- 17 Temmuz 2012
- 1.522
- 205
- 163
Hayat hastanesi emel hanima gittim 5. Haftada 6. Haftada yine cagardi gittim kese gozukuo bebek gozukmuodu bahar hasranesi hilal hanimdan randewu aldim ilk dogumum onda olmustu zatensonuç ilk muayene kime gittin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayat hastanesi emel hanima gittim 5. Haftada 6. Haftada yine cagardi gittim kese gozukuo bebek gozukmuodu bahar hasranesi hilal hanimdan randewu aldim ilk dogumum onda olmustu zatensonuç ilk muayene kime gittin.
canım bahar hastanesi nafgihan hanımı tavsiye ederim. ben şırnaktan geldim son ayımdı doğumuma 15 gün vardı ona rağmen beni kabul etti ve çok ilgilendi. herşeyi rahatça sordum. 2 şubatta doğum yaptım. hem hastane personelinden hemde doktorumdan memnun kaldım.doğum sonrası ilk beşgün içinde bebeğim ve ben kontrolden geçirildik. bebeğimi çocuk doktoru muayene etti. gerekli görülürse başka doktorlara da yönlşendiriliyor ve ücret alınmıyor. doğum ücreti 1.070 lira ödedik.Merhaba kızlar;
Cumartesi adet düzensizliği için Rentıp Songül Yapıcı'ya gittim ancak hiç memnun kalmadım sanki özel hastane değilde devlet hastanesinde muayene oldum soru bile soramadım kendisine oldu bittiye getirdi resmen kesinlikle tavsiye etmiyorum![]()
![]()
Canım benim arkadaşım orada doğum yaptı çok memnun kaldı. Çok şükür iyi ilgilendiler. Gönül rahatlığıyla gidebilirsin.Merhaba ben rentip hastanesinde songul yapici ya gidiyorum 29. Haftandayim cok guler yuzlu esprili bi dr ilgileniyor bi sorunum oldugunda rahatlikla danisabiliyorum hemen cevap veriyo. Ben tedirgin olsan beni hemen rahatlatiyo. Panik bi dr degil cok rahat isinde iyi oldugunu dusunuyorun bilgisiyle cok guzel seni rahatlatiyor. Dogumumu orda yapcam. Fakat rentipta dogum yapan hic kinseyle konusmadim.
Selim bey ile şöyle bir durum yaşadım tam regl 2 gün geçti is yerinde bir sıkıntıdan dolayı sinir krizi gecirdim. İğne ile sakinlestirmesinler diye zor bela soyleyebildim gebelik şüphesi var diye. Neyse mudehale etmediler eşim geldi o ara sağ kasigima muhteşem bir ağrı girdi. İki büklüm oldum. Korktuk eşim rentip acile götürdü beni. Oradakiler saolsun çok ilgilendiler bebek var mii diye selim beye yönlendirdiler. Selim bey sanki niye geldin der gibi bir mimik yaptı. Eşimin sinirlendigini anlayınca üsten bir bakalım dedi. Birşey yok olduğunu düşünmüyordum zaten dedi zaten stresli bir gün geçiriyordum. Üstüne tuz biber oldu esim bir daha bu Dr adini bile duymak istemiyorum dedi. Çünkü bu şekilde niye geldin tribini 2. Atışı haliyle eşim paramizla rezil oluyoruz dedi doğru düzgün bir Dr bulalım dedi. Tamam onuda anlıyorum çok yoğun ama hicbir hastaya bu şekilde davraniilmaz İnsaniyet namına davranilmaz herşeyden önemlisi. Zaten akşamına sancilarla birlikte regl oldum üzüntü ve stresten.eğer memnunum diyorsan Songül hanımdan randevu alayım. Birde onu deneyeyim.Merhaba ben rentip hastanesinde songul yapici ya gidiyorum 29. Haftandayim cok guler yuzlu esprili bi dr ilgileniyor bi sorunum oldugunda rahatlikla danisabiliyorum hemen cevap veriyo. Ben tedirgin olsan beni hemen rahatlatiyo. Panik bi dr degil cok rahat isinde iyi oldugunu dusunuyorun bilgisiyle cok guzel seni rahatlatiyor. Dogumumu orda yapcam. Fakat rentipta dogum yapan hic kinseyle konusmadim.
Ben de bir kez Songül Hanım'a muayene olmuştum,çok ilgilenmişti.Tabiki herkes icin gorus farklidir. Ama songul hanim cok guler yuzle karsiliyor yogun olmasina ragmen severek ilgileniyo keyifli bir muayene geciriyoruZ.
Evet var canım benim ablamin bebeği down sendromlu doğacak Dr. Selim bey hastanenin bu konuda teşekküllü olduğunu söyledi. Yoğun bakım ünitesi var dediArkadaşlar rentıpta yenidoğan yoğun bakım ünitesi var mı benim için en önemli kriter o? Bilgisi olan var mı acaba