- 18 Kasım 2015
- 13.535
- 16.964
- 298
- 35
Ama. Mesela görümcem onda doğum yapti memnun cnm herkese göre değişiyor işteAa bak iyiki var burası ne güzel deneyimleri öğrenmiş oluyoruz sağol canım paylastıgın icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama. Mesela görümcem onda doğum yapti memnun cnm herkese göre değişiyor işteAa bak iyiki var burası ne güzel deneyimleri öğrenmiş oluyoruz sağol canım paylastıgın icin
Evet göreceli tabi bu konularda biyandan herkesin takıldığı farklı sey olabiliyor haklısınAma. Mesela görümcem onda doğum yapti memnun cnm herkese göre değişiyor işte
Merhaba doktorunuz kim?Merhaba ben ceylan hastanesine gidiyorum dogum 3000tl doktorumdanda cok memnunum
Elif külahcı aslan doktor cok güleryüzlü herşeyi detaylı anlatıyo ilgileniyo ben cok memnunumMerhaba doktorunuz kim?
Elif külahcı aslan doktor cok güleryüzlü herşeyi detaylı anlatıyo ilgileniyo ben cok memnunum
Peki muayene ücreti doğum ücretleri falan nasılElif külahcı aslan doktor cok güleryüzlü herşeyi detaylı anlatıyo ilgileniyo ben cok memnunum
Muayene 175 tl normal dogum 2500 tlymiş sezeryan 3200 tlymiş prenses dogumda 2900 galibaPeki muayene ücreti doğum ücretleri falan nasıl
Arkadadaşım hayat hastanesinde doğum yaptı çok memnundu hemşireler ebe falan çok ilgiliymiş. Doğum ücreti 3000₺(sezaryen) ama muayene ücretini bilmiyorumHerkese merhabalar.
Doğumum 3 ay sonra gerçekleşecek bi aksilik olmazsa şuan özel doruk hastanesine gidiyorum fakat ne odaları içime sindi (eski ve devletten bi farkı yok) ne de oda süsleme namına hiç bir şey göremedim. Doktor desen zaten memnun değildim pek. 3 bin TL olmuş sanırım şuan ki doğum fiyatları ama asla o parayı o kötü odalara ve hemşirelere vermem. Özel hayat hastanesine bakınıyorum lakin pek bilgi yok muayene ücreti olsun doktor ilgisi olsun odaları temiz mi değil mi hiç bilgim yok. Oraya giden hamilelerimiz ya da doğum yapmış annelerimiz var mı bilgi verebilecek? Ayın 5 inde doktor tarihimiz geliyor ona göre oraya geçeceğim.
Fiyatlar çok iyiymiş baya şaşırdım şuan yani çok farkediyor teşekkürler bilgilendirme içinMuayene 175 tl normal dogum 2500 tlymiş sezeryan 3200 tlymiş prenses dogumda 2900 galiba
Rica ederimFiyatlar çok iyiymiş baya şaşırdım şuan yani çok farkediyor teşekkürler bilgilendirme için
Esentepe anadolunun bir şubesi diye biliyorum yani ortaklar gibi bişey sanırım ben ona hiç gitmedim ama anadolu hastanesi bana pek güven vermiyor benim için orasıda aynı direkmen. Siz yine araştırın tabiMerhaba esentepe hastanesinde doğum yapan var mı? Ben de esentepe gönül doyran a gidiyorum ama hastane hakkında pek bi bilgim yok
Jimerde kart 8000 peşin 7500 ama diğerlerini bilmiyorum2021 yılı için medicana jimer veya acıbademden doğum bilgisi alan var mı arkadaşlar? Ben şu an doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum. Hastanelere gitme durumum olmadı fiyat alabilmek için. Birde sonradan doktor değiştirmek sıkıntı olur mu acaba şu an 11+3 üm
Jimerin şu an 9 bin diye biliyorum doğum ücretini2021 yılı için medicana jimer veya acıbademden doğum bilgisi alan var mı arkadaşlar? Ben şu an doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum. Hastanelere gitme durumum olmadı fiyat alabilmek için. Birde sonradan doktor değiştirmek sıkıntı olur mu acaba şu an 11+3 üm