• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da kadın doğum için en iyi hastane ve doktor?

nrd270problemlerl4118460 .!.:
merhaba arkadaşlar bende rentıp selim bey e gidiyorum fakat ne zaman gitsem en az 25 dakka bekliyorum sanki devlet hastanesi gibi önünde hep bir kalabalık..bu ay ki randevum 9:30 du dr un ameliyatı olduğu için saat 4 e aldılar tam saatinde orda olmama rağmen yine bir kuyruk ve yok ameliyattan geç çıktı yok daha hasta bakmaya yeni başlandı vs gibi açıklamalar yapıldı kendisi gerçekten çok yoğun bi dr ama her gitiğimde böle şeylerle karşılaşmak çok sinir bozucu..yeni gelen bi dr vardı mutlu bey beklememek için ona geçtim testlerim yapılacaktı oda çok ilgiliydi hatta Selim beyden çok daha fazla açıklamalarda bulundu belli ki vakti de çok boldu :) şimdi çok kararsızım hangisinde devam etmeliyim..Selim beyde genelde oldu bittiye geliyor muayne...aranızda mutlu kilciler hakkında bilgisi olan var mı ?
Maalesef ayni problemlerle karşılaştım bende Songül hanımdan almayı düşünüyorum.

Ben bi kere gittim faruk beye ve çevremde gisen çok tanıdığım var.Ve gidenler çok memnun.bende gittiğimde çok ilgilendi memnun kaldım

Ben doktor degistirmek zorunda kaldim ve dogumum sezeryan olcak son bi ay icindeyim haliyle doktor artik kilit noktam oldu eli iyi olan ve beni anlayabilicek oyle agrasif olmayan bi doktor aramaya basladim faruk beyle ilgili pek yorum yok ama hastalarini arastirdiginda memnun olmadim diyene rastlamadim senin hic onda sezeryan olan tanidigin var mi acaba

Faruk beye gittim bugun bebegin gelisimi 2 hafta gerideymis icime cok sindi cok iyi bi doktor sizi anlayabiliyor ve sizin durumunuzuda bebegide dusunebiliyor

merhaba arkadaşlar bende rentıp selim bey e gidiyorum fakat ne zaman gitsem en az 25 dakka bekliyorum sanki devlet hastanesi gibi önünde hep bir kalabalık..bu ay ki randevum 9:30 du dr un ameliyatı olduğu için saat 4 e aldılar tam saatinde orda olmama rağmen yine bir kuyruk ve yok ameliyattan geç çıktı yok daha hasta bakmaya yeni başlandı vs gibi açıklamalar yapıldı kendisi gerçekten çok yoğun bi dr ama her gitiğimde böle şeylerle karşılaşmak çok sinir bozucu..yeni gelen bi dr vardı mutlu bey beklememek için ona geçtim testlerim yapılacaktı oda çok ilgiliydi hatta Selim beyden çok daha fazla açıklamalarda bulundu belli ki vakti de çok boldu :) şimdi çok kararsızım hangisinde devam etmeliyim..Selim beyde genelde oldu bittiye geliyor muayne...aranızda mutlu kilciler hakkında bilgisi olan var mı ?

Merhaba yazınızı şimdi gördüm yıllardır mutlu beye gidiyorumda yardimci olmak istedim mutlu bey öncesinde askeri hastanedeydi albaylikta emekliligini isteyip ozele geçti askeri hastanede oda full doluydu rentip a geçtiği duyulunca eminim eski yoğunluğa ulaşır 2. Bebegimide kismetse mutlu bey sayesinde kucağıma alicam özgeçmişi çok kabarık bir doktor yardimci olabildiysem ne mutlu..

Maalesef ayni problemlerle karşılaştım bende Songül hanımdan almayı düşünüyorum.

Öncelikle merhaba. Ben bi çok jinekolojik rahatsizlik sebebiyle bir cok doktor gezdim. Ama simdi Dr.Ahmet Yılmaz la tanıştm. Ve düzelmez denilen rahatszlklarimdan kurtardi beni. Şimdi hpv yüzünden biyopsi yapildi ve leep işlemi yapilacak. Ahmet beye güvenim tam içim rahat bi sekilde tedavi olacagim. Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim kendisini. Mukemmel bi doktor.

ssk anlaşması bittikten sonra rentıp ta devam eden var mı arkadaşlar ? bir sorun yaşayan fiyatlarda yansıma vs gibi 2016 da doğum yapan varsa bilgi alabilir miyim ?

Zübeyde Hanım Doğumevi'nden ya da Çekirge Devlet Hastanesi'nden iyi bir doktor biliyor musunuz acaba? Özel muayenehaneler ve hastaneler beni zorlayacak gibi görünüyor da, hem devlet hastanesi olsun hem de alanında iyi ve ilgili bir doktor olsun istiyorum ama kimseden fikir alamadım henüz. Yardım lütfen..!

