Zübeyde Hanım hasta ziyaret saatleri 13.00-14.00 19.00-20.00 arasındaymış sanırım. :44: doğru mudur gerçekten. Çok azmış... Peki tek kişilik oda olduğu doğru mu? Düşününce 1-2 gün kalıcas doğumdan sonra, çokta önemli değil gibi geliyor ziyaret saati, odanın durumu ama ne bilim içime pek sinmiyor...
Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Sonuç ne olursa olsun buradan paylaş olur mu. Pozitif düşün pozitif çıksın
Zübeyde Hanım'ın çok kalabalık dolayısıyla hijyen bakımından olumsuzluklar içerdiğini biliyorum. Devlet düşünüyorsan ben sana yıldırımdaki Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi ' ni öneririm. Ben gitmedim ancak giden tanıdıklarımdan çok temiz, bakımlı, iyi bir hastane olduğunu duyuyorum. Orada Çiğdem Tezcan'ın iyi bir doktor olduğunu söylüyorlar. Umarım yardımı olur :)
Zübeyde Hanım hasta ziyaret saatleri 13.00-14.00 19.00-20.00 arasındaymış sanırım. :44: doğru mudur gerçekten. Çok azmış... Peki tek kişilik oda olduğu doğru mu? Düşününce 1-2 gün kalıcas doğumdan sonra, çokta önemli değil gibi geliyor ziyaret saati, odanın durumu ama ne bilim içime pek sinmiyor...
Valla nigar hanımı hiç tavsiye etmem bana yanlış teshizten amelıyat teklıfı ettı çıkolata kıstın var dedı kaç dr a gıttım sadece o dedı bana diğerlerı folıkul kıstı dedı ve kıstım erıdı bıttı sükür...o kadın sırf amelıyat dıye zorladı ve sezeryan gıbı olacaksın dedı aletlerı yokmuş laporoskopi için ....psikolojımı bozdu sonra işte sezcan beye gıttım en son o da suhendan hanımda normal basıt kıst dedı ve soğan kuru ile erıdı....ayrıca esımın teyzesının kızı da o dr a gıttı nıgar a oda hiç mi hiç memnun kalmamış....resmen doğramış kızı sezeryanda....basıma iş açacaktı benım....bıde 1500 tl...paramla rezıl olacaktım....sen gel bak benı dınle madem özel istiyosun suhendana gıt....ayrıca verdım testı canım yarın 11de çıkacak sonucu paylaşırım...amın inşallah olur hepimiz sağsağlim kavuşuruz bebıslerımıze...bu arada ben Demirtaş da oturuyorum....1 yıl olmadı gelın geldım antalyadan...sen nerde oturuyorsun...umarım yakınızdır..
tatlım o hastanede dr lar değil stajer dr lar amelıyata gırıyor...kalp amelıyatuna bıle.....ayrıca ben yenı geldııım sıralarda kadının bırı o hastanede doğum yapmış ve içinde bişi unutmuşlar..bağırsakları mıkrop kapmıs ve kadın dışkısını sımdı karnından atıyo karnı delık...belkı de allah korusun öldü...orası araştırma olduğu için pek guvenmıyorum...he bıde bi arkadaşımın esı orada dr..o bıle dıyomus stajiyer dr lar yapıyo amelıyatın çoğunu diye...bılgınız olsun...
Şevket Yılmaz hastanesini mi diyorsun?? bak hiç bilmiyordum bunu. ürperdimm...Zübeyde Hanım daha iyi diyorsun öyleyse. Bir gidip görmeden karar veremeyeceğim anlaşılan. MHRS den randevu almak istedim ama biçok doktorda randevu görünmüyor. Dr. Vildan Sema Doğan da bulabildim ama en erken 10 hazirana görünüyor.
Bir şey daha sorayım size; özel hastanelere doktoru ve hastaneyi tanıma amaçlı randevuya gidince de muayene ücreti ödeniyor mu? bilginiz var mı?
evet canım bildiğim kadarıyla ödeniyor
hayat hastanesinde sezeryan ne kadar biliyor musunuz 1500 falan yazıyodu sanırım bi önceki sayfada
hayat hastanesinde 37liraymış ssklıya
evet randevu sıkıntısı var
sen kaç yaşındasın nerde oturuyosun 010712
inşallah tatlışkolaryarın 11de alacağım ilk işim size haber vermek olucak ....bide zaten sanki içimde bi his var bebekın artık diyo ....çünkü hiç bu kadar gecıkmemıstı yawwsss
Bende demirtaşta oturuyorum ama eşimin tarafı da küçük balıklılı....11aylık evlıyım 23 yasındayım bende .... bizim bi ayağımız k.balıklıdadır k.valıdemın ve k.babamın anne baba kardeş akraba hepsi orada oyuruyo...trobzonlu bizimkiler...bak birazdaha yazışırsak belkı tanıdık çıkarız :)))evet ziyaret saatleri öyle. tek kişilik odalar var az bi para ödüyosun ama boş bulmak çok zor
4yıl önce ilk hamileliğimde nigara gittim hep ama doğurcağım hafta izne çıktı sami kalaycı yaptı yine hayat hastanesinde.
