• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursada tüp bebek

Bir şey daha soracaktım.Şevket yilmazda kromozom analizi de yapılıyor mu acaba. Genetik test yaptırmışsınız o daha detaylı sanırım.bunu da yaparlar mı acaba.sizin bilginiz var mı.normal kadın doğum polikliniğine mi gittiniz s.yilmazda

genetik bölümüne gittim
polis okulunun ordaki pembe binanın eksi birinci katına
sabah 9 da orda olabilirsiniz randevusuz gidiliyor

sonucların cıkması 3 ayı buluyor
genetık tarama testımızın içinde kromozom , pıhtılasma, smd ve dmd ye bakıldı
kromozomda sorunn cıktı

Merhabalar. Nasılsınız? Randevunuz nasıl geçti?
merhaba
iyiyim sen nasılsın
görüşmemiz iyiydi ama kafama takılan sorunlar oldu
2 bucuk saat falan sürdü görüşme:)

genetik doktoru ile de görüştürdü bizi suat bey
genetik bölümü bir dolu tahlil daha istedi eşimden ve şu beni rahatsız etti, hemen inin aşağıda labaratuvarda yaptırın dedi
sonucta biz öngörüşme için gittik yani.

sonrasında suat bey eşime hareket artırıcı ilaç yazdı, ve bunu da pembe carsının karsısındakı eczaneden alın dedı
hem eczane adı verdı hem de şahıs adı
bu da rahatsız etti beni
sonucta bu ilacı ıstediğim her eczaneden alabilirim ve tüp bebek olacagım mikroenjeksiyon ile
zaten hareketli olanı sececeklerdi bu ılaca ne gerek vardı anlamadım

bunun dısında işlemi temiz bilinçlice yapacaklarından emin oldum

ancak yarın osman develioğlu ile de görüseceğim
bakalım o neler dıyecek

merhaba
iyiyim sen nasılsın
görüşmemiz iyiydi ama kafama takılan sorunlar oldu
2 bucuk saat falan sürdü görüşme:)

genetik doktoru ile de görüştürdü bizi suat bey
genetik bölümü bir dolu tahlil daha istedi eşimden ve şu beni rahatsız etti, hemen inin aşağıda labaratuvarda yaptırın dedi
sonucta biz öngörüşme için gittik yani.

sonrasında suat bey eşime hareket artırıcı ilaç yazdı, ve bunu da pembe carsının karsısındakı eczaneden alın dedı
hem eczane adı verdı hem de şahıs adı
bu da rahatsız etti beni
sonucta bu ilacı ıstediğim her eczaneden alabilirim ve tüp bebek olacagım mikroenjeksiyon ile
zaten hareketli olanı sececeklerdi bu ılaca ne gerek vardı anlamadım

bunun dısında işlemi temiz bilinçlice yapacaklarından emin oldum

ancak yarın osman develioğlu ile de görüseceğim
bakalım o neler dıyecek

Hemen olumsuz düşünme bence belki her eczanenin getirdiği ilaç değildir. Şöyle düşün hareketli 1 milyondan şampiyonu seçmekle, 10 binden şampiyonu seçmek farklı sonuçlar doğurabileceği için ilaç önermişlerdir. Çünkü bu işler biliyorsun garanti olmadığı için amaç hep ihtimali yükseltmek. Genetik dr u olması çok iyi bir özellik ayrıca her sorunuza cevap alabilirsiniz. Hayırlısı olur inşallah. Herşeyi takma kafana. Gelişmeleri de yaz. İyi haftasonları şimdiden..

Hemen olumsuz düşünme bence belki her eczanenin getirdiği ilaç değildir. Şöyle düşün hareketli 1 milyondan şampiyonu seçmekle, 10 binden şampiyonu seçmek farklı sonuçlar doğurabileceği için ilaç önermişlerdir. Çünkü bu işler biliyorsun garanti olmadığı için amaç hep ihtimali yükseltmek. Genetik dr u olması çok iyi bir özellik ayrıca her sorunuza cevap alabilirsiniz. Hayırlısı olur inşallah. Herşeyi takma kafana. Gelişmeleri de yaz. İyi haftasonları şimdiden..
ilk başta ben de öyle düşündüm ancak jimerin karsısındakı eczaneden ilacı cıkınca aldık hemen:)
çok kişiyle konustum burada kafam baya karıstı
sen nerede tedavi görüyordun baslamıs mıydın ?
tesekkur ederım sana da ıyı haftasonları
sağolasın moral oldun inan:)

ilk başta ben de öyle düşündüm ancak jimerin karsısındakı eczaneden ilacı cıkınca aldık hemen:)
çok kişiyle konustum burada kafam baya karıstı
sen nerede tedavi görüyordun baslamıs mıydın ?
tesekkur ederım sana da ıyı haftasonları
sağolasın moral oldun inan:)

