Bursa'da kadın doğum için en iyi hastane ve doktor?

Arkadaşlar Jimer Hastanesi hakkında bilginiz var mı? O hastaneyi çok merak ediyorum ancak hiiç bilgi alamadım. Hastane koşulları, doktor, muayene ve doğum fiyatları nasıldır paylaşır mısınız.... teşekkürler

melekim senin oğlun mu var. sen yeni evli deil misin, ben ilk çocuğunu istiyorsun sanıyordum, başka bir konuda bu yazını görünce şaşırdım?

hayır hayatım benım pc de benım forumda gezen arkadakı komsum yazmıştı onu...bılmediği için kullanmayı gulum benden yazdı o da fıkır vermek istedı ama benım adıma yazar gıbı olmuş...yoksaa bu ılk evlılıgım gulum....daha ılk cocuum olccak ama olursa ınşallah kuzum...

umarım öyle olur ama ınsan sıkıntıya gırıyor tabı gulum yaaa......yaz bebısımı sıcak ortası zor olmazmı ben kendımı zor tutuyorum sıcakta bıde hamılelık yazın ortasına gelırse ..şaka şaka allah hayırlısını versın tabı tatlım benım yaa...çikolata yemedııım gun yok zati ama birazdaha yıyım barı de mutluluk hormonlarım salına salına gezsin

ben 4yıl önce ilk açıldığında gitmiştim o sıralar uygundu fiyatlar ama sonra bir pahalandı sorma
lüx bi hastane diğerlerine göre temiz ama çok pahalı
kulaktan dolma duydum ama bi arkadaşım doğum yaptı orda 7.000 tl idi 6ay önce sezeryan

bahar hastanesi iyi ama çook kalabalık devletten farkı yok

baharın gerçekten devletten farkı yok katılıyorum güler100...lüx ve temız istiyorsan çekırge doruk uygun olabılır ama orasıda 2500tl sezeryan ile...iyi araştırmak lazım......

Oooo... çok pahalıymış... Bizi aşar. Tamamdır Jimer listeden çıktı! Bahar hastanesini düşünmüyorum canım benim kafama yatan 2 yer oldu şuana kadar. 1.Rentıp 2.Yıldırım Doruk. Haa Doruk demişken Çekirge Doruk Hastanesini de merak ediyordum sahi. Doktorları hakkında da bilginiz var mı? Birde Doruk Nilüfer açılmış geçen yıl. Orası nerede ki tam olarak biliyor musunuz?

Son düzenleme:

Şimdi anlaşıldı he he heee.... olcak olcak. bakarsın aynı zamanda hamile kalırız. Biz henüz niyetine girmiş değiliz ama belli de olmaz. Bi anda karar verebiliriz. Oluruna bırakmaya çalış sen. Aaa bizim senle düğünlerimiz 4 gün araylaymış. Biz daha yeni evli sayılırız ki hem arkamızdan kovalayan yok ya. Zamanı gelince olur.

Son düzenleme:

bildiğim kadarıyla doruk nilüfer daha açılmadı yani sitelerinde onunla ilgili herhangi bir bilgi yok. doruk çekirgede ayrıntılı ultrason çektirdim.eski bursa özel hastanesinin olduğu yer.bana çok yoğun gelmişti. yenidoğan yoğun bakımının olup olmamasına dikkat et.yıldrıım dorukta var.
nuray hanımda doğum yapan arkadaşının doğum ücreti ne kadardı hatırlayamadın galiba :)

baharın gerçekten devletten farkı yok katılıyorum güler100...lüx ve temız istiyorsan çekırge doruk uygun olabılır ama orasıda 2500tl sezeryan ile...iyi araştırmak lazım......

4yıl önce 1000tl ye sezeryan ile doğum yaptım hayat hastanesinde
ve geçen gün gittim sordum yine aynı bi sevindim ki sormayın
muayene ücreti de 37lira(ssk) tabii 10lirada devlete katkı payı kesiliyor eczaneye ödüyosun

valla gittim nigara hamilelik öncesi geldim genel muayene dedim yine mantarmışım geçmedi gitti bende
biraz vurdum duymaz gibi ama lafı esirgemez neyse onu söyler bir de hamilelik öncesi gittim diye daha bi memnun oldu beni tanıdı

Yıldırım Doruk 1.300dü evet çook ama yakından tanıyıp güvendiğim tek doktor Nuray hanım olduğu için orasını düşündüm. Nasıl bi hamilelik süreci geçireceğimi bilmediğimden şuan kesin bir karar vermem mümkün değil ancak eşimle kan uyuşmazlığımız var, bu beni biraz korkutuyor. Kan uyuşmazlıklarında bebekte sarılık oluyormuş kesin ve yoğun bakıma ihtiyaç oluyormuş. Yıldırım Doruk ta yenidoğan yoğun bakımı da var.

