Bursa'da kadın doğum için en iyi hastane ve doktor?

010712

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
1.488
812
198
Hanımlar araştırmaların sürüyor. Dün arkadaşım Yıldırım Doruk Tıp'ta sezaryen doğum yaptı. Doktoru Uz. Dr. Nuray BOYAR. Çok sorunlu bir hamilelik geçirdi ve 8 aylık doğum gerçekleşti. Hastaneyi ve doktorunu çokk tavsiye ediyor.
1 ay önce de başka bir arkadaşım Rentıp'ta sezaryen oldu. o da memnun kaldığını söylüyor. Sizlerin deneyim ve tavsiyelerini bekliyorum.

Zübeyde Hanım Doğumevi'nden ya da Çekirge Devlet Hastanesi'nden iyi bir doktor biliyor musunuz acaba? Özel muayenehaneler ve hastaneler beni zorlayacak gibi görünüyor da, hem devlet hastanesi olsun hem de alanında iyi ve ilgili bir doktor olsun istiyorum ama kimseden fikir alamadım henüz. Yardım lütfen..!

Zübeyde Hanım'ın çok kalabalık dolayısıyla hijyen bakımından olumsuzluklar içerdiğini biliyorum. Devlet düşünüyorsan ben sana yıldırımdaki Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi ' ni öneririm. Ben gitmedim ancak giden tanıdıklarımdan çok temiz, bakımlı, iyi bir hastane olduğunu duyuyorum. Orada Çiğdem Tezcan'ın iyi bir doktor olduğunu söylüyorlar. Umarım yardımı olur :)

arkadaşlar meraba, bende çocuk düşünüyorum, doktor araştırıyorum, rentıptaki selim akgün hakkında ve faruk dinçşahin hakkında yardımcı olabilecekleriniz var mı aranızda? ilgi alaka çok önemli benim için herkes gibi :)
baştan sona kadar doktor doktor gezmek istemiyorum, evim nilüfer tarafında oldugu için doruk falan uzak kalıyo, rentıp doğum ve tecrübe bakımında nasıl bilenler yardım edermi

16 Nisan ' da yakın bir arkadaşım Rentıp ' ta sezaryen doğum yaptı. Verilen sezaryen gününden 2 gün önce son kontrolüne gittiği sırada bebeğin kalbinin o an durduğu görülüp hemen genel anesteziyle doğuma alındı.10 dk sonra bebişi odaya getirilmişti bile. sağlıklı nur topu gibi bir şekilde. 20 dk sonrada anne getirildi. böylesine ani ve tehlikeli bir duruma rağmen sonuçta her şey güzeldi. doktoru Selim Akgün. aynı zamanda Rentıp'ın başhekimi. hamileliği boyunca da doktorunu anlatırdı bana. çook sakin, rahat bir doktor. bazen bu rahatlığı beni rahatsız ediyor derdi hatta. normal doğum mu sezaryen mi diye çok kararsızdı arkadaşım ama normal istiyordu ve doktoruna fikir sorardı. doktoru; merak etme.. zaman gösterir.. kendini öyle olsun böyle olsun diye şartlandırma.. dermiş ki son ayınca bebeğe kordon dolandı ve sezaryen olmak zorunda kaldı. gibi yanıtlar verirmiş.
bir doktordan ne gibi beklentilerin var bilmiyorum ama benim için sakinlik olması gereken özellik. çünkü ben çok çabuk panik olan biriyim. doktorum sakin olup beni frenlemeli.
ben Rentıp'ın çok yakınında oturuyorum ve Selim bey ideal bir seçim olur benim için ancak bir sorun var. Eşim erkek doktor olayına pek sıcak bakmıyor. orada bayan bir doktorda var Songül Yapıcı. ancak hiç tanımıyorum. güvenemem.
umarım sana yardımcı olabilmişimdir.

