Kızlar merhabalar lütfen bana yardımcı olun.. 2.çocuğuma hamile olduğumu öğrendim bugün ve riskli gebeliğim var.. bende pıhtılaşma problemi var. Bunun için Bursa'da bir perinatolog aradım ama bi türlü bulamıyorum. Prof.dr. gürkan uncu'yu çok merhetmişlerdi ama muayene ücreti çok astronomik bir fiyat veremiycem. Bildiğiniz başka bir riskli gebelikler uzmanı var mı? Bu ara birini bulup derhal başlamam lazım benim iğnelerim ve ilaçlarım çok onları benim için düzenlemesi gerek. Çünkü ilk 12 hafta benim için çok riskli.. lütfen bana yardımcı oluuun arkadaşlar oh
merhaba bebde 25 haftalik hamileyim ceylan hastanesine gittiniz mi nasil sizce aradigimda muayene ucreti 80 tl dogum 2000 dediler gittiniz acaba bilgilendirirmisinizmerhaba arkadaşlar. umarım cevap alırım baya olmuş kimse yazmamış buraya. bursada yaşıyorum ve çok bilmiyorum yabancısıyım. 2 aylıkhamileyim ve doktor araştırıyorum. ceylan hastanesi ve doruk tıp da kararsız kaldım sizlerin tecrübesi varmı buralarla ilgili ve fiyatlarıyla ilgili bilginiz varmı doğum muayene falan.teşekkürler şimdiden
Ben Neriman çelik e gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim çok güzel ilgileniyorKızlar Neriman Çelik veya Özlem Şengül'e giden var mı?
Muayene fiyatı ne kdar acaba?Ben Neriman çelik e gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim çok güzel ilgileniyor
120tl ama eşimin iş yeriyle anlaşması varmış 108 veriyorum benMuayene fiyatı ne kdar acaba?
Anladım detaylı bilgi veriyor mu sormadan söylüyor mu gerekenleri?120tl ama eşimin iş yeriyle anlaşması varmış 108 veriyorum ben
Valla detaylı ultrasona gerek kalmadı o kadar detaylı anlatıyor ben memnunum özlem hanım hakkında bir bilgim yok maalesefAnladım detaylı bilgi veriyor mu sormadan söylüyor mu gerekenleri?
Ayrıca Özlem Şengül hakkında bilginiz var mı?
Müzeyyen hanım izinde olduğu için başka bir doktor arayışındayım şuan ondan sordumValla detaylı ultrasona gerek kalmadı o kadar detaylı anlatıyor ben memnunum özlem hanım hakkında bir bilgim yok maalesef
Kızlar Neriman Çelik veya Özlem Şengül'e giden var mı?
Kızlar Neriman Çelik veya Özlem Şengül'e giden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?