- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi Eksi_yesil_elma
Ben de oraya gitme kararı aldımEvet canım Suat Beyin hastasıyım
Yarın görüşmem var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de oraya gitme kararı aldımEvet canım Suat Beyin hastasıyım
Hayırlısı olsun canım inşallah sen de memnun kalırsın ekibi güleryüzlü aklına takılan herşeyi sorabilirsin bıkmadan anlatırlar.Ben de oraya gitme kararı aldım
Yarın görüşmem var
Canım sıkıldı birazHayırlısı olsun canım inşallah sen de memnun kalırsın ekibi güleryüzlü aklına takılan herşeyi sorabilirsin bıkmadan anlatırlar.
İsterseniz tabi ki doktor bize bırakmıştı . Genetik testinizi nerede yaptırdınız?Canım sıkıldı biraz
Eşimle genetik test yaptırmıstık eşimde
47xyy kromozom bozuklugu cıkti
Bu merkez embriyoları pgt ye yolluyor mu acaba bilgin var mi?
şevket yılmaz hastanesinde yaptırdıkİsterseniz tabi ki doktor bize bırakmıştı . Genetik testinizi nerede yaptırdınız?
Ben de yaptırmak istiyorum gerçi henüz bizden istemedi Suat Bey .şevket yılmaz hastanesinde yaptırdık
Bizden de istemedi doktorlar ama doktorların bu konu cok da umurunda değil açıkcasıBen de yaptırmak istiyorum gerçi henüz bizden istemedi Suat Bey .
Evet canım 35 yaşındayım ben de ikinci tedaviye başlamadan yaptırmak istiyorum açıkçası Benim dondurulmuşum var Suat bey önermedi onlar için pgt çözülüp tekrar dondurulduğu için sıkıntı olabileceğinden bana da mantıklı geldi bu 3 lü de olmazsa diğer tedavinin başından dondurmadan göndeririz diye düşündük . Histereskopi yapılacak ben ne zaman istersem biz biraz ara verdik . Bu arada ben de genetik testi yaptırmak istedim.Bizden de istemedi doktorlar ama doktorların bu konu cok da umurunda değil açıkcası
ben fakültede tedaviye baslayacaktım pzt randevum vardı
fakülte de bana ilk tüpünü yapalım düşerse bebek ya da sorun olursa genetik isteriz dedi
o kadar emek verip düştükten sonra işime yaramaz ki
ben garantiye almak istedim
özelde bu testler 2-3 bin tl ye yapılıyor
şevket yılmazda ücretsiz yaptırdım ben
fakülteden gönderdiklerini söyledim sağolsunlar yaptılar .3 ayda çıktı sonuc
sıkıntı oldugunu öğrenınce tedirgin oldum emriyoyu da pgt ye yollamak istiyorum
vaktın varsa yaptırmanı öneririrm, senin de yaşın 30 üzeriydi bildiğim kadarı ile
çok karısık bu işlerEvet canım 35 yaşındayım ben de ikinci tedaviye başlamadan yaptırmak istiyorum açıkçası Benim dondurulmuşum var Suat bey önermedi onlar için pgt çözülüp tekrar dondurulduğu için sıkıntı olabileceğinden bana da mantıklı geldi bu 3 lü de olmazsa diğer tedavinin başından dondurmadan göndeririz diye düşündük . Histereskopi yapılacak ben ne zaman istersem biz biraz ara verdik . Bu arada ben de genetik testi yaptırmak istedim.
Aynen canım ya bu kadar zor olacağını bilseydim erken evlenir erken uğraşırdım bebek için .çok karısık bu işler
ancak geldiğim aşama kadarına kadar anlayabiliyorum :)
dr daha iyi bilir tabiki bilemıyorum ki
sen nereye yaptırdın peki?
histereskopi ne için yapıyorlar ?
bu işler baya zor sabır isteyen işler gercekten
ben cocuk olmasının bu kadar zor olabileceğini hiç düşünmemiştim açıkcası
normal yoldan hamıle kalıp sağlıklı cocuk dunyaya getirmek aslında ne kadar da büyük bir mucize imiş
rahim filmi ile aynı şey mi yaniAynen canım ya bu kadar zor olacağını bilseydim erken evlenir erken uğraşırdım bebek için .
