• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursada tüp bebek

Ben ilk asilamami ona yaptirmistim hic memnun kalmadim canim zaten cok soguk bir kisi belki degismistir biraz ezbere yapti herseyi hicbir hormon degerime bakilmadi yumurta catlamis mi diye kontrol etmedi transferi de yaparken ultrasona bile bakmadi yani sen yine de gorus bakalim o neler diyecek
Yok vazgectim görüşmekten:D
En iyisi suat bey gibi sanki
Osman hocanın suratı yetti bugun bana canımı sıkmaya

Canım ben etkilemek istemem ya ben sadece basima geleni soyledim ama simdi tup bebek islemlerini gorunce oylesine yaptigini dusunuyorum
Etkileyecek bir durum yok tecrübelerimizi paylasıyoruz :)
Evet bakması gerekirdi yumurtalara
Bana fakültede bile bakıldı ama asılamayı yaptıkları gün bakarak yapmadılar sadece

Dna hasarı dediğin genetik tarama testi mi cnm
Kromozom
Dmd sma. Pıhtılasma falan
Sperm dna hasarı testi canım. Ankarada Kaan Aydos hoca var oraya gitmeyi düşünüyoruz eğer sperm dna hasarı varsa önce onu tedavı olup sonra denemek ıstıyorum ama Bursadaki doktorlar pek önemsemiyor bunları. Nevin hanıma sormuşrum gerek yok dedi ama eşimin değerlerinde sıkıntı var önce eşin tedavi olsun fln demedi hiç direk tüp bebek dedi. Genetik kromozom testi yaptırdık onda sıkıntı yok şükür. Açıkcası ben ezbere yaptırmak istemiyorum tüp bebeği sonuçta maddi manevi emek verıyoruz. Tedbir bizden takdir Allah'tan

Sperm dna hasarı testi canım. Ankarada Kaan Aydos hoca var oraya gitmeyi düşünüyoruz eğer sperm dna hasarı varsa önce onu tedavı olup sonra denemek ıstıyorum ama Bursadaki doktorlar pek önemsemiyor bunları. Nevin hanıma sormuşrum gerek yok dedi ama eşimin değerlerinde sıkıntı var önce eşin tedavi olsun fln demedi hiç direk tüp bebek dedi. Genetik kromozom testi yaptırdık onda sıkıntı yok şükür. Açıkcası ben ezbere yaptırmak istemiyorum tüp bebeği sonuçta maddi manevi emek verıyoruz. Tedbir bizden takdir Allah'tan
Evet haklısın tabiki
Sperm dna hasar testini de bize kimse soylemedi

Ben de pgt li embriyo koydurmak istiyorum
Bnm için bu cok önemli çnk yasımız var bugun osman develioğluna gttik
Sonuclarımıza bakmadı bile
Sizde pgt gerek yok zaten olmazsa düşer dedi o kadar rahat ki :)

Sanki tüp bebek yaptırmak maddi manevi cok kolay

Evet haklısın tabiki
Sperm dna hasar testini de bize kimse soylemedi

Ben de pgt li embriyo koydurmak istiyorum
Bnm için bu cok önemli çnk yasımız var bugun osman develioğluna gttik
Sonuclarımıza bakmadı bile
Sizde pgt gerek yok zaten olmazsa düşer dedi o kadar rahat ki :)

Sanki tüp bebek yaptırmak maddi manevi cok kolay
Evet resmen ticarete dökmüşler herşeyi artık çok yazık.
Güven çok önemli tedavide. Bana henüz tam anlamıyla güvenebildiğim bir doktor denk gelmedi.
İnşallah gerek kalmaz ama olursa tüp bebek sürecinden de korkuyorumm biraz ağrılardan toplama işleminden fln :(

Evet resmen ticarete dökmüşler herşeyi artık çok yazık.
Güven çok önemli tedavide. Bana henüz tam anlamıyla güvenebildiğim bir doktor denk gelmedi.
Aynen bana da öyle
Tüp için ilk görüsmeye gttiğimiz dr ilaç yazdı bize ve direkt almamız gereken evzene ismini verdi
Orda biraz canım sıkıldı çnk merkezden cıkınca hemen yanındaki eczaneden de alabildik ilacı

Arkadaşlar hepimizin ayrı hikayesi ve sorunları var. Dolayısıyla dr yaklaşımları da farklı olabiliyor. Her dr un başarılı ve başarısız olduğu vakalar vardır. Bir tanıdığım Amerika, İstanbul, Kıbrıs dahil her üst düzey klinikte pgt li ve envai çeşit testli nice tüp bebek denemesi yaptı, sonuç olumsuz oldu. Üstelik bir çocuğu vardı ve hiçbir infertilite sorunu yoktu. Acaba Allahın takdiri olabilir mi???? Ben tek dr, tek merkez denedim misal ve başarılı oldu. Ezbere dediğinizin prosedürlerin uygulanması olamaz mı? Kısa, uzun, mikrodoz flare up protokol diye uzayan her şahsın durumuna uygun farklı tedavi biçimleri var. Siz bunları hiç araştırıp öğrendiniz mi, yoksa biri bana kısa yapıldı deyince bana niye yapılmadı diye dr u mu yetersiz buldunuz? Pgt, dna hasar testi yaptırıp 12 tedavisinde de hiç transfer yapılmayan birini de tanıyorum. Oysa ben elimizdeki yumurtayı 1 tane olmasına rağmen transferini istedim ve tuttu da. Ancak 9 hafta yaşadı bebeğim ama dr um şunu demişti, en azından hamile kalabileceğini biliyoruz. Hiç denemeyip herşeye şüpheyle yaklaşmaktansa, dra güvenmeyi ve Allaha emanet devam etmenizi öneririM. benim iki tedavim toplam 25 bini bulmuştur. Hastaneye enaz 50-60 defa gitmişimdir. Büyük emekler, büyük paralar, büyük hayaller... O yüzden lütfen olumlu düşünelim ve herkesin ayrı hikayesi olduğunu unutmayalım. Dualarım her zaman ben dahil tüm anne olmak isteyenlerle...

Back