• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bursada kadın doğum doktoru

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
doruk yıldıırm kemal köroğlu
doruk yıldırımdaki reşat şaya
doruk yıldırımdaki nuray kuzukıran bu 3 doktora da gittim nuray hariç mükemmeller ama hastaneyi sevemediğim ve kötü anılarım olduğu için bıraktım
aritmideki Güler yıldız a gittim ondan da çok memnun kalamadım
şimdi ziya çetin in muayenehanesine gidiyorum çok memnunum zaten ziya hocayı bilen bilir
Bende Ziya Çetin’e gidiyorum aile doktorumuz yıllardır tanıyoruz alnında başarılı bir hekim tavsiye ederim 🌺

İlk gebeliğim erken doğumdu 2.gebeliğim kalp atışları durdu 10.hafta da . Bunda söyle sağlam doktor arıyordum çok teşekkürler
Ins memnun kalırsın cnm özelikle muayanesine gitmeni tavsiye ederim orda daha cok vakti oluyo

Bende bişey sorayım o zaman . 7+1 bugün . Bursa da ssvd destekleyen doktor varmı ? Aılem Bursa da eğer nasıp olurda ssvd destekleyen doktor bulursam Bursa da doğum yapmak istiyorum
İnstagramda "bir sezaryen hep sezaryen değildir" adında bir hesap var orada il il ssvd yaptıran doktorları öne çıkanlarda yazmışlar oradan bakabilirsiniz

Back