Maalesef ayni problemlerle karşılaştım bende Songül hanımdan almayı düşünüyorum.nrd270problemlerl4118460 .!.:merhaba arkadaşlar bende rentıp selim bey e gidiyorum fakat ne zaman gitsem en az 25 dakka bekliyorum sanki devlet hastanesi gibi önünde hep bir kalabalık..bu ay ki randevum 9:30 du dr un ameliyatı olduğu için saat 4 e aldılar tam saatinde orda olmama rağmen yine bir kuyruk ve yok ameliyattan geç çıktı yok daha hasta bakmaya yeni başlandı vs gibi açıklamalar yapıldı kendisi gerçekten çok yoğun bi dr ama her gitiğimde böle şeylerle karşılaşmak çok sinir bozucu..yeni gelen bi dr vardı mutlu bey beklememek için ona geçtim testlerim yapılacaktı oda çok ilgiliydi hatta Selim beyden çok daha fazla açıklamalarda bulundu belli ki vakti de çok boldu :) şimdi çok kararsızım hangisinde devam etmeliyim..Selim beyde genelde oldu bittiye geliyor muayne...aranızda mutlu kilciler hakkında bilgisi olan var mı ?
Benim o adama icim hic isinmiyo ya hic bisey yaptirmiyomus hep yatcaz ona gore cok pimpirikliJimel hastanesinde cenk beye rendevu aldım acaba doktor ıyımıdır kı ya
merhaba arkadaşlar bende rentıp selim bey e gidiyorum fakat ne zaman gitsem en az 25 dakka bekliyorum sanki devlet hastanesi gibi önünde hep bir kalabalık..bu ay ki randevum 9:30 du dr un ameliyatı olduğu için saat 4 e aldılar tam saatinde orda olmama rağmen yine bir kuyruk ve yok ameliyattan geç çıktı yok daha hasta bakmaya yeni başlandı vs gibi açıklamalar yapıldı kendisi gerçekten çok yoğun bi dr ama her gitiğimde böle şeylerle karşılaşmak çok sinir bozucu..yeni gelen bi dr vardı mutlu bey beklememek için ona geçtim testlerim yapılacaktı oda çok ilgiliydi hatta Selim beyden çok daha fazla açıklamalarda bulundu belli ki vakti de çok boldu :) şimdi çok kararsızım hangisinde devam etmeliyim..Selim beyde genelde oldu bittiye geliyor muayne...aranızda mutlu kilciler hakkında bilgisi olan var mı ?
Maalesef ayni problemlerle karşılaştım bende Songül hanımdan almayı düşünüyorum.
Zübeyde Hanım Doğumevi'nden ya da Çekirge Devlet Hastanesi'nden iyi bir doktor biliyor musunuz acaba? Özel muayenehaneler ve hastaneler beni zorlayacak gibi görünüyor da, hem devlet hastanesi olsun hem de alanında iyi ve ilgili bir doktor olsun istiyorum ama kimseden fikir alamadım henüz. Yardım lütfen..!
arkadaşlar meraba, bende çocuk düşünüyorum, doktor araştırıyorum, rentıptaki selim akgün hakkında ve faruk dinçşahin hakkında yardımcı olabilecekleriniz var mı aranızda? ilgi alaka çok önemli benim için herkes gibi :)
baştan sona kadar doktor doktor gezmek istemiyorum, evim nilüfer tarafında oldugu için doruk falan uzak kalıyo, rentıp doğum ve tecrübe bakımında nasıl bilenler yardım edermi
ben ocakta rentipta dogum yaptim sezeryan ismet yanikti anestezi uzmanim belimin agrisi yuzunden kimildayamiyorum hala bazen o yuzden tavsiye etmem cok iyi dediler ama kilolu olsam anlarim heralde bulanadi derdimssk anlaşması bittikten sonra rentıp ta devam eden var mı arkadaşlar ? bir sorun yaşayan fiyatlarda yansıma vs gibi 2016 da doğum yapan varsa bilgi alabilir miyim ?
2 arkadaşım cenk beye gidiyor. Arkadaşlarımdan birinin ablası gidiyordu unun tavsiyesiyle gittiler. Çok memnunlar. Ama genelde sezaryen yapıyormuş.Jimel hastanesinde cenk beye rendevu aldım acaba doktor ıyımıdır kı ya
ahmet yılmazı bende duydum bu cenk beye giden arkadaşım ona gitmek istemişti fakat sorunlu bir hamilelik yaşadığı için tavsiye üzerine cenk beye yönlendirildi. Ahmet bey bursada yoktu şehir dışındaydi. Ahmet bey daha iyiymiş sanırım. Kendini sürekli geliştiren bir doktormuş.Öncelikle merhaba. Ben bi çok jinekolojik rahatsizlik sebebiyle bir cok doktor gezdim. Ama simdi Dr.Ahmet Yılmaz la tanıştm. Ve düzelmez denilen rahatszlklarimdan kurtardi beni. Şimdi hpv yüzünden biyopsi yapildi ve leep işlemi yapilacak. Ahmet beye güvenim tam içim rahat bi sekilde tedavi olacagim. Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim kendisini. Mukemmel bi doktor.
Kusura bakma canim bildirim gelmeyince görmedimm . 120tl özel muayenesi var. Mukemmel bi doktor ben 1 senedir farkli sebeplerden tedavi gördüm . Hem bilgili tecrübeli hem ilgili. Hemde gerćekten hastalik gebelik ve riskli gebeliklerde başarili biri. Kesinlikle öneririm.Ücreti ne kadar ahmet beyin acaba
Doruk hastanesini arastirdin mi? Daha uygun oldugunuz söylüyorlar. Ben doruk ta yapmayi planliyorum. Devlette de cesaret edemiyorum. Ozellikle zubeyde hanım hakkinda hep kotu seyler duyuyorumarkadaşlar merhaba....
ilk çocuğuma hamileliğimin 7. ayındayım. bugüne kadar hep özel hastane ve muayenelere gidiyordum. şükür şu ana kadar sorunsuz bir hamilelik yaşıyorum...
doğum yaklaştıkça artık nerede doğum yapacağıma karar vermem gerekiyor.
özel hastaneler 4.000-5.000 TL istiyorlar. pembe-mavi, jimer vs.....
bugün bir arkadaş tavsiyesiyle zübeyde hanım a gittim. Murat bey veya Lale hn dan randevu alacağım...
Yorumunu istediğim konu şu;
sizce özel hastaneye 5.000 TL vermek yerine zübeyde hn ı tercih edersem pişman olur muyum?
temizlik, konfor, uzmanlık, personelin yaklaşımı gibi konularda devlet hastanesi özeli çok aratır mı?
birisi gözümü korkuttu; doğum başladığında suni sancı falan verildiğinde eğer uzun sürerse beklerken koğuş gibi bir yere yanında eşim olmadan sedyede bırakıyolar saatlerce orada ağrı sızı yalnız bekleyip duruyosun, sonra doğum başlayınce ebeler alıp jet hızıyla fabrika sistemi doğurtup yolluyolar aman devlete gitme falan dedi...?????
çok kararsız kaldım.... yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.... Allah hepimize sağlıklı sihatli evlatlar nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?