• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da kadın doğum için en iyi hastane ve doktor?

Başka bir forum başlığında da yazmıştım, daha önce labioplasti ameliyatı oldum ve hamile kaldığımda da size geleceğim demiştim. Çok şükür hamileyim. Bursa'da Barış Korkmaz var. İnternette op dr Barış Korkmaz yazınca sitesi de çıkıyor bursajinekolog diye. Hamileliğim başladığında burada değildi dokor bey, Mardin'e gittiğini duymuştum ama Bursa'ya geri dönmüş. Bu aşamadan sonrasını kendisiyle takip edeceğim. Sakin yapılı, ilgili ve gerçekten hoş görülü. Kendisine ne zaman soru sorsam bütün detayları ile bilgi verdi sağolsun. Şu anda setbaşı doruk hastanesinde çalışıyormuş. Doktor bey'e gidip muayene olan herkesten yorumunu burada dinleyebilirsiniz, ben asla kimsenin pişman olmayacağını düşünüyorum. herkese tavsiye ederim. doktorları karşılaştırınca aradaki farkı gerçekten görüyorsunuz.

Medicana Özlem Şengül'e gidiyorum ben de. İlgili, sıcak kanlı bir doktor. Her muayenemiz kahkalarla geçiyor. Vatsaptann hızlı dönüş yapıyor. Geri arıyor. Biraz da pimpirikli :) garantici bir doktor.

Zübeyde Hanım Doğumevi'nden ya da Çekirge Devlet Hastanesi'nden iyi bir doktor biliyor musunuz acaba? Özel muayenehaneler ve hastaneler beni zorlayacak gibi görünüyor da, hem devlet hastanesi olsun hem de alanında iyi ve ilgili bir doktor olsun istiyorum ama kimseden fikir alamadım henüz. Yardım lütfen..!
Zübeyde hanım taşındı zaten şehir hastanesi ne

arkadaşlar meraba, bende çocuk düşünüyorum, doktor araştırıyorum, rentıptaki selim akgün hakkında ve faruk dinçşahin hakkında yardımcı olabilecekleriniz var mı aranızda? ilgi alaka çok önemli benim için herkes gibi :)
baştan sona kadar doktor doktor gezmek istemiyorum, evim nilüfer tarafında oldugu için doruk falan uzak kalıyo, rentıp doğum ve tecrübe bakımında nasıl bilenler yardım edermi :KK55:
Ceylan hastanesi Sibel Akesen bir kere gidersen duacı olursun bana

Konu da çok yazılmış ama ben açıkçası artık özel hastaneye güvenemiyorum Şevket Yılmaz da bildiğiniz iyi bir doktor var mı ?

Medicana Neriman Çelik'de 41. haftada normal doğum beklerken 15 saat sancı çektikten sonra sezaryen ile doğum yaptım. Çok memnunum. Gebeyken kanamalarım da vardı. Doğru teşhis ile kanamalarımı durdurdu. Kesinlikle tavsiye ederim.

Back