- 16 Nisan 2010
- 586
- 520
- 323
Hastane den memnunum yani daha önce de rukiye hanıma yara yaktırdım, sürekli kontrollere gittim çok mütevazi bir doktor hiç bir şekilde strese girmiyorsun, muayene ücreti yanlış hatırlamıyorsam 180 olması lazım benim çalıştığım yerin anlaşması oldugu için 112 tl ödedimBende Rukiye hanımı düşünüyorum canım muayene ne kadar hastane iyi mi
Hem hastane hem doktor canım bende jimer e gidecektim ama çok pahalı burası uygun biraz daha iyiyse ordan alayım randevuyuHastane den memnunum yani daha önce de rukiye hanıma yara yaktırdım, sürekli kontrollere gittim çok mütevazi bir doktor hiç bir şekilde strese girmiyorsun, muayene ücreti yanlış hatırlamıyorsam 180 olması lazım benim çalıştığım yerin anlaşması oldugu için 112 tl ödedim
Evet jimer pahalı biraz, bende hayat hastanesine gidiyordum ilk dogumu orda yaptım doktordan pek memnun kalmadım sonra bu doktora tesadüf oldu iyikide olmuşHem hastane hem doktor canım bende jimer e gidecektim ama çok pahalı burası uygun biraz daha iyiyse ordan alayım randevuyu
Çok teşekkür ederimOda süslemesi ekstraydı biz süsledik odayı o zaman hayır yapmıyorlar
İçinde olan o fiyatın lohusa şerbeti anne babaya özel akşam yemeği anneyi yıkıyorlar ve kuaför gelip saçını yapıyor
Bursadaysan daha fazla düşünmeden pembe maviye Nejdet kırkere git. Namını duymayan yoktur. Gördüğünüz an ne demek istediğimi anlayacaksınız yanlış hatırlamıyorsam 6000 fiyatı.Herkese merhabalar.
Doğumum 3 ay sonra gerçekleşecek bi aksilik olmazsa şuan özel doruk hastanesine gidiyorum fakat ne odaları içime sindi (eski ve devletten bi farkı yok) ne de oda süsleme namına hiç bir şey göremedim. Doktor desen zaten memnun değildim pek. 3 bin TL olmuş sanırım şuan ki doğum fiyatları ama asla o parayı o kötü odalara ve hemşirelere vermem. Özel hayat hastanesine bakınıyorum lakin pek bilgi yok muayene ücreti olsun doktor ilgisi olsun odaları temiz mi değil mi hiç bilgim yok. Oraya giden hamilelerimiz ya da doğum yapmış annelerimiz var mı bilgi verebilecek? Ayın 5 inde doktor tarihimiz geliyor ona göre oraya geçeceğim.
Sakın yapmayın anadoluda doktor neşe hanım mükemmel bir insan fakat ne doğum üniteleri nede doğumhaneleri berbat. Uzak durunMerhaba anadolu hastanesinde doğum yapan var mı acaba?
konuya az once denk geldim.hamileligin basindayim daha. 2 kez nese hanima gittim. dogumu da anadoluda dusunuyordum.Sakın yapmayın anadoluda doktor neşe hanım mükemmel bir insan fakat ne doğum üniteleri nede doğumhaneleri berbat. Uzak durun
Neşe hanım kusursuz bir doktor fakat hastane yanlış yengem orda doğum yaptı dayım da sağlıkçı olmasına rağmen fazla araştırma yapmamış doğumdan sonra ne doğum ünitesi ne doğumhane ne emzirme yardımcıları herşey berbat demişti bir kaç kişiden daha duymuştum. Hoş böyle şeylerde 1 kişinin bile söylemesi yeter ama sonuç olarak internetten araştırsanız sizde bulursunuz bu şikayetleri. Çocukta bir komplikasyon gelişse müdahale edebilecek bir makina bile yok. Geçen acile gittiğimde içerde maskesiz dolaşan temizliktiler vardı.konuya az once denk geldim.hamileligin basindayim daha. 2 kez nese hanima gittim. dogumu da anadoluda dusunuyordum.
biraz acabilir misiniz ne acidan berbat?
bursaya 1 yil once tasindim. bana yakin diye anadoluyu secmistim,doktor da dediginiz gibi cok iyi bi doktor. dogum konusunda detayli arastirma yapmamistim henuz. tesekkur ederim aciklamaniz icin :)Neşe hanım kusursuz bir doktor fakat hastane yanlış yengem orda doğum yaptı dayım da sağlıkçı olmasına rağmen fazla araştırma yapmamış doğumdan sonra ne doğum ünitesi ne doğumhane ne emzirme yardımcıları herşey berbat demişti bir kaç kişiden daha duymuştum. Hoş böyle şeylerde 1 kişinin bile söylemesi yeter ama sonuç olarak internetten araştırsanız sizde bulursunuz bu şikayetleri. Çocukta bir komplikasyon gelişse müdahale edebilecek bir makina bile yok. Geçen acile gittiğimde içerde maskesiz dolaşan temizliktiler vardı.
