- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 28
-
- Konu Sahibi poncikbirgelincik
Valla canım senin o tarafı bilmem de ben esentepe hastanesi Gönül doyurana gidiyorum özel yengemde orda doğurdu çok iyi bir kadın işini de güzel yapıyor en önemlisi güven veriyor sana ve son dkya kadar sezaryen asla önermiyor benim ikiz olmasına ragmenMerhaba bayanlar
ilk hamileliğim henüz 5+3 benim hesabima göre halen doktora gitmedim. Yıldırım Kemal Köroğlundan randevu aldım. Devlete gitmek istemiyorum gitme imkanım da yok zaten çalışıyorum sürekli izin alamam. Yalnız kemal köroğluna randevu bulmakta oldukça zor 1 haftalık uğraş sonucu hafta içi randevu bulabildim iyi bi doktor olduğunu duydum ama sitedi bi yorum gördüm sezeryan yanlısı olduğuna dair ilk doğumum olcağı için de korkuyorum ve normal olmasını istiyorum.
Aslında bayan doktor bakmıştım rahat olmak açısından ama bulamadımçarşamba günü kemal beye gidicem ama aklımda soru işaretleri var önerebileceğiniz iyi bi doktor varmı? yıldırım osmangazi tarafları olursa iyi olur nilüfer uzak kalıyor çünkü
Uzun oldu okuyanlara ve fikir verecek olanlara teşekkürler şimdiden
çok teşekkürlerGercek aydin var eurofertil tup bebek merkezinde uluyolda. Nilufer tarafinda semra aydos var mihrapli caddede.
canım o taraf uzak kalıyor banaValla canım senin o tarafı bilmem de ben esentepe hastanesi Gönül doyurana gidiyorum özel yengemde orda doğurdu çok iyi bir kadın işini de güzel yapıyor en önemlisi güven veriyor sana ve son dkya kadar sezaryen asla önermiyor benim ikiz olmasına ragmen
Kemal beye randevu bulamazsam ona bakayım bende çok teşekkür ederimKemal Köroğlu, yıldırım doruk hastanesinde.Aynı hastanede embiye yılmaz'a gidiyorum.Çok memnunum tavsiye ederim
amin inşallah sizindeCekirge Doruk da Suhendam hn var.
Az sert mizaçlı ama isinde iyi.
Nilufer tarafında iyi drlar var ama size uymuyormuş..
Sağlıcakla gelsin ins bebeğiniz.
Evet kilo takıntısı varamin inşallah sizinde
suhendam hnm duydum kilo alımına vs çok kızıyormş zaten biraz kilom var çok cekindim
Umarım kendine göre doktor bulursun canim allah kolaylık versin sağlıklı bir hamilelik geçir inscanım o taraf uzak kalıyor banateşekkür ederim yine de Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Tam sühendan hanıma karar vermişken vazgeçtim bu yorumunu görünce. Bir doktor sert olmamalı ya doruk Yıldırım gizem hanıma gittim oda çok suratsız güleryüzlü anlayışlı doktor tavsiyesi olan var mı yer önemli değilEvet kilo takıntısı var
Ama %90 var drlarda ,ben 51 kilo ile hamile kaldım.
6,5 ayda 11 kilo aldm ,her gidişimde fırça yiyorm drdan
kilonuz çok değil aslında ama o doktorun çok sert olduğunu duydum baya azarlıyormuş sanırım bende çok korkuyorum şuan 69-70 civarıyım sanırım inşallah çok almamEvet kilo takıntısı var
Ama %90 var drlarda ,ben 51 kilo ile hamile kaldım.
