Doğuma Hazırlık Bursa’da özel hastane

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Selam kızlar 9+ olduk bizde. Esentepe neşe solak korkmazer e gebelik takibine başlayalım diyoruz. Esentepe ve doktor hakkında bilgisi olan var mı, ne tavsiye edersiniz. Şuana kadar sürekli gittiğimiz bi doktor yok. Yeni başlıycaz

Ben Gönül Doyrana gidiyorum gayet iyi bir doktor . Memnun olan çok bende tavsiye üzerine gittim .

Acıbadem 11 bin
Medicana 6,5 bin
Jimer 6 bin
Esentepe 3 bin
Doruk 3 bin
Medicabil 3 bin
Ben medicana düşünüyorum...sevgiler

Acıbadem 11 bin
Medicana 6,5 bin
Jimer 6 bin
Esentepe 3 bin
Doruk 3 bin
Medicabil 3 bin
Ben medicana düşünüyorum...sevgiler
Bunlar sadece doğum fiyatları mi? Arada cok uçurum var. Jimer de oda süslemesi foto falan icinde mi

2018 de ikinci gebelik için 6 ay gitmiştim iyi bir doktor ben memnun kaldım ama doguma girmedim orada hastane güzel.

2018 de ikinci gebelik için 6 ay gitmiştim iyi bir doktor ben memnun kaldım ama doguma girmedim orada hastane güzel.
Tamam çok teşekkür ederim cnm. Bende tüp bebekle hamileyim de biraz daha hassasız doktor konusunda, o yüzden iyi ve ilgili bşr doktor arıyoruz yani, sağolun cvb için

Evet o doktoru da beğeniyor herkes. Çok teşekkür ederim. Ama insan merak ediyor işte hangisi daha iyi, ilgili, samimi falan diye
Tek canımı sıkan şey muayene odasına eşler alınmıyor hastalık nedeniyle . İnşallah böyle devam etmez sonuçta özel hastane

Tek canımı sıkan şey muayene odasına eşler alınmıyor hastalık nedeniyle . İnşallah böyle devam etmez sonuçta özel hastane
Hadi ya bizm için de çok önemli bu durum. Babamız girmek istiyor haliyle görmek istiyor. Esentepedeki tüm doktorlarda mı böyle acaba

Hadi ya bizm için de çok önemli bu durum. Babamız girmek istiyor haliyle görmek istiyor. Esentepedeki tüm doktorlarda mı böyle acaba
Evet bende oraya gidiyorum Emel hanıma salgından dolayı almıyorlar ama daha varsa doğuma bi kaç aya düzelir diye düşünüyorum.

Konuya bi bilgim yok hala gebeysen bana bir defa ayetel kursi okur musun

Ben medicana da volkan aksakalliya gidiyorum.çok memnunum. inanilmaz gergindim hamileliğin başlarında ama beni cok rahatlatti

Medical park rukiye gönüllü ye gidiyorum çok memnunum doğum ücretleri bu senenin fiyatı normal doğum 3500 sezeryan 3750

Acıbademde doğum ücreti içinde oda düslemesi oluyor mu ? Ya da bebekleri koydukları küvezde tül vs şeyleri yapıyorlar mı ? Henüz görüşmeye gidememdüm merak ediyorum

Acıbademde doğum ücreti içinde oda düslemesi oluyor mu ? Ya da bebekleri koydukları küvezde tül vs şeyleri yapıyorlar mı ? Henüz görüşmeye gidememdüm merak ediyorum
Oda süslemesi ekstraydı biz süsledik odayı o zaman hayır yapmıyorlar
İçinde olan o fiyatın lohusa şerbeti anne babaya özel akşam yemeği anneyi yıkıyorlar ve kuaför gelip saçını yapıyor

Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin öncelikle ve soruna gelirsek ben iki doğumumu yıldırım özel Doruk Hastanesi'nde yaptım doktorum kemal Köroğluydu çok memnunum suan fiyatı normal doğum sigortalı 2600 sigortasiza 3000 TL sezaryan ise sigortaliya 3000 sigortasıza 3500tlymis ben hastane hakkında sizin gibi düşünmüyorum hemşireler o kadar iyi ki o kadar güzel ilgileniyorlar hasta bakıcı olsun hepsi çok iyiler iki doğum yaptım ben orda çok memnun kaldım isterseniz dediğim doktora gidip bı bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…