Bursa'da kadın doğum için en iyi hastane ve doktor?

Kızlar merhabalar lütfen bana yardımcı olun.. 2.çocuğuma hamile olduğumu öğrendim bugün ve riskli gebeliğim var.. bende pıhtılaşma problemi var. Bunun için Bursa'da bir perinatolog aradım ama bi türlü bulamıyorum. Prof.dr. gürkan uncu'yu çok merhetmişlerdi ama muayene ücreti çok astronomik bir fiyat veremiycem. Bildiğiniz başka bir riskli gebelikler uzmanı var mı? Bu ara birini bulup derhal başlamam lazım benim iğnelerim ve ilaçlarım çok onları benim için düzenlemesi gerek. Çünkü ilk 12 hafta benim için çok riskli.. lütfen bana yardımcı oluuun arkadaşlar oh

Ahmet Yılmaz riskli gebeliklerde iyidir uzmanlık alanı riskli gebelik bi görüş istersen

C cemocan merhaba
Beni hatirladinmi ? Cok sevindim 2. Bebegini bekliyormussun saglikla kavusursun insallah.
Bende 2. Gebelik planliyorum artik yavas yavas kismet olursa bende de pihtilasma var malum dr arayisindayim riskli gebelik uzmani kitligi var Bursada resmen.
Gurkan hocaya kizimda gitmistim ama suan dedigin gibi fiyatlar ucmus kime gideblirim bilmiyorum gebelik oncesinde bir muayene olmak istiyorum cunku.
Kisacasi guvenilir bir dr bulduysan benide bilgilendirirmisin?

Arkadaşlar riskli gebelikte Kemal ÖZERKAN da iyi bir doktor, onu önerebilirim, üniversitede ama, özel muayenehaneside var, kesinlikle deneyin, en azından bir görüşün derim, Allahım yardımcınız olsun, sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.

merhaba arkadaşlar. umarım cevap alırım baya olmuş kimse yazmamış buraya. bursada yaşıyorum ve çok bilmiyorum yabancısıyım. 2 aylıkhamileyim ve doktor araştırıyorum. ceylan hastanesi ve doruk tıp da kararsız kaldım sizlerin tecrübesi varmı buralarla ilgili ve fiyatlarıyla ilgili bilginiz varmı doğum muayene falan.teşekkürler şimdiden

Merhaba arkadaslar bende iki aylık hamileyim fakat henüz bir doktora karar vermiş degiliz, bizede zübey hanımdan Gültekin Adanaş diye bir bayanı önerdiler. Bilginiz varsa paylaşırmısınız? Yada özel hastanede olabilir yeterki işini bilen biri olsun. Yani istedigim sey gittiğimde bana beslenmem ilaçlarım vs ne tüketiceksem söylicek biri lazım.

Ben doğudayım şu an doğumu Bursa'da istiyorum.Biraz araştırdım şu daha iyi diyemem tabi ki.Ara tatilde tavsiye üzerine Yıldırım Doruk ta Neriman hanıma gittim.İlgili kibar bir bayan.Sorun olursa arayabilirsin demişti.Şeker yükleme sonucumu whatsapptan attım.Cevap verdi ilgilendi.

Gene aynı hastanede Gizem hanımdan da çok memnun olanlar var

Hepimize Hayrlı doğumlar sağlıklı evlatlar dilerim

Hayat hastanesinde ayse hanimi oneririm. Gayet ilgili bi doktor bende suan hamilelik yok ama klomen tedavisi uyguladik bakalim beklemedeyiz. Telefonda bile aradigimizda cok yardimci oluyor. Muan ucreti sigortasiz 90 tl sigortali hastalar 62 mıydı neydi.

bayanlar bende yıldırım doruk da gizem hanıma gittim ona karar vererek çok memnun kaldım. Güler yüzlü yardımcı olan bi bayan. yiyecek içeceklerinle ilgili bilgi veriyor. inşallah herşey yolunda gider bu şekilde

merhaba bebde 25 haftalik hamileyim ceylan hastanesine gittiniz mi nasil sizce aradigimda muayene ucreti 80 tl dogum 2000 dediler gittiniz acaba bilgilendirirmisiniz

Kızlar Neriman Çelik veya Özlem Şengül'e giden var mı?

2017 haziranda Neriman Çelik sezaryen oldum.Muayenelrde vs çok ilgili kibar hoş bir bayan .Geçen sene Yıldırım doruk taydı

Arkadaşım Neriman hanım şevket Yılmaz’da çalışırken gitmiş çok memnun kalmıştı ben de tavsiyesi üzerine gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…