe, Fethiye, Karaman mahallerinde bakabilirsiniz. Buralarda Özlüce'ye falan göre daha uygun fiyatlı evler bulabilirsiniz. Nilüfer'in en kötü mahallesi bile Yıldırım'dan iyidir bence. Bursa'da yaşamaya başladığınız zaman siz de öğreneceksiniz zaten. Herkes akın akın Batı'ya doğru gelmeye çalışıyor. Bursa'dan nefret etmek istemiyorsanız yaşayacağınız yer çok önemli gerçekten.

Öncelikle tayininiz hayırlı olsun.
Bursalıyım Bursada yaşıyorum osmangazinin gökdere semtindeyim metroya çok yakın çarşıya yakın kiralar orta halli güzel nezih bir semt.
Yardımcı olmam gereken bir konu olursa seve seve yardımcı olurum özeldende mesaj atabilirsiniz.

Back
X