Pembemavi, 20 haftalık hamileyim. İlki de olumluydu benim ama kalbi durmuş miniğimin 9 haftalıkken kürtaj olmuştum. 6 ay sonra 2.deneme oldu işte. Çok şükür ve ben dr.umdan çok memnunum. Ben hep ismail beye gittim pembemavide. Pembemavide önereceğim tek dr. Suat beyde de hamile kalan arkadaşım var. Osman beyle ben de görüştüm, elektriğim tutmadı ne yazık ki :((

Bende ucuncu deneme ile cok sukur olumlu sonucu aldim jinamed murat neyde.ilkinde kimyasal ikincide tutmadi ucuncude cok sukur olumlu 2 gun once ogrendik haberi simdiki durec kese ve kalp atisi ins hersey guzel gider rabbim isteyen herkesede nasip eder.bu 3 aylk surec riskli diyolar napcaz bu surectetemi hep yatcaz

Bende ucuncu deneme ile cok sukur olumlu sonucu aldim jinamed murat neyde.ilkinde kimyasal ikincide tutmadi ucuncude cok sukur olumlu 2 gun once ogrendik haberi simdiki durec kese ve kalp atisi ins hersey guzel gider rabbim isteyen herkesede nasip eder.bu 3 aylk surec riskli diyolar napcaz bu surectetemi hep yatcaz

Ben hep yatmadım ama yorulmadım da. Biliyorsunuz devamlı yatmayı önermiyor dr.lar, anne eğer hareketliyse daha çok stres oluşturur diye. Kaçıncı gün embriyosuydu? Doğum vs yada ileri tetkikleri nerde yapıyormuş dr.unuz?

Bursada dna hasarı testini yaptıracağımız bir merkez ve araştıran inceleyen bir doktor tavsıye edebılecek var mı?

Pembemavi, 20 haftalık hamileyim. İlki de olumluydu benim ama kalbi durmuş miniğimin 9 haftalıkken kürtaj olmuştum. 6 ay sonra 2.deneme oldu işte. Çok şükür ve ben dr.umdan çok memnunum. Ben hep ismail beye gittim pembemavide. Pembemavide önereceğim tek dr. Suat beyde de hamile kalan arkadaşım var. Osman beyle ben de görüştüm, elektriğim tutmadı ne yazık ki :KK43:(
Ben de gittim bugun osman bey e
Evden kalkıp oraya gittiğim zAmana acıdım oysaki evime cok yakın
İnsanla devlet hastanesi dr u gibi hiç muhatap olmuyor
Hadi anlatın da cıkıp gidin modunda sanki
Hiç hoslanmadım hiiiiiiççççççç

Ben de gittim bugun osman bey e
Evden kalkıp oraya gittiğim zAmana acıdım oysaki evime cok yakın
İnsanla devlet hastanesi dr u gibi hiç muhatap olmuyor
Hadi anlatın da cıkıp gidin modunda sanki
Hiç hoslanmadım hiiiiiiççççççç

Çok takıntılı olma canım ama evet orayı ben de sevememiştim. Gerçi hiçbir gittiğin yerde koşullar %100 mükemmel olmuyor da, dr.un yaklaşımı çok önemli işte. İnşallah olumlu sonuç alacaksın.

Çok takıntılı olma canım ama evet orayı ben de sevememiştim. Gerçi hiçbir gittiğin yerde koşullar %100 mükemmel olmuyor da, dr.un yaklaşımı çok önemli işte. İnşallah olumlu sonuç alacaksın.
Amin sağolasın:)
Pembe mavi kaldı son görüsmem
Orda fyatlar nasıldı
Nevin hnm diye bir dr varmıs ama

Amin sağolasın:)
Pembe mavi kaldı son görüsmem
Orda fyatlar nasıldı
Nevin hnm diye bir dr varmıs ama
Ben ilk asilamami ona yaptirmistim hic memnun kalmadim canim zaten cok soguk bir kisi belki degismistir biraz ezbere yapti herseyi hicbir hormon degerime bakilmadi yumurta catlamis mi diye kontrol etmedi transferi de yaparken ultrasona bile bakmadi yani sen yine de gorus bakalim o neler diyecek

Back