Doğuma Hazırlık Bursada kadın doğum doktoru

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Barış Korkmazı tavsiye ederim ben de. Memnun olan birçok insan duydum, ben de çok memnunum kendisinden.

Merhaba bayanlar
ilk hamileliğim henüz 5+3 benim hesabima göre halen doktora gitmedim. Yıldırım Kemal Köroğlundan randevu aldım. Devlete gitmek istemiyorum gitme imkanım da yok zaten çalışıyorum sürekli izin alamam. Yalnız kemal köroğluna randevu bulmakta oldukça zor 1 haftalık uğraş sonucu hafta içi randevu bulabildim iyi bi doktor olduğunu duydum ama sitedi bi yorum gördüm sezeryan yanlısı olduğuna dair ilk doğumum olcağı için de korkuyorum ve normal olmasını istiyorum.
Aslında bayan doktor bakmıştım rahat olmak açısından ama bulamadım :KK43: çarşamba günü kemal beye gidicem ama aklımda soru işaretleri var önerebileceğiniz iyi bi doktor varmı? yıldırım osmangazi tarafları olursa iyi olur nilüfer uzak kalıyor çünkü :KK43:
Uzun oldu okuyanlara ve fikir verecek olanlara teşekkürler şimdiden:KK51:
Cnm ben iki doğumumu kemal beyde yaptım ikiside normal doğum oldu sezeryana karşı bı doktor zaten hatta ben son aylarsa korktum sezeryan dedim kesinlikle seni sezeryan yapmam dedi tavsiye ederim çokta iyi ilgilenir kendisi

Bende bişey sorayım o zaman . 7+1 bugün . Bursa da ssvd destekleyen doktor varmı ? Aılem Bursa da eğer nasıp olurda ssvd destekleyen doktor bulursam Bursa da doğum yapmak istiyorum

Bende bişey sorayım o zaman . 7+1 bugün . Bursa da ssvd destekleyen doktor varmı ? Aılem Bursa da eğer nasıp olurda ssvd destekleyen doktor bulursam Bursa da doğum yapmak istiyorum
Doc dr mehmet aral atalay yapıyo cnm ben memnunum istersen randevu al görüş muayanesine 290 lira

doruk yıldıırm kemal köroğlu
doruk yıldırımdaki reşat şaya
doruk yıldırımdaki nuray kuzukıran bu 3 doktora da gittim nuray hariç mükemmeller ama hastaneyi sevemediğim ve kötü anılarım olduğu için bıraktım
aritmideki Güler yıldız a gittim ondan da çok memnun kalamadım
şimdi ziya çetin in muayenehanesine gidiyorum çok memnunum zaten ziya hocayı bilen bilir
Bende Ziya Çetin’e gidiyorum aile doktorumuz yıllardır tanıyoruz alnında başarılı bir hekim tavsiye ederim 🌺

İnstagramda "bir sezaryen hep sezaryen değildir" adında bir hesap var orada il il ssvd yaptıran doktorları öne çıkanlarda yazmışlar oradan bakabilirsiniz

X