Zubeyde hanim fogum evinde murat kadi oglu herkes cok ovuyo bir kere muayeneye gittim memnun kaldim.kime sorsam murat kadioglu diyo.ama ozel dusunurseniz bursa esentepe tip merkezi ibrahim avci benim doktorum on numara sezeryan yapti hic bi sikintim yok.daha yeniyim sitede umarim cvbi dogru yere yazmisimdir.

arkadaşlar meraba, bende çocuk düşünüyorum, doktor araştırıyorum, rentıptaki selim akgün hakkında ve faruk dinçşahin hakkında yardımcı olabilecekleriniz var mı aranızda? ilgi alaka çok önemli benim için herkes gibi :)
baştan sona kadar doktor doktor gezmek istemiyorum, evim nilüfer tarafında oldugu için doruk falan uzak kalıyo, rentıp doğum ve tecrübe bakımında nasıl bilenler yardım edermi :KK55:
ssk anlaşması bittikten sonra rentıp ta devam eden var mı arkadaşlar ? bir sorun yaşayan fiyatlarda yansıma vs gibi 2016 da doğum yapan varsa bilgi alabilir miyim ?
ben ocakta rentipta dogum yaptim sezeryan ismet yanikti anestezi uzmanim belimin agrisi yuzunden kimildayamiyorum hala bazen o yuzden tavsiye etmem cok iyi dediler ama kilolu olsam anlarim heralde bulanadi derdim

Jimel hastanesinde cenk beye rendevu aldım acaba doktor ıyımıdır kı ya
2 arkadaşım cenk beye gidiyor. Arkadaşlarımdan birinin ablası gidiyordu unun tavsiyesiyle gittiler. Çok memnunlar. Ama genelde sezaryen yapıyormuş.

Öncelikle merhaba. Ben bi çok jinekolojik rahatsizlik sebebiyle bir cok doktor gezdim. Ama simdi Dr.Ahmet Yılmaz la tanıştm. Ve düzelmez denilen rahatszlklarimdan kurtardi beni. Şimdi hpv yüzünden biyopsi yapildi ve leep işlemi yapilacak. Ahmet beye güvenim tam içim rahat bi sekilde tedavi olacagim. Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim kendisini. Mukemmel bi doktor.
ahmet yılmazı bende duydum bu cenk beye giden arkadaşım ona gitmek istemişti fakat sorunlu bir hamilelik yaşadığı için tavsiye üzerine cenk beye yönlendirildi. Ahmet bey bursada yoktu şehir dışındaydi. Ahmet bey daha iyiymiş sanırım. Kendini sürekli geliştiren bir doktormuş.

Ücreti ne kadar ahmet beyin acaba
Kusura bakma canim bildirim gelmeyince görmedimm . 120tl özel muayenesi var. Mukemmel bi doktor ben 1 senedir farkli sebeplerden tedavi gördüm . Hem bilgili tecrübeli hem ilgili. Hemde gerćekten hastalik gebelik ve riskli gebeliklerde başarili biri. Kesinlikle öneririm.

Kızlar esentepe tıp merkezinde kadın doğum uzmanı Sibel akesen ve neşe solak korkmazer nasıl bi doktor giden varmı Sibel akesen daha önce bahar hastanesindeymis...

Ben Serbülent Orhaner'e gidiyorum. Çok memnunum. Gereksiz testler yaptırmıyor.

arkadaşlar merhaba....
ilk çocuğuma hamileliğimin 7. ayındayım. bugüne kadar hep özel hastane ve muayenelere gidiyordum. şükür şu ana kadar sorunsuz bir hamilelik yaşıyorum...
doğum yaklaştıkça artık nerede doğum yapacağıma karar vermem gerekiyor.
özel hastaneler 4.000-5.000 TL istiyorlar. pembe-mavi, jimer vs.....
bugün bir arkadaş tavsiyesiyle zübeyde hanım a gittim. Murat bey veya Lale hn dan randevu alacağım...

Yorumunu istediğim konu şu;
sizce özel hastaneye 5.000 TL vermek yerine zübeyde hn ı tercih edersem pişman olur muyum?
temizlik, konfor, uzmanlık, personelin yaklaşımı gibi konularda devlet hastanesi özeli çok aratır mı?
birisi gözümü korkuttu; doğum başladığında suni sancı falan verildiğinde eğer uzun sürerse beklerken koğuş gibi bir yere yanında eşim olmadan sedyede bırakıyolar saatlerce orada ağrı sızı yalnız bekleyip duruyosun, sonra doğum başlayınce ebeler alıp jet hızıyla fabrika sistemi doğurtup yolluyolar aman devlete gitme falan dedi...?????

çok kararsız kaldım.... yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.... Allah hepimize sağlıklı sihatli evlatlar nasip etsin....

arkadaşlar merhaba....
ilk çocuğuma hamileliğimin 7. ayındayım. bugüne kadar hep özel hastane ve muayenelere gidiyordum. şükür şu ana kadar sorunsuz bir hamilelik yaşıyorum...
doğum yaklaştıkça artık nerede doğum yapacağıma karar vermem gerekiyor.
özel hastaneler 4.000-5.000 TL istiyorlar. pembe-mavi, jimer vs.....
bugün bir arkadaş tavsiyesiyle zübeyde hanım a gittim. Murat bey veya Lale hn dan randevu alacağım...

Yorumunu istediğim konu şu;
sizce özel hastaneye 5.000 TL vermek yerine zübeyde hn ı tercih edersem pişman olur muyum?
temizlik, konfor, uzmanlık, personelin yaklaşımı gibi konularda devlet hastanesi özeli çok aratır mı?
birisi gözümü korkuttu; doğum başladığında suni sancı falan verildiğinde eğer uzun sürerse beklerken koğuş gibi bir yere yanında eşim olmadan sedyede bırakıyolar saatlerce orada ağrı sızı yalnız bekleyip duruyosun, sonra doğum başlayınce ebeler alıp jet hızıyla fabrika sistemi doğurtup yolluyolar aman devlete gitme falan dedi...?????

çok kararsız kaldım.... yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.... Allah hepimize sağlıklı sihatli evlatlar nasip etsin....
Doruk hastanesini arastirdin mi? Daha uygun oldugunuz söylüyorlar. Ben doruk ta yapmayi planliyorum. Devlette de cesaret edemiyorum. Ozellikle zubeyde hanım hakkinda hep kotu seyler duyuyorum

Back