Bursa'da kadın doğum için en iyi hastane ve doktor?

evet bence de dogumdan sonra pekte onemlı deıl 1-2 gun için....gülüm orada kalanlar nasıl kalıyo bizden nelerı eksik allah askına...zaten bebeğin masrafı yetecek hepimize...hadi benım durumum iyi belkı sızınde oyle ama israfa karşı bırı olarak ben allah başka hastalık vermesze zübeydede istiyorum doğumumu innsaşşallaaaaaaahhhhh

Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Sonuç ne olursa olsun buradan paylaş olur mu. Pozitif düşün pozitif çıksın

inşallah tatlışkolaryarın 11de alacağım ilk işim size haber vermek olucak ....bide zaten sanki içimde bi his var bebekın artık diyo ....çünkü hiç bu kadar gecıkmemıstı yawwsss

tatlım o hastanede dr lar değil stajer dr lar amelıyata gırıyor...kalp amelıyatuna bıle.....ayrıca ben yenı geldııım sıralarda kadının bırı o hastanede doğum yapmış ve içinde bişi unutmuşlar..bağırsakları mıkrop kapmıs ve kadın dışkısını sımdı karnından atıyo karnı delık...belkı de allah korusun öldü...orası araştırma olduğu için pek guvenmıyorum...he bıde bi arkadaşımın esı orada dr..o bıle dıyomus stajiyer dr lar yapıyo amelıyatın çoğunu diye...bılgınız olsun...

evet ziyaret saatleri öyle. tek kişilik odalar var az bi para ödüyosun ama boş bulmak çok zor

4yıl önce ilk hamileliğimde nigara gittim hep ama doğurcağım hafta izne çıktı sami kalaycı yaptı yine hayat hastanesinde.
ben sık sık vajinal mantar oluyorum hangi dr a gittiysem verdiği ilaçlar hep mahfetti bi tek nigarın yazdığı ilaçlar düzeltti

evet biraz soğuk bi doktor hatta bi daha ona gitmem demiştim am yine ondan randevü aldım en azından beni tanıyor diye
ne zaman gitsem adımı hatırlar. daha çok randevü sıkıntısı olmuyor gidiyosun çok beklemeden muayene oluyosun
şimdi baktın dediğin şühendana baktım MHRS randevü sitesinden. gözükmüyor çok yoğun bi dr sanırm.
bahar hastanesi de öyle 1ay önceden randevü alıyosun
doğramış mı ben sami kalaycı girdi doğumuma çook memnun kaldım ama erkeğe gidemem o zaman mecburiyetten öyle oldu.
kısmet canım yaaa

ben küçük balıklıda oturuyorum hipodruma yakın. ben 5yıllık evliyim 23 yaşındayım
hatta doğduğum mahallede oturuyorum canım
sen anlat bakalım nerde oturuyosun kaç yaşındasın

benim kilo problemim var biraz bi 7kilo verdim hamilelikte 80lere çıkmak istemiyorum

Şevket Yılmaz hastanesini mi diyorsun?? bak hiç bilmiyordum bunu. ürperdimm... Zübeyde Hanım daha iyi diyorsun öyleyse. Bir gidip görmeden karar veremeyeceğim anlaşılan. MHRS den randevu almak istedim ama biçok doktorda randevu görünmüyor. Dr. Vildan Sema Doğan da bulabildim ama en erken 10 hazirana görünüyor.
Bir şey daha sorayım size; özel hastanelere doktoru ve hastaneyi tanıma amaçlı randevuya gidince de muayene ücreti ödeniyor mu? bilginiz var mı?

evet canım bildiğim kadarıyla ödeniyor
hayat hastanesinde sezeryan ne kadar biliyor musunuz 1500 falan yazıyodu sanırım bi önceki sayfada
hayat hastanesinde 37liraymış ssklıya

evet randevu sıkıntısı var

sen kaç yaşındasın nerde oturuyosun 010712

26 yaşındayım fsm'de oturuyorum. hastanenin yakınlığıda önemli bir faktör tabi. hayat hastanesi bana çook uzak. rentıp acıbadem yakın. rentıp'ta yakın zamanda doğum yapan arkadaşımın memnuniyeti beni oraya yönlendiriyor. ama devlet mi özel mi karar veremiyorum. bir de esentepe tıp merkezi var bu civarda. orası hakkında hiç bilgim yok. özel mi skk anlaşmalı mı iyi bir doktora sahip mi bilgisi olan var mı?
hayat hastanesi hakkında hiç bir bilgin yok malesef...