6,5 ayda 11 kilo aldm ,her gidişimde fırça yiyorm drdan
Amin canım inşallah Allah yardım etsin inşallah hepimiz güzel bi hamilelik geçiririzUmarım kendine göre doktor bulursun canim allah kolaylık versin sağlıklı bir hamilelik geçir ins
bencede insan kötü etkilenir o şekildeTam sühendan hanıma karar vermişken vazgeçtim bu yorumunu görünce. Bir doktor sert olmamalı ya doruk Yıldırım gizem hanıma gittim oda çok suratsız güleryüzlü anlayışlı doktor tavsiyesi olan var mı yer önemli değil
Valla benim ilk drm cok tatlı bi kadındı,doc.Özlem sengul Medicana daydı ama ayrıldı eğitim için.Tam sühendan hanıma karar vermişken vazgeçtim bu yorumunu görünce. Bir doktor sert olmamalı ya doruk Yıldırım gizem hanıma gittim oda çok suratsız güleryüzlü anlayışlı doktor tavsiyesi olan var mı yer önemli değil
Kemal bey de erkek diye çekiniyorum ya ben hamile değilim tedavi için gidicrm sürekli alttan muayene eder eşim istemiyorkilonuz çok değil aslında ama o doktorun çok sert olduğunu duydum baya azarlıyormuş sanırım bende çok korkuyorum şuan 69-70 civarıyım sanırım inşallah çok almam
Amin canım inşallah Allah yardım etsin inşallah hepimiz güzel bi hamilelik geçiririz
bencede insan kötü etkilenir o şekildekemal beyi çok iyi duydum ama randevu almak çok zor oluyor isterseniz bide onu deneyin gizem hnm yorumları hiç iyi değil
Neriman hanım yada sevil hanımı düşüneyim o zaman tşk ederimValla benim ilk drm cok tatlı bi kadındı,doc.Özlem sengul Medicana daydı ama ayrıldı eğitim için.
Su an Nerıman Celik drm.Guleryuzlu bi kadın ben sevdim.
Sevil Paker var,o da cok sıcakkanlı bir dr.
Yuzu pek gülmeyen ama isinde iyi Nevin Özsarac var Pembemavi de:)
Bunların hepsine dönem dönem gittim:)
Canım hayat Hastanesi'nde Nigar güler var ben onda doğum yaptım ilk doğumun olduğu için kilona dikkat etmelisin normal daha kolay yapman için bu doktorda kiloya takıntılı. En son yeğenimin eşini gönderdim kız 5 ayda 14 kilo alınca diyetisyene yonlendirmis.amin inşallah sizinde
suhendam hnm duydum kilo alımına vs çok kızıyormş zaten biraz kilom var çok cekindim
anladım canım bende çekiniyorum erkekten bayan doktor baktım ama iyi bi doktor bulamadımKemal bey de erkek diye çekiniyorum ya ben hamile değilim tedavi için gidicrm sürekli alttan muayene eder eşim istemiyor
ilgili miydi canım? dikkat etmeeye çalışıyorum bende ama tatlı ekmek yiyorum çok tutamıyorum kendimiCanım hayat Hastanesi'nde Nigar güler var ben onda doğum yaptım ilk doğumun olduğu için kilona dikkat etmelisin normal daha kolay yapman için bu doktorda kiloya takıntılı. En son yeğenimin eşini gönderdim kız 5 ayda 14 kilo alınca diyetisyene yonlendirmis.
Çok ilgiliydi hatta kıza sordum memnun kaldım mı diye evet çok ilgili dedi memnun yani özellikle kiloya yediklerine bebeğin gelişimine çok dikkat ediyor.anladım canım bende çekiniyorum erkekten bayan doktor baktım ama iyi bi doktor bulamadım
ilgili miydi canım? dikkat etmeeye çalışıyorum bende ama tatlı ekmek yiyorum çok tutamıyorum kendimiinşallah normal yapabilirim bende
çok yoğun mu canım randevu bulmakta zorlanıyor musun?Çok ilgiliydi hatta kıza sordum memnun kaldım mı diye evet çok ilgili dedi memnun yani özellikle kiloya yediklerine bebeğin gelişimine çok dikkat ediyor.