Merhaba arkadaşım,
Burada Selim Akgün ile ilgili bir topic var zaten, http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...-akgunun-hastalari-varmi-aramizda-yardim.html. Buradan onunla ilgili fikir sahibi olabilirsin sanırım. Benim kardeşimin eşi de Faruk Dinçşahin'e gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam ve çok memnunlardı doktordan, hiç değiştirmeyi düşünmüyorum diyordu. Ayrıntılı olarak bilmiyorum ama kendisine sorup tekrar yazarım.
Sana kolay gelsin, anlaşabildiğin bir doktor bulursan bize de haber ver. Sevgiler...

canım çok çok teşekkür ederim cevabın için, evet gerçekten sakin olması seni yatıştırması çok önemli bir ayrıntı. ki zaten sen doğum yaklaşırken ayrı bir strese girceksin birinin seni sakinleştirmesi lazım :) selim beye muayene oldugumda yazıcam mutlaka, bi de benim şahsi fikrim bence erkek doktorlar, daha iyi oluyo kibarlık hassasiyet bakımından, tabi tercih meselesi, kendimizi emanet edicez sonuçta, çok önemli bir karar, öpüyorum

aaa topiği görmemiştim bak bu iyi oldu saol canım :)
faruk beyde doğum yapan tanıdıgım var çok memnun kalmıştı, aslında canım onu istiyor, ama özel muayenehanesinde oldugundan muayene ücreti biraz tuzlu, selim beyde iyi diye duydum danışmak istedim açıkçası, selim beye sanırım önümüzdeki hafta gidicem, sonucu yazarım, sevgiler.. :)

Hayırlısı olsun. benim mantığımda selim bey diyor ama bu kararı tek başıma veremem. bebiş sahibi olmaya kesin karar verdiğimizde eşimle tekrar ölçüp tartıcaz bakalım. ben şuan bir ön araştırma yapıyorum. muayeneden sonraki yorumlarını bekliyorum. her şey gönlünce olsun...

kızlar bahar hastanesinde sezeryan doğum fiyatlarını bilen var mı ssk lıya
ben ilk doğumumu hayat hastanesinde yaptım şimdi bahar hastanesini düşünüyorum ama doğum fiyatları korkutuyor beni

4yıl önce hayatta 1000tl idi sezeryan

şimdi bi topikte okudum baharda bu yıl 600tl imiş çok şaşırdım bu kadar uygun mu acep

Artık yasa gereği özel hastanelere yüksek fiyatlarından dolayı ceza geliyor ve fiyatları indiriyorlar. Geneli 500-600 tl oldu. ayrıca normal doğum ile sezaryen fiyatları da aynı oldu. Fakat ben bahar hastanesini tavsiye edemeyeceğim. Temizlik ve hastaya müdahale konularında olumsuz şeyler duydum. yakın bir arkadaşım ebe ve Bursa' da birçok hastanede çalışmış biri. ondan aldım bilgiyi. Yıldırım Doruk hastanesini tavsiye ediyor fakat onunda fiyatlarında henüz inme olmamış. 1.300 civarı.

ne olursa olsun devlet kurulusu herzaman daha iyi...ben Zübeyde hanıma gıdıyorum sezcan beye...oldukça ilgili ve düzgün bi dr...sezcan mümüşoğlu .......morel herseyın ılacı...hangı kadın hastalığı olursa olsun hem morelman hemde sağlık acısından insanı motive edıcı ve iyileştirme acbasında olan bi dr...tavsiye ederım...

ayrıa Zübeyde hanımda hiçbir özelde olmayan makınalar var...gayette temiz...

ayrıa Zübeyde hanımda hiçbir özelde olmayan makınalar var...gayette temiz...