merhaba ilk dogumunuzu hangi doktorda yapmistiniz? hayat hastanesinden hastane imkanlari olarak memnun kaldiniz mi?Evet jimer pahalı biraz, bende hayat hastanesine gidiyordum ilk dogumu orda yaptım doktordan pek memnun kalmadım sonra bu doktora tesadüf oldu iyikide olmuş
Aslında ilk başta doktorum emel kar altundağ dı, sonra hastaneden ayrıldı nigar güler e geçtim yani 2017 de eski hastane oldugu için pek memnun kalmadım 9 ay boyunca gittiğim hastame ve gece yarısı doğum sancım başladığında boş yatak olmadığını doğumhanede bekletilceğimi söylediler başka hastane araştırdık fakat daha önce muayene olmadığım için gece kabul etmediler mecbur kaldım ve doğumu doğumhane de bekledim gelen sancılı hastalar yanımda muayene edildi doktoru aradı ebe çatısı pek müsait değil normal doğumu zor yapar dye oda denesin olmazsa ben gelirim demişmerhaba ilk dogumunuzu hangi doktorda yapmistiniz? hayat hastanesinden hastane imkanlari olarak memnun kaldiniz mi?
anladim. medical park da cok sehir ici oldugu icin trafik falan ters geliyo yeri biraz bana. neyse daha basindayiz nasilsa. deneye yanila bulcam artik :))Aslında ilk başta doktorum emel kar altundağ dı, sonra hastaneden ayrıldı nigar güler e geçtim yani 2017 de eski hastane oldugu için pek memnun kalmadım 9 ay boyunca gittiğim hastame ve gece yarısı doğum sancım başladığında boş yatak olmadığını doğumhanede bekletilceğimi söylediler başka hastane araştırdık fakat daha önce muayene olmadığım için gece kabul etmediler mecbur kaldım ve doğumu doğumhane de bekledim gelen sancılı hastalar yanımda muayene edildi doktoru aradı ebe çatısı pek müsait değil normal doğumu zor yapar dye oda denesin olmazsa ben gelirim demişsabah 7 bucukta doğum başladı 8 de doktor geldi zaten doğum oldu şuan iyidir belki ama içimden gitmek gelmedi açıkçası medical park tan memnunum
İnşallah canım Allah gönlüne göre versinanladim. medical park da cok sehir ici oldugu icin trafik falan ters geliyo yeri biraz bana. neyse daha basindayiz nasilsa. deneye yanila bulcam artik :))
Evet sırf neşe hanımı sevdiğim iyi bi doktor oldugu icin gidecektm ama riskli durumum oldugu icin hastane olarak göze alamadım bende. Cok yeni arkadasımın kuzeni anlatmıs yakınlarının oluyo cocuk solunum sıkıntısımı bişey oluyor ve hastane yetersiz geldiginden devlete sevkediyolar ambulansta ölüyo bebek okadar üzüldümki yani olacağı varsa olur zaten ama tedbirli olmakta fayda var. Nedense anadolu hastanesi bana güven vermiyo hiç bi zamanSakın yapmayın anadoluda doktor neşe hanım mükemmel bir insan fakat ne doğum üniteleri nede doğumhaneleri berbat. Uzak durun
kiz kardesim hatice hanimda baslamisti. memnun kalmadigi icin hayat hastanesinde naile gokce hanima gecti,orda dogum yapti.Birde çekirge dorukta hatice taşlı var onu da arastırıyorum uzun zamandır. Onun muayene ücretini falan bilen var mı hastanenin donanımı nedir bunları bilmiyorum Bir de ona bakmak istiyorum. Ben jimer yakın oldugu icin oraya gidiyordum birde kadın doğum üzerine geniş çaplı oldugunu düşünüyorum.Ücretlerde oyuzden belki fazla
Anladım canım cok sağol. Ben doktorumu bırakamayacagım herhalde bu gidişlekiz kardesim hatice hanimda baslamisti. memnun kalmadigi icin hayat hastanesinde naile gokce hanima gecti,orda dogum yapti.
hatice hanimda her muayene oncesi en az yarim saat bekliyorsun, her muayenede ilk kez goruyormus gibi son adet tarihini falan soruyor, bilgisayarindan buna bakip da hastaya guven vermek zor olmasa gerek, agzindan zorla laf aliniyor. velhasil tavsiye etmem.
Ben gittim cnm vajinismus geçmişim var diye anlatmama rağmen ilk alttan muayemde mahvoldum izin istemeden smear testi aldi benden ve yıllardır her doktorun anladığı çikolata kistini anlamayıp emar istedi. Ben hic memnun kalmadım ilgisiz bi kadin ayrıcaBirde çekirge dorukta hatice taşlı var onu da arastırıyorum uzun zamandır. Onun muayene ücretini falan bilen var mı hastanenin donanımı nedir bunları bilmiyorum Bir de ona bakmak istiyorum. Ben jimer yakın oldugu icin oraya gidiyordum birde kadın doğum üzerine geniş çaplı oldugunu düşünüyorum.Ücretlerde oyuzden belki fazla
Aa bak iyiki var burası ne güzel deneyimleri öğrenmiş oluyoruz sağol canım paylastıgın icinBen gittim cnm vajinismus geçmişim var diye anlatmama rağmen ilk alttan muayemde mahvoldum izin istemeden smear testi aldi benden ve yıllardır her doktorun anladığı çikolata kistini anlamayıp emar istedi. Ben hic memnun kalmadım ilgisiz bi kadin ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?