• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da kadın doğum için en iyi hastane ve doktor?

sonuç ilk muayene kime gittin.
Hayat hastanesi emel hanima gittim 5. Haftada 6. Haftada yine cagardi gittim kese gozukuo bebek gozukmuodu bahar hasranesi hilal hanimdan randewu aldim ilk dogumum onda olmustu zaten

Merhaba kızlar;
Cumartesi adet düzensizliği için Rentıp Songül Yapıcı'ya gittim ancak hiç memnun kalmadım sanki özel hastane değilde devlet hastanesinde muayene oldum soru bile soramadım kendisine oldu bittiye getirdi resmen kesinlikle tavsiye etmiyorum:KK8: :KK62:

Merhaba kızlar;
Cumartesi adet düzensizliği için Rentıp Songül Yapıcı'ya gittim ancak hiç memnun kalmadım sanki özel hastane değilde devlet hastanesinde muayene oldum soru bile soramadım kendisine oldu bittiye getirdi resmen kesinlikle tavsiye etmiyorum:KK8: :KK62:
canım bahar hastanesi nafgihan hanımı tavsiye ederim. ben şırnaktan geldim son ayımdı doğumuma 15 gün vardı ona rağmen beni kabul etti ve çok ilgilendi. herşeyi rahatça sordum. 2 şubatta doğum yaptım. hem hastane personelinden hemde doktorumdan memnun kaldım.doğum sonrası ilk beşgün içinde bebeğim ve ben kontrolden geçirildik. bebeğimi çocuk doktoru muayene etti. gerekli görülürse başka doktorlara da yönlşendiriliyor ve ücret alınmıyor. doğum ücreti 1.070 lira ödedik.
ilk doğumumu zübeyde hanımda yapmıştım. bebeğim ve ben ölümden döndük. ilgi sıfır. temi,zlik sıfır. oradan mikrop kapmadan nasıl çıktım şükrediyorum...

Ben doğumumu Pembe Mavi de yaptım doktorum İsmail Küçükerdoğan idi, sorunlu bir gebelik geçirdim fakat doktorum o kadar sakindi ki tüm süreçte bana her muayene terapi gibiydi. Kısaca doktorumdan çok memnun kaldım gidecek tüm arkadaşlara tavsiye ederim.

Selam canlar☺.. Ben 1 yil tum ugraslara ragmen hamile kalamayinca suhendan hanima gittim anneminde dogumunu yapmis tecrubeli diye.. Gittigimde hamile oldugumu öğrendim karnimda bebegin kalp atislarina bakarken bir yandan telefonla konusuyor hastasi ile.. Ben neyim anlamiyorum soru soramiyorum hemen bi bastan salmalar. :cry: Saat 11 de olan randewuma 12.30 ta girdim ve 95 tl muayene aciklamasiz gecikmeli ilgisiz calisiyorumda zaten bekleyecek vaktim yokken ben kime gitcem simdi cok uzuluyorum paramla rezil olusuma :cry::cry:

Rentipta selim bey var ama çok kalabalık oluyor doğru düzgün soru bile soramiyorsun. Çok yoğun olduğu için randevu saatlerinde bir gecikme yaşanıyor fakat çok gulmeyen soğuk bir Dr. Tecrübesi olduğu her halinden belli bu ayrı birşey her muayeneden çıktığımda sinirlerimde bozuluyor hatta bazenleri sinirden ağlıyorum ama Dr. Selim akgunden vazgecemiyorum. Ayni hastanede fatma sezgin diye başka bir Dr daha var. Onun kapısı daha sakin ama daha yeni bir Dr. Bu yüzden cekincelerim var. Aslında bu Dr. Bilen birileri varsa paylasabilirse sevinirim.

Merhaba ben rentip hastanesinde songul yapici ya gidiyorum 29. Haftandayim cok guler yuzlu esprili bi dr ilgileniyor bi sorunum oldugunda rahatlikla danisabiliyorum hemen cevap veriyo. Ben tedirgin olsan beni hemen rahatlatiyo. Panik bi dr degil cok rahat isinde iyi oldugunu dusunuyorun bilgisiyle cok guzel seni rahatlatiyor. Dogumumu orda yapcam. Fakat rentipta dogum yapan hic kinseyle konusmadim.

Selim bey bana ilk zamanlarda hep düşük yapacağımı söylemişti,sonra Çekirge Doruk'ta Özlem Hanım'a gitmeye başladım.Düşük tehdidi diye bir sürü progestan vs kullanmıştım,oysaki başka bir sorunum varmış.Özlem hanım beni büyük bir stresten kurtardı,sorunumu da tedavi etti.O yüzden kimseye Selim beyi önermiyorum.