Doğru elbette Zübeyde hanım doğum üzerine kurulu bir hastane ve donanımı tam. yalnız kalabalıklık dolayısıyla doğumdan sonra odanı biriyle paylaşma durumu var ki bana pek hoş gelmiyor. Zübeyde hanımda önerebileceğin bayan doktor var mı acaba?

aslında benım eşimde erkek dr a musade etmıyor...fakat öyle iyi bir dr le tesadüfen karsılastıkki gece acilde sezcan mümüşoğlu....1 numara dıyebılırım....kayınvalıdem eşim ben gırtmıstık dr alttan muayeneye aşağıda bayan ultrason uzman dr una göndermıstı...cok temız beyefendı bı adam ....eşimin bıle gözü tutmus....ben ona gıdıyorum daha sonra görumemle gıttım oda aynı seyı soyledı..bizimkiler insan sarrafıdır anlarlar gözünden.....tavsıye ederım ofis15te görev yapıyo sezcan mümüşoğlu...ama yook ben illa kadın isterım dersen de en iyi dr sühendan benderlıylıydı ödüllerı vardı bursa da 1. secılmıstı...oda çekıge doruk tıp a gıttı...1 bayan daha var herkes iyi diyo dr filiz ama ben gıtmedım bıde kapısının önü hep boş oluyordu o kadının içime sinmedı açıkçası...ama özel dersen de sühendan hanımı tavsiye ederım...Zübeyde dersen de sezcan bey...ayrıca tek kişilik oda mevcut dıye biliyorum...araştırmak lazım....

kızlar bu ara adetımden 5 gun gectı idrarda baktım negatıf ....bugun birasdan kan testı ıçın sağlık ocağina gıdecegım......inşallah vardır bı gelısme....6 aydır korunmuyorum.....yumurtlamam gec oluyo tembel yumurtalarım...fakat bu ay oldu sankı....dualarıızı eksık etmeyın..rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versın...AMİN

evet haklısın hem donanımlı hastane hem de herkes çok tecrübeli ama ziyaretçi saati beni korkutuyor o yüzden tercih etmedim
ilk doğumum hayat hastanesinde oldu ilk gece annem kaldı yanımda eşim ablam kardeşim istedikleri saatte geldiler çok güzel oldu
hatta 2.gece eşim kaldı yanımda ama zübeyde hanımda bu mümkün değil sanırım

yoksa o kadar para vermeye gerek yok :44: off bilmiyorum ablamda zübeyde de sezeryan olmuştu çok memnundu ama ziyaretçi sıkıntısı oluyor.
şimdi hayat hastanesinde nigar güler'e randevü aldım çarşamba günü için
yine ona devam edeceğim

inşallah canım beklediğin gelir allah aratmadan versin
bursa da nerede oturuyorsun

Son düzenleme:

Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Sonuç ne olursa olsun buradan paylaş olur mu. Pozitif düşün pozitif çıksın

Zübeyde Hanım hasta ziyaret saatleri 13.00-14.00 19.00-20.00 arasındaymış sanırım. :44: doğru mudur gerçekten. Çok azmış... Peki tek kişilik oda olduğu doğru mu? Düşününce 1-2 gün kalıcas doğumdan sonra, çokta önemli değil gibi geliyor ziyaret saati, odanın durumu ama ne bilim içime pek sinmiyor...

Son düzenleme:
Valla nigar hanımı hiç tavsiye etmem bana yanlış teshizten amelıyat teklıfı ettı çıkolata kıstın var dedı kaç dr a gıttım sadece o dedı bana diğerlerı folıkul kıstı dedı ve kıstım erıdı bıttı sükür...o kadın sırf amelıyat dıye zorladı ve sezeryan gıbı olacaksın dedı aletlerı yokmuş laporoskopi için ....psikolojımı bozdu sonra işte sezcan beye gıttım en son o da suhendan hanımda normal basıt kıst dedı ve soğan kuru ile erıdı....ayrıca esımın teyzesının kızı da o dr a gıttı nıgar a oda hiç mi hiç memnun kalmamış....resmen doğramış kızı sezeryanda....basıma iş açacaktı benım....bıde 1500 tl...paramla rezıl olacaktım....sen gel bak benı dınle madem özel istiyosun suhendana gıt....ayrıca verdım testı canım yarın 11de çıkacak sonucu paylaşırım...amın inşallah olur hepimiz sağsağlim kavuşuruz bebıslerımıze...bu arada ben Demirtaş da oturuyorum....1 yıl olmadı gelın geldım antalyadan...sen nerde oturuyorsun...umarım yakınızdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…