Doğuma Hazırlık Bursa’da özel hastane

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben Jimere gidiyorum ama doğumun bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum 10 bin lira mı gerçekten doğum yapmak. Ben hep 3-5 bin falan diye düşünmüştüm

Hayat hastanesi güzel 2018 de dogum yaptım fiyat o zaman 2200 Dü ama ben doktorumdan memnun değildim dogum sonrası ilgisizdi. Şimdi doruk Yıldırıma gidiyorum evim yakın diye oradan randevu aldım.

Ben Jimere gidiyorum ama doğumun bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum 10 bin lira mı gerçekten doğum yapmak. Ben hep 3-5 bin falan diye düşünmüştüm
3000 le 6000 arasi diye duymustum jimeri bende oraya gidiyorum doğum fiyatindan haberim yok tabi

Jimer de pahalı diye biliyorum ücret kinusmadin mi muhasebeyle bir konuş istersen belki uygundur şu ara .. ben hepsini. Arastrdim yapanlardan da biliyorum ücretlerini .. ama öncelik ücret olmamalı tabii en iyisine bakılmalı .. ben başka bir şehirde yaptım özelde ama Bursa'da olsam ya jimere yada medicalde yapardım tanıdıklar da var diye .. acıbadem isterdim ama bana iki sene önce 12 bin fiyat verdiler çok pahalı geldi ama kuzenim orda yaptı çok memnun ... 10 bin civarı verip başka yerde yapanlar olmadı .. Medical fytaolarak uygun doktorları da iyi jimerde yapan tanıdıklar oldu orası da acibademle yarisir

Fatoş deniz yiğittürk şimdilik memnunum
Bende randevu aldım embiye diye bi doktora inşallah memnun kalırım 4.5 ay önce düşük yaptım ben şuan tekrar hamileyim kan pırtılaşması var iğne başlamaları gerekiyor o hamileliğimde de kaç tane doktora gittim başlamadı düşükle sonuçlandı

Anladım canım geçmiş olsun ben ilk defa gittim memnun kaldım ilgiliydi bazıları ilgisiz oluyor öylesine bakıyor şimdilik memnunum bir sıkıntı olmazsa dogum kadar devam. Sizde saglıkla alın kucagınıza insaallah

İnşallah canım ne kadarlık bebişiniz

İnşallah canım ne kadarlık bebişiniz
9. Hafta içindeyim ben hafta bası gittim sonunda kalp atısı için gidememiştim şükür kalbini dinletmedi ama hareketlerini gördük ultrasonda.

Lekelenme ile kaldım arada kanamam oldu bırde KORONA dolayısı ile cıkamadık. Ama iyimiş cok şükür öyle söyledi doktor.

Daha erken diye konuşmadım ama nedense 3-5 bindir diye bi fikir oluşmuş aklımda. Off ben çok bilgisizim şimdiden beynim karıştı kıyafetidir pusetidir doğumudur. Leylekler bıraksaydı keşke kapıya

Çok şükür aman iyi olsun kuzucuk benim son adete göre 6+2 şuan adetten 2 gün önce kan verdim 5.3 çıkmıştı değer 2 gün geçince 59.3 çıktı bir daha gitmedim kadın doğuma git dedi sağlık ocağındaki doktor bu olaylardan dolayı evden çıkamıyoruz malum anca randevu alabildim ama idrar testini takip ettim koyulaştı baya şuan acaba gittiğimde gözükür mü kese korkuyorum bir yandan da

Ben 5 haftada gördüm keseyi ilk defa böyle oldu kızlarda geç döllenme yaşadım çünkü kese yoktu rahim duvarı kalknlaşmaso vardı daha. İnsallah görünür sonra iki hafta sonrası kalp atısı için çagırır.

İnşallah ya çok teşekkür ederim

Daha erken diye konuşmadım ama nedense 3-5 bindir diye bi fikir oluşmuş aklımda. Off ben çok bilgisizim şimdiden beynim karıştı kıyafetidir pusetidir doğumudur. Leylekler bıraksaydı keşke kapıya
Hastane ücreti senin düşünmen gereken bir durum olmamalı. . başka şeyleri duusn eşin düşünsün bırak

Jimer e baktınızmı baya klas bi hastane süslemeleri fln cok iyi ama fiyatlar hakkında bilgim yok acıbadem e de bakın. İnstagram dan yer bildirimi kısmına bursa jimer yazin odalar çıkıyor ztn

Jimerde sezeryan dogum 6000 tl arkadaslar ben orda yapicam dogumu ve konustum. İki gece kaliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…