Histereskopi rahim için de problem olup olmadığına bakılıyor canım Perde, yapışıklı vs şeyler için.
Sizin sorun neydi ?
Ben Pcoluyum
Rahim filmi ile tüpleri kontrol ediyorlar canım bununla da rahim içini .rahim filmi ile aynı şey mi yani
bizde sorun eşimde morfoloji değeri düşük
sperm hareketinde azlık var( ileri harekette)
bende de pco varmıs
senın eşinde var mı sıkıntı peki
hımm insallah benden istemez bu olayı çünkü artık yeterince korkuyorum bir de süreç daha da uzasın ıstemıyorumRahim filmi ile tüpleri kontrol ediyorlar canım bununla da rahim içini .
Bizim de morfoloji canım . Doktorlar erkek faktörü üzerinde pek durmuyorlar.Sadece vitamin vermişti eşime
Evet canım ben tedavi süresince ödeme olmuyor ekstra ilaç tahlil vs. İlaçları kendi veriyor genelde ücret ödüyorsun . Benim 5.000 tedavi ücretiydi 2.400 ilaçla başladık ama baya geçti üstünden ben aralıkta başladım şubat ayında zam gelmişti ilaçlara zaten kişiye göre değişiyor tedavisi . 15.000 leri gördük ekstralarla dondurma transfer vs.hımm insallah benden istemez bu olayı çünkü artık yeterince korkuyorum bir de süreç daha da uzasın ıstemıyorum
38 oldum yani:)
fiyat ne veriyorlar jimerde peki
tedavi süresince dr muayene ücreti tüp bebek ücretinin içinde oluyor değil mi
allah kolaylık versinEvet canım ben tedavi süresince ödeme olmuyor ekstra ilaç tahlil vs. İlaçları kendi veriyor genelde ücret ödüyorsun . Benim 5.000 tedavi ücretiydi 2.400 ilaçla başladık ama baya geçti üstünden ben aralıkta başladım şubat ayında zam gelmişti ilaçlara zaten kişiye göre değişiyor tedavisi . 15.000 leri gördük ekstralarla dondurma transfer vs.
Sağol canım hepimizin.allah kolaylık versin
benim fakulteden raporum var
dün görüştüm rapor da gecıyormus
bakalım raporda ne kadar indirim sağlanıyor
Rapor nasıl alınıyor süreç uzun sürüyor mu bilgi verirseniz sevinirimallah kolaylık versin
benim fakulteden raporum var
dün görüştüm rapor da gecıyormus
bakalım raporda ne kadar indirim sağlanıyor
inan hiç bilmiyorumRapor nasıl alınıyor süreç uzun sürüyor mu bilgi verirseniz sevinirim
Teşekkür ederim. Allah hayırlısıyla bir an önce emeklerimizin karşılığını versin inşallahinan hiç bilmiyorum
ben fakülteye basvurmustum 3 senelik evli olma sartı verdiler ve hiç hamile kalamama sartı
sanırım rapor için öncelikli şartlar bunlar
sonra bana 2 asılama ücretsiz olarak hakkın var dediler ve bunları gecen yaz kullandım
olumsuz oldu
sonrasında tüp bebek için de 2 hakkın var dediler ama 5 ayda sıra geliyor dediler ve ben de bekledım şimdi sıram geldi ancak bu 5 ay içinde daha da arastırmacı oldum tabi:)
genetik tarama testi falan yaptırdım ve sorun cıktı
fakülte bu testlerle ugrasmadıgı için ordaki tüp bebek hakkımdan vazgectim , raporum cıkmıs olmalı ki çağırdılar ama rapor ne kadar da cıkıyor ınan hıc bılmıyorum
dilersen 295 25 25 ten öğrenebilirsin bilgfi verirlerse telefonda tabi.