Son düzenleme:
inşallah tatlışkolaryarın 11de alacağım ilk işim size haber vermek olucak ....bide zaten sanki içimde bi his var bebekın artık diyo ....çünkü hiç bu kadar gecıkmemıstı yawwsss

melekim03 bugün sonucu alıyorsun. hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bende demirtaşta oturuyorum ama eşimin tarafı da küçük balıklılı....11aylık evlıyım 23 yasındayım bende .... bizim bi ayağımız k.balıklıdadır k.valıdemın ve k.babamın anne baba kardeş akraba hepsi orada oyuruyo...trobzonlu bizimkiler...bak birazdaha yazışırsak belkı tanıdık çıkarız :)))

evet tanış çıkıcaz sanırım benim anne tarafımda trabzonlu ve hepsi balıklıda dur bi soru daha sorayım netleşir
trabzonun neresinden ? bizimkiler çaykaralı

Bende nuray hanima gidiyorum cok memnunum.hastane ve doktor cok onemli.kesinlikle tavsiye ederim

Bende nuray hanima gidiyorum cok memnunum.hastane ve doktor cok onemli.kesinlikle tavsiye ederim

Nuray hanım çok canayakın, ilgili bir doktor. Aylarca düşük tehlikesi yaşayan arkadaşıma o kadar ilgi ve alaka gösterdi ki her şey yolunda gitti. Ufak tefek ama müthiş bir doktor :)

Nuray hanım çok canayakın, ilgili bir doktor. Aylarca düşük tehlikesi yaşayan arkadaşıma o kadar ilgi ve alaka gösterdi ki her şey yolunda gitti. Ufak tefek ama müthiş bir doktor :)

benim de düşük tehlikem vardı kanamam oldu.Allahın izni ve nuray hanımın gayretiyle çok şükür bu vakte kadar geldim.hiçbir doktorun hastasını merhaba diyerek karşıladığını duymadım.nuray hanım benim mutluluğumla mutlu olup derdimle üzülen bir doktor.

çok şanslısın. peki hastane ücretin konusunda bilgi verir misin? normal doğum mu düşünüyorsun, sezaryen mi? doğum ücretini öğrendin mi? sevgiler

Benim doğumumu çekirge dorukta evrim hanım yaptı.Sezeryan oldum çok stresliydim ancak o beni hep rahatlattı.Kesinlikle tavsiye ediyorum.

kızlar 5 gun gecikmeden sonra kırmızılar çaldı kapımı sabahın kör bi kör saatinde ;((( kan testı de negatıff çıktı...hazıran 5 e randevu aldım....çok stresteyim..ayrıca ağrılarla boğuşuyorum.mahvoldum bugun...üzüntü bı yandan ağrı bı yandan bı de sıcak hamur oldum resmen....

çok şanslısın. peki hastane ücretin konusunda bilgi verir misin? normal doğum mu düşünüyorsun, sezaryen mi? doğum ücretini öğrendin mi? sevgiler

şişman bi hamileyim büyük bi ihtimalle sezeryan olacak gibi.doktor hanım 37.haftada muayene sonucuna göre karar veririz demişti.tek kişilik odada normal 1300 sezeryan 1700.2 kişilik odada kalırsam yarıyarıya demişlerdi.arkadaşın ne kadar ödemişti biliyomusun?
pazartesi tekrar kontrolüm var bakalım güzel kızım ne kadar olmuş :)

üzme kendini lütfen. Şu an olmadıysa mutlaka bir sebebi vardır, doğru zaman değildir. hem bak şimdi hamile kalsaydın şubatta olcaktı doğumun, kışın ortasında... Bebişin bahar ya da yaz bebişi olsun. hem bebiş için hem senin için rahat olur güzel havalarda doğum yapmak mesela ben yaz bebişim olsun istiyorum bunun için ekim kasım gibi hamile kalmayı istiyorum ama kısmet tabi. sen şimdi kendini üzüp hormonlarını yorma ki bi dahaki ay şansın yüksek olsun. bu işler sabırlı, sakin, inançlı, stresten uzak olduğunda daha kolay gerçekleşir unutma. şimdi kap bir çikolata kendine uzan koltuğa ohhh. çikolata iyi gelir mutluluk verir.öptüm seni

bennde aynı sekılde denemıstım ve oğlumoldu suan 5,5 yasında ) şimdi ikinci çocuk için denemelere başlayacağız...allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasibeylesin...

melekim senin oğlun mu var. sen yeni evli deil misin, ben ilk çocuğunu istiyorsun sanıyordum, başka bir konuda bu yazını görünce şaşırdım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…