Doğuma Hazırlık Bursada kadın doğum doktoru

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
anladım canım ben kemal beye gideyim ona göre çok memnun kalmazsam randevu bulamazsam ziya beye gidicem

Bursada Barış Korkmaz ın üstüne tanımam kızlar. Muayene dahi olsa ilgisini, merhametini anlayacaksınız. Bursada tanıdığım en iyi kadın doğum doktoru..

Ziya çetin tek gecerim sezaryen dogum oldum ve hiç ağrim olmadı ve güleryuzlü bütün tetkikleri yapıyor

Öyledir çok severim kendisini..güleryüzlü ve esprilidir de aynı zamanda..bence bursada bir numara kendisi..her yıl ödül alıyor
Ben hamile kalmak için gidiyorum 3.doktorum. Çikolata kistim var başka doktorlar hemen klomen verdi ziya bey duphaston verip kistimi küçülttü ve Rahim filmi istedi. Gerçekten işini iyi yapan Bi doktor

Ben hamile kalmak için gidiyorum 3.doktorum. Çikolata kistim var başka doktorlar hemen klomen verdi ziya bey duphaston verip kistimi küçülttü ve Rahim filmi istedi. Gerçekten işini iyi yapan Bi doktor

Inşallah hamile kalırsın..hastalarina cok önem verir

Ya ne güzel darısı başımane sıkıntısı vardı peki

Herşeyimiz normaldi eşimle ama kalamiyordum hamile sonra bu forumda bir jel varmış kullananlar hamile kaliyormuş ziya beye onu sordum kullan dedi ilk kullanmam da hamile kaldim (preseed) ziya bey bana rahim filmi cektir demişti ben korkumdan cektirmedim ama hep hamile kalicam diyorfum ve kaldim dogum yaptim bugun kizım 10 aylik oldu

Bende korkuyorum anestezili çektiricem Pzts günü rahim filmi

Bursada Barış Korkmaz ın üstüne tanımam kızlar. Muayene dahi olsa ilgisini, merhametini anlayacaksınız. Bursada tanıdığım en iyi kadın doğum doktoru..
merhaba ya bende 6 ay oldu barış bey yaptırdı doğumumu sağolsun çok memnun kaldık eşimde bende . şimdi nerde acaba biliyormusunuz acil ihtiyacım var ona. kullandığı numarayı değiştirmiş sanırım.

Görükle'de muayenehane açmış. İsterseniz sayfasında var numarası. Ben öyle ulaştım.

Medikalpark hastanesinde Özlem Oruç Şener'e gidiyorum ben çok iyi bir insan işinde çok profesyonel sana çok net Bi güven veriyo panik Bi insan değil mesaj attığında anında dönüyor tahlil sonuçlarını sen orda olmasan bile günün her saati arayıp haber veriyor.. Çok memnunum tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…