Arkadaşlar hepimizin ayrı hikayesi ve sorunları var. Dolayısıyla dr yaklaşımları da farklı olabiliyor. Her dr un başarılı ve başarısız olduğu vakalar vardır. Bir tanıdığım Amerika, İstanbul, Kıbrıs dahil her üst düzey klinikte pgt li ve envai çeşit testli nice tüp bebek denemesi yaptı, sonuç olumsuz oldu. Üstelik bir çocuğu vardı ve hiçbir infertilite sorunu yoktu. Acaba Allahın takdiri olabilir mi???? Ben tek dr, tek merkez denedim misal ve başarılı oldu. Ezbere dediğinizin prosedürlerin uygulanması olamaz mı? Kısa, uzun, mikrodoz flare up protokol diye uzayan her şahsın durumuna uygun farklı tedavi biçimleri var. Siz bunları hiç araştırıp öğrendiniz mi, yoksa biri bana kısa yapıldı deyince bana niye yapılmadı diye dr u mu yetersiz buldunuz? Pgt, dna hasar testi yaptırıp 12 tedavisinde de hiç transfer yapılmayan birini de tanıyorum. Oysa ben elimizdeki yumurtayı 1 tane olmasına rağmen transferini istedim ve tuttu da. Ancak 9 hafta yaşadı bebeğim ama dr um şunu demişti, en azından hamile kalabileceğini biliyoruz. Hiç denemeyip herşeye şüpheyle yaklaşmaktansa, dra güvenmeyi ve Allaha emanet devam etmenizi öneririM. benim iki tedavim toplam 25 bini bulmuştur. Hastaneye enaz 50-60 defa gitmişimdir. Büyük emekler, büyük paralar, büyük hayaller... O yüzden lütfen olumlu düşünelim ve herkesin ayrı hikayesi olduğunu unutmayalım. Dualarım her zaman ben dahil tüm anne olmak isteyenlerle...