Evet cicişim aynı zamanda evlenmısız kaderımız aynı baksana ...beraber hamiş oluruz inşallah ....doğru dıyosun daha yenı evlıyız tadını çıkartmak lazım ..bugünler gerı gelmeyecek zati ....bu arada ren tıpı da tavsiye etmem orada da bı tanışık doğum yaptı ..6 ay oldu hala karnı ınmedii ve sezeryan sancıları geçmedı kac ay .resmen doğruyolar ınsanı yaaa...doruk yıldırım ve cekırge doruk tavsıyem sana....hiç şikayet duymadım oradan

Mantar için kürleri denesene kusum ... ibrahım saracoğlunun vardır kürü ..bi araştır bak...bitkısel yolla denemek daha faydalı bence....bu arada senın bebıs kaç yasında..allah bagıslasın cok tatlılar fotoda kı kız ve oğlus bebişler

evet bi araştırayım bakayım 3yıldır peşimi bırakmadı mantar
kız benim diğeri ablamın oğlu
kızım temmuzda 4yaşına giriyor 5yıllık evliyim 2.nin de zamanı geldi valla
dr a gittim korunuyomusun falan dedi hayır ama dikkat ediyoruz tamam 1ay folik asit kullan sonrasında korunmayı bırak dedi
6ay içinde olmazsa gel dedi

(sanırım hani korunmadık her ne kadar dikkat etsekte kazara olmadı bi aksilik falan gibilerinden düşündü dr sanırım) gece uykularım kaçtı ama yoktur öyle sorunlar inşallah çünkü adetim çok düzenli. sen daha yeni evlisin ne güzel hemen çocuk olmaması ben 2aylık evliyken hamile kaldım bulantılar son aya kadar iğrenç bir durum evliliktende bir şey anlamıyor insan

öff ne yazmışım tatlım böylee yaa

Saol canım tavsiyen için. benim de 1 buçuk ay önce Rentıp'ta sezaryen olan arkadaşımın karnı çabucak yokoldu. Geçen hafta ziyaretine gittiğimde, neredeyse hamilelikten önceki haline dönmüştü. şaşırdım. demek ki kişiden kişiye değişiyor. Hastaneye ve doktora karar verirken çook geniş açıdan bakmak gerek sanırım. birkaç örnek görüp karar verince mutlaka tam tersi örneklerle de karşılaşılıyor ve aaa aslında kötüymüş burası diyoruz. Birinin doğumu iyi geçtiyse diğerinin ki kötü geçebilir. Bu doğum yapan kişinin yapısına göre de değişen bir durum. ama genele bakıldığında o doktordan memnuniyet çoksa o doktor iyidir denebilir.

güler100 öyle diyorsun ama çocuk sahibi olmadan geçirilen zamanda da insan rahata öyle bir alışıyor ki artık çocuk yapmak istemiyor. ben de 11 aylık evliyim. çevremizde yeni çocuk sahibi olan arkadaşlarımız var. bilhassa onların yaşadıklarına şahit oldukça şua anki halimizin değerini anlıyoruz. onlar da diyor bize çook zormuş çocuk bakmak büyütmek diye ama çok güzel de bir duygu tabi diye. Bizim gözümüz epey korktu bakalım napcas...

Allah bağişlasın çok tatlılar ikiside benziyo bırbırınePeki dr un mantar için bişi önermedimi....ben bi delilik ettım hapla korundum deli gibi annemlerede söyleyemedim hap la korunduumu.dr a dedım en son.sen hiç doğum yapmazken neden hap kullandın diye söylendi bana.suan önümde bi engel yok gebelik için. bende kullanıyorum folik asit.aslında çok üstüne düşünce bişeyin,olmuyo kafaya takınca beyın sinyal gönderip tum spermleri öldiriyomus dr dedi...o yüzden takmıyorum artık hiç birseyım çıkmadı sonuçta...hersey Allahtan gülüm ol der olur.demekkı zamanı var...sende dediğim gibi kürleri araştır tamam mı canım...

Aslında bi nevi haklısın ...birde kişinin bünyesinden de kaynaklanabılır bazı sorunlar.hassastır vs...herkes de aynı olmayabılıyo...ama çoğunluk ne derse o doğru cıkabılıyo...geniş ele almak lazım konuyu...

şubat ayında jımerde doğum yaptım.epidural sezeryan 4000 tl.

şubat ayında jımerde doğum yaptım.epidural sezeryan 4000 tl.

Ooow... 4000tl çokmuş. Bu hastanenin ne gibi ekstraları var acaba? Bizzat kendiniz doğum yaptığınıza göre bilgi verir misiniz lütfen? Teşekkürler

Ooow... 4000tl çokmuş. Bu hastanenin ne gibi ekstraları var acaba? Bizzat kendiniz doğum yaptığınıza göre bilgi verir misiniz lütfen? Teşekkürler

diğer hastanelerde nasıl oluyor bilmiyorum, o yüzden extraya neler girer bilemiyorum. ama ablam üniversitede yapmıştı.onla kıyaslayabilirim. benim epidural anestezi ile oldu doğum. tek kişilik odalarda kalınıyor 2 gece. sabah akşam çocuk dr. u ve kendi dr.un kontrole geliyor. hasta pedi vs. almıyorsun, hastane veriyor, senin tüm bakımını hasta bakıcı yapıyor. hast. fotografçısı doğumdan sonra istersen makyaj yapıp fotograf çekiyor ve mini albüm yapıyor. bebek kutlaması için anne babaya pasta ikram ediyorlar. foto.başka bi şey varmıydı hatırlamıyorum. pasta olsa da olur olmasada aslında bence çok önemli değil. ben dr.umdan memnun olduğum için orada doğum yaptım. hastane personelide çok ilgili davrandı.
bebeğe işitme testi yapılıyor, annenin 1 hafta sonra bebeğin 5 dün sonra kontrolu yapılıyor.
bizim başımıza gelmedi çok şükür ama yenidoğan yoğunbakım var hastanede. dr.um bize her hastane var diyor ama bazısında sadece yatak var solunum cihazı filan yok demişti. araştırırken yeni doğan yoğun bakım var mı varsa sol. cihazı var mı sormak lazım yani.
aklıma gelen bir şey olursa yazarım, hayırlısıyla bebeğii kucağına alırsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…