• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da yaşayanlar

bebosss

EdeP ;MutLuLuğa SebeP...
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
1.085
487
73
Kızlar aranızda Bursa'da yaşayan yada yaşamış olanlar bakabilir mi
5 haziranda il dışı atamaları yapılacak
Eşim öğretmen.11 aylık kızım var .2019 kpss hazırlanacağım.Şuan doğuda kendi memleketimizdeyiz.Önceki konumu okuyan biliyor Buralardan gitme gibi bi fikir var aklımızda ben her ne kadar kararsız olsam da.En azından gidersek bi kaç tanıdığın olduğu bi yere gitmek istiyorum.Bursa şuan ilk sırada
Şimdi merak ettiğim şu
Yaşamak için nasıl bir yer
Tek maaşla geçinebilir miyiz sizce
Ben büyük ihtimalle evde kızıma bakacağım ve kpss hazırlanacağım
3 yaşından sonra anca çalışabilirim kreş yaşı gelince.Hoş kreş ve bakıcı vb güvenemiyorum o da ayrı mesele
Sizce yapabilir miyiz oralarda?
Kiralar nasıl? birikim yapılır mı tek maaşla?
Yada bu kriterlere uygun başka hangi şehri önerirsiniz?
Merkez yada ilçe farketmez

Ben Bursa’da yaşıyorum. İlçesine göre kira fiyatları değişiyor. Ben yıldırımdayım kiralar uygun. Nilüfer var mesela pahalı. Bursa Büyükşehir ama yaşanmayacak değil. Cok cok pahalı değil İstanbul gibi değil Yani. Mesaj atabilirsiniz yardımcı olurum :)

Ben Bursa’da yaşıyorum. İlçesine göre kira fiyatları değişiyor. Ben yıldırımdayım kiralar uygun. Nilüfer var mesela pahalı. Bursa Büyükşehir ama yaşanmayacak değil. Cok cok pahalı değil İstanbul gibi değil Yani. Mesaj atabilirsiniz yardımcı olurum :)
Biz de uygun da olsun istiyoruz açıkçası tamam canım kesinleşsin yazacağım Sana çok teşekkür ediyorum:)

Ben Bursa’da yaşıyorum Açıkçası tek maaşla geçinilebilecek bir şehir olduğunu düşünmüyorum... gerçi kira açısından bakarsak artık bir çok yerde kiralar yüksek... Ulaşım, yiyecek türü şeylerde ufak yerlere göre daha pahalı...

Bende Bursa da yasiyordum İstanbul a gelin geldim belki doğuya gore pahala olabilir ama İstanbul'un yaninda esamesi okunmaz semtlere göre herşey değişiyor ben çekirge de yasiyordum biraz pahalı emek yıldırım gibi yerler daha uygun oluyor

istanbuldan bursaya tayin olmak için çok uğraştım olmadı. inşallah sizin olur.
hesap-kitap yapılır ise Bursada tek maaşla geçinilir.
ama istanbulda tek maaşla yaşanmaz. bursa çıkarsa öpün başınıza koyun :) hakkınızda hayırlısı olsun

Ben Bursalıyım ve Bursada yaşıyorum. Alıştığım için herhalde diğer şehirlerde asla yapamıyorum. Ben merkezde oturuyorum,kiralar orta düzey. Fakat İstanbul gibi de pahalı değil. Orada da yaşadım çünkü bir zamanlar. Nilüfer tarafı kira bakımından daha yüksek ama semt çok temiz. Mesela Özlüce taraflarında biraz ücret yüksektir ama tam yaşanılacak yer. Evler çok güzel. Ben de merkezden oraya taşınmayı düşünüyorum. Kesinlikle o tarafları(Nİlüfer) öneririm. Ama Emek,Yıldırım,Hamitler,Hürriyet gibi semtler ise bütçe bakımından çoook uygun. Ama çevre çok iyi değil. Bizde tek maaşla gayet rahat geçiniyoruz. İstanbulda geçinememiştik. Hakkınızda en güzeli en hayırlısı olsun inşallah.

Kızlar aranızda Bursa'da yaşayan yada yaşamış olanlar bakabilir mi
5 haziranda il dışı atamaları yapılacak
Eşim öğretmen.11 aylık kızım var .2019 kpss hazırlanacağım.Şuan doğuda kendi memleketimizdeyiz.Önceki konumu okuyan biliyor Buralardan gitme gibi bi fikir var aklımızda ben her ne kadar kararsız olsam da.En azından gidersek bi kaç tanıdığın olduğu bi yere gitmek istiyorum.Bursa şuan ilk sırada
Şimdi merak ettiğim şu
Yaşamak için nasıl bir yer
Tek maaşla geçinebilir miyiz sizce
Ben büyük ihtimalle evde kızıma bakacağım ve kpss hazırlanacağım
3 yaşından sonra anca çalışabilirim kreş yaşı gelince.Hoş kreş ve bakıcı vb güvenemiyorum o da ayrı mesele
Sizce yapabilir miyiz oralarda?
Kiralar nasıl? birikim yapılır mı tek maaşla?
Yada bu kriterlere uygun başka hangi şehri önerirsiniz?
Merkez yada ilçe farketmez
ilçeye göre fiyatlar değişmekle birlikte kentsel dönüşüm sonrası fiyatlar uçtu.. tek maaşla geçinilir tabiki ama sosyal hayat olmaz, kısıtlı yaşarsanız ancak o şekilde geçim sağlarsınız...
hayat pahalı açıkcası burada...
birde bursada yaşayacaksanız nilüferde yasayın ilçe olarak daha modern sosyal bir ilçe yıldırım osmangazi vs çok karışık insan kitlesi bakımından evelr genelde eski falan...
bunlar dışında kalan ilçeler zaten merkez dışı oluyor.

Ben Bursalıyım ve Bursada yaşıyorum. Alıştığım için herhalde diğer şehirlerde asla yapamıyorum. Ben merkezde oturuyorum,kiralar orta düzey. Fakat İstanbul gibi de pahalı değil. Orada da yaşadım çünkü bir zamanlar. Nilüfer tarafı kira bakımından daha yüksek ama semt çok temiz. Mesela Özlüce taraflarında biraz ücret yüksektir ama tam yaşanılacak yer. Evler çok güzel. Ben de merkezden oraya taşınmayı düşünüyorum. Kesinlikle o tarafları(Nİlüfer) öneririm. Ama Emek,Yıldırım,Hamitler,Hürriyet gibi semtler ise bütçe bakımından çoook uygun. Ama çevre çok iyi değil. Bizde tek maaşla gayet rahat geçiniyoruz. İstanbulda geçinememiştik. Hakkınızda en güzeli en hayırlısı olsun inşallah.
İnşallah canım çok sağol

istanbuldan bursaya tayin olmak için çok uğraştım olmadı. inşallah sizin olur.
hesap-kitap yapılır ise Bursada tek maaşla geçinilir.
ama istanbulda tek maaşla yaşanmaz. bursa çıkarsa öpün başınıza koyun :) hakkınızda hayırlısı olsun
Amin canım çok sağol

Back
X