Ben arayıp konuştum şuan aralik sonuna kadar ilk muayene ucretsizmis.onemli olan laboratuarları nasıl başarı orani Bursa'da nasıl ilerliyo doktor nasıl bunlarEvet kızlar bende çok merak ediyorum merkez daha çok yeni ama kaç kişi gitti tedavi oldu ve sonuçlar nasıl diğer topiklerdeki gibi burda bi sıralama yapabilirsek çok faydalı olur bizler içinde
Doktor 1 tane diye biliyorum bende..laboratuar konusu önemli hep öyle okuyoruz ama istanbuldakilerin kalitesinide buraya taşımışlarmıdır zaten hali hazırda bir tüp bebek merkeziydi orasıda tüm teknoloji geldimi buraya da ondan tam emin değilimBen arayıp konuştum şuan aralik sonuna kadar ilk muayene ucretsizmis.onemli olan laboratuarları nasıl başarı orani Bursa'da nasıl ilerliyo doktor nasıl bunlar
Mrb ben öngorusme icin gittigmde bunu sormuştum Betül Hanım'a bana İstanbul'daki bahçeci laboratuvarinin kalitesinde laboratuvarimiz DemistiDoktor 1 tane diye biliyorum bende..laboratuar konusu önemli hep öyle okuyoruz ama istanbuldakilerin kalitesinide buraya taşımışlarmıdır zaten hali hazırda bir tüp bebek merkeziydi orasıda tüm teknoloji geldimi buraya da ondan tam emin değilim
Peki doktordan memnun kaldınız mı ilk gorusme nasıldı tedaviye basladinizmiMrb ben öngorusme icin gittigmde bunu sormuştum Betül Hanım'a bana İstanbul'daki bahçeci laboratuvarinin kalitesinde laboratuvarimiz Demisti
Siz bursadami oturuyorsunuz Istanbul damı o yüzden mi tercih ettiniz İstanbul'umerhaba kızlar benimde 5 ocakta nasipse istanbul cem beyde ilk randevum var bursa istanbul arasında kararsız kaldım aslında 6 yıl aradan sonra düşük amh yaş 40 hayırlısı hakkımızda inşallah
Bende emin değilim yılbaşından sonra gitmeyi dusunuyorumDoktor 1 tane diye biliyorum bende..laboratuar konusu önemli hep öyle okuyoruz ama istanbuldakilerin kalitesinide buraya taşımışlarmıdır zaten hali hazırda bir tüp bebek merkeziydi orasıda tüm teknoloji geldimi buraya da ondan tam emin değilim
bursada oturuyorum canım cem beyin başarılarını gördüğüm için tercih ettimSiz bursadami oturuyorsunuz Istanbul damı o yüzden mi tercih ettiniz İstanbul'u
Anladım canimbursada oturuyorum canım cem beyin başarılarını gördüğüm için tercih ettim
Tabiki öyle herşey kısmet.ben doktoru yaklaşımında çok merak etmistim o yüzden sordum.fiyat olarak ne kadara oldu sizinkiBursa bahçeci de tedavi görmekteyim . Allah nasip ederse Ocak ayında transferim olacak . Betül hanım çok ilgili ve samimi bir insan . Laboratuvarı bahçeci standartlarında instgramda takip ediyorum kısa zamanda bence gayet fazla pozitif vakası var . Başarı Allahtan .
İLAÇLAR HARİÇ (3 gün sonra fiyatlar değişecek yeni hastalar için) . 2020 fiyatları ; tedavi başlangıç 2400 (içinde muayene ücretlerin ve kan tahlillerin tamamı var ) +yumurta toplama ve transfer 5600 =8000 tüp bebek ücreti . Eğer gerekli görülürse rahim dinlendirme 1500 (embriyo dondurmak istediysen 1 yıl saklama 2000) benim bu şekildeTabiki öyle herşey kısmet.ben doktoru yaklaşımında çok merak etmistim o yüzden sordum.fiyat olarak ne kadara oldu sizinki
MerhabalarEvet kızlar bende çok merak ediyorum merkez daha çok yeni ama kaç kişi gitti tedavi oldu ve sonuçlar nasıl diğer topiklerdeki gibi burda bi sıralama yapabilirsek çok faydalı olur bizler içinde
Merhabalar bende Betül hanımın hastasıyım. Tedavinizde hangi aşamadasınızKızzlarr bende Betül hoca hastasıyım geldim bende deneyimlerimi yazayım hemen. Birbirimize ışık olalım. Ben 3 deneme yaptım öncesinde ücretsiz muayene olunca gittim bahçeciye daha önce gittiğim yerle arasında ciddi fark var. Betül hocayı çok bilgi ilgili buldum mesela. Ekip iyiydi ben gidince embriyoloji şefi ordaydı bütün bahçecilerin şefiymiş onunlada konuşma fırsatım oldu birebir aynı laboratuvarı kuruyoruz bakın embriyologumuz kendi ekibimizden demişti 10 yıldır bahçecideymiş. Neyse tedaviye başladık içim rahat olarak yine kendi ekiplerinden başka bir embriyologsa gelmişti ben ordayken 2 embriyologda kendi içlerinden gelince acayip içim rahat etmişti. İşletme müdürleri kendi hemşireleriymiş senelerdir ordan gelmiş o da. Yani sonsuz güvenle başladım nasipse adetim gelincede transfer olucam inşallah iyi olacak. Hissiystım bu yönde. Emeklerimiz boşa gitmesin nasipse. Betül hocama çok güveniyorum kendi de tüp bebek annesiymiş 6 deneme yapmış bu bile ne bileyim beni çok etkilemişti. Hakkımızda hayırlısı
hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerinizi de alırız...İLAÇLAR HARİÇ (3 gün sonra fiyatlar değişecek yeni hastalar için) . 2020 fiyatları ; tedavi başlangıç 2400 (içinde muayene ücretlerin ve kan tahlillerin tamamı var ) +yumurta toplama ve transfer 5600 =8000 tüp bebek ücreti . Eğer gerekli görülürse rahim dinlendirme 1500 (embriyo dondurmak istediysen 1 yıl saklama 2000) benim bu şekilde
kızlar hepinize hayırlı olsun inşallah allahın izniyle güzel haberlerinizi de almak nasip olur inşallah...Merhabalar bende Betül hanımın hastasıyım. Tedavinizde hangi aşamadasınız
Eğer bir sikinti çıkmazsa ne kadar sürede tüp bebek işlemi yapılıyor canım.kusura bakma pek bilgim yokta o yüzden soruyorumİLAÇLAR HARİÇ (3 gün sonra fiyatlar değişecek yeni hastalar için) . 2020 fiyatları ; tedavi başlangıç 2400 (içinde muayene ücretlerin ve kan tahlillerin tamamı var ) +yumurta toplama ve transfer 5600 =8000 tüp bebek ücreti . Eğer gerekli görülürse rahim dinlendirme 1500 (embriyo dondurmak istediysen 1 yıl saklama 2000) benim bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?