Merhaba ben rentip hastanesinde songul yapici ya gidiyorum 29. Haftandayim cok guler yuzlu esprili bi dr ilgileniyor bi sorunum oldugunda rahatlikla danisabiliyorum hemen cevap veriyo. Ben tedirgin olsan beni hemen rahatlatiyo. Panik bi dr degil cok rahat isinde iyi oldugunu dusunuyorun bilgisiyle cok guzel seni rahatlatiyor. Dogumumu orda yapcam. Fakat rentipta dogum yapan hic kinseyle konusmadim.
Canım benim arkadaşım orada doğum yaptı çok memnun kaldı. Çok şükür iyi ilgilendiler. Gönül rahatlığıyla gidebilirsin.

Selim bey ile şöyle bir durum yaşadım tam regl 2 gün geçti is yerinde bir sıkıntıdan dolayı sinir krizi gecirdim. İğne ile sakinlestirmesinler diye zor bela soyleyebildim gebelik şüphesi var diye. Neyse mudehale etmediler eşim geldi o ara sağ kasigima muhteşem bir ağrı girdi. İki büklüm oldum. Korktuk eşim rentip acile götürdü beni. Oradakiler saolsun çok ilgilendiler bebek var mii diye selim beye yönlendirdiler. Selim bey sanki niye geldin der gibi bir mimik yaptı. Eşimin sinirlendigini anlayınca üsten bir bakalım dedi. Birşey yok olduğunu düşünmüyordum zaten dedi zaten stresli bir gün geçiriyordum. Üstüne tuz biber oldu esim bir daha bu Dr adini bile duymak istemiyorum dedi. Çünkü bu şekilde niye geldin tribini 2. Atışı haliyle eşim paramizla rezil oluyoruz dedi doğru düzgün bir Dr bulalım dedi. Tamam onuda anlıyorum çok yoğun ama hicbir hastaya bu şekilde davraniilmaz İnsaniyet namına davranilmaz herşeyden önemlisi. Zaten akşamına sancilarla birlikte regl oldum üzüntü ve stresten.eğer memnunum diyorsan Songül hanımdan randevu alayım. Birde onu deneyeyim.

Tabiki herkes icin gorus farklidir. Ama songul hanim cok guler yuzle karsiliyor yogun olmasina ragmen severek ilgileniyo keyifli bir muayene geciriyoruZ.

Tabiki herkes icin gorus farklidir. Ama songul hanim cok guler yuzle karsiliyor yogun olmasina ragmen severek ilgileniyo keyifli bir muayene geciriyoruZ.
Ben de bir kez Songül Hanım'a muayene olmuştum,çok ilgilenmişti.

Peki kızlar birde Songul Hanim'i deniyeyim. Hastaneden zaten çok memnunum. Regl geçerse direk Songül hanim' a gideceğim. Geçenlerde arkadasimla konuşurken konudan hic haberi yokken bebek için çalışmalarimizi bildiği için Songül hanim'a gitsene çok ilgili bir o kadarda güler yüzlü dedi bakalım kısmet inşallah geçer de giderim

Ben cok memnunum songul hanimdan suana kadar sinirli oldugunu gormedim ultrasonda gulduruyor insani konusmasi fln

Çok sevindim gerçekten Dr çok önemli özellikle benim durumum için bir dış gebelik geçirdim aylardır ugrasiyoruz klomen catlatma iğnesi ama ne yalan söyleyeyim bu aydan daha da umutluyuz hayatındaki stres kaynaklarını çıkardım kafam daha rahat

Arkadaşlar rentıpta yenidoğan yoğun bakım ünitesi var mı benim için en önemli kriter o? Bilgisi olan var mı acaba

Var evet benimde erken dogum riskim var songul hanim yenidogan yogun bakim unitesi hersey var dedi bana.

Arkadaşlar rentıpta yenidoğan yoğun bakım ünitesi var mı benim için en önemli kriter o? Bilgisi olan var mı acaba
Evet var canım benim ablamin bebeği down sendromlu doğacak Dr. Selim bey hastanenin bu konuda teşekküllü olduğunu söyledi. Yoğun bakım ünitesi var dedi

merhaba arkadaşlar bende rentıp selim bey e gidiyorum fakat ne zaman gitsem en az 25 dakka bekliyorum sanki devlet hastanesi gibi önünde hep bir kalabalık..bu ay ki randevum 9:30 du dr un ameliyatı olduğu için saat 4 e aldılar tam saatinde orda olmama rağmen yine bir kuyruk ve yok ameliyattan geç çıktı yok daha hasta bakmaya yeni başlandı vs gibi açıklamalar yapıldı kendisi gerçekten çok yoğun bi dr ama her gitiğimde böle şeylerle karşılaşmak çok sinir bozucu..yeni gelen bi dr vardı mutlu bey beklememek için ona geçtim testlerim yapılacaktı oda çok ilgiliydi hatta Selim beyden çok daha fazla açıklamalarda bulundu belli ki vakti de çok boldu :) şimdi çok kararsızım hangisinde devam etmeliyim..Selim beyde genelde oldu bittiye geliyor muayne...aranızda mutlu kilciler hakkında bilgisi olan var mı ?

Back