ben sık sık vajinal mantar oluyorum hangi dr a gittiysem verdiği ilaçlar hep mahfetti bi tek nigarın yazdığı ilaçlar düzeltti
evet biraz soğuk bi doktor hatta bi daha ona gitmem demiştim am yine ondan randevü aldım en azından beni tanıyor diye
ne zaman gitsem adımı hatırlar. daha çok randevü sıkıntısı olmuyor gidiyosun çok beklemeden muayene oluyosun
şimdi baktın dediğin şühendana baktım MHRS randevü sitesinden. gözükmüyor çok yoğun bi dr sanırm.
bahar hastanesi de öyle 1ay önceden randevü alıyosun
doğramış mıben sami kalaycı girdi doğumuma çook memnun kaldım ama erkeğe gidemem o zaman mecburiyetten öyle oldu.
kısmet canım yaaa
ben küçük balıklıda oturuyorum hipodruma yakın. ben 5yıllık evliyim 23 yaşındayım
hatta doğduğum mahallede oturuyorum canım
sen anlat bakalım nerde oturuyosun kaç yaşındasın
benim kilo problemim var biraz bi 7kilo verdim hamilelikte 80lere çıkmak istemiyorum
Bende demirtaşta oturuyorum ama eşimin tarafı da küçük balıklılı....11aylık evlıyım 23 yasındayım bende .... bizim bi ayağımız k.balıklıdadır k.valıdemın ve k.babamın anne baba kardeş akraba hepsi orada oyuruyo...trobzonlu bizimkiler...bak birazdaha yazışırsak belkı tanıdık çıkarız :)))
Hanımlar araştırmaların sürüyor. Dün arkadaşım Yıldırım Doruk Tıp'ta sezaryen doğum yaptı. Doktoru Uz. Dr. Nuray BOYAR. Çok sorunlu bir hamilelik geçirdi ve 8 aylık doğum gerçekleşti. Hastaneyi ve doktorunu çokk tavsiye ediyor.
1 ay önce de başka bir arkadaşım Rentıp'ta sezaryen oldu. o da memnun kaldığını söylüyor. Sizlerin deneyim ve tavsiyelerini bekliyorum.
Bende nuray hanima gidiyorum cok memnunum.hastane ve doktor cok onemli.kesinlikle tavsiye ederim
Nuray hanım çok canayakın, ilgili bir doktor. Aylarca düşük tehlikesi yaşayan arkadaşıma o kadar ilgi ve alaka gösterdi ki her şey yolunda gitti. Ufak tefek ama müthiş bir doktor :)
benim de düşük tehlikem vardı kanamam oldu.Allahın izni ve nuray hanımın gayretiyle çok şükür bu vakte kadar geldim.hiçbir doktorun hastasını merhaba diyerek karşıladığını duymadım.nuray hanım benim mutluluğumla mutlu olup derdimle üzülen bir doktor.
evet tanış çıkıcaz sanırım benim anne tarafımda trabzonlu ve hepsi balıklıdadur bi soru daha sorayım netleşir
trabzonun neresinden ? bizimkiler çaykaralı[/özelden yazısalım
çok şanslısın. peki hastane ücretin konusunda bilgi verir misin? normal doğum mu düşünüyorsun, sezaryen mi? doğum ücretini öğrendin mi? sevgiler
kızlar 5 gun gecikmeden sonra kırmızılar çaldı kapımı sabahın kör bi kör saatinde ;((( kan testı de negatıff çıktı...hazıran 5 e randevu aldım....çok stresteyim..ayrıca ağrılarla boğuşuyorum.mahvoldum bugun...üzüntü bı yandan ağrı bı yandan bı de sıcak hamur oldum resmen....
kızlar 5 gun gecikmeden sonra kırmızılar çaldı kapımı sabahın kör bi kör saatinde ;((( kan testı de negatıff çıktı...hazıran 5 e randevu aldım....çok stresteyim..ayrıca ağrılarla boğuşuyorum.mahvoldum bugun...üzüntü bı yandan ağrı bı yandan bı de sıcak hamur oldum resmen....
bennde aynı sekılde denemıstım ve oğlumoldu suan 5,5 yasında) şimdi ikinci çocuk için denemelere başlayacağız...allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasibeylesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?