Doğuma Hazırlık Bursada kadın doğum doktoru

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Barış Korkmazı tavsiye ederim ben de. Memnun olan birçok insan duydum, ben de çok memnunum kendisinden.

Cnm ben iki doğumumu kemal beyde yaptım ikiside normal doğum oldu sezeryana karşı bı doktor zaten hatta ben son aylarsa korktum sezeryan dedim kesinlikle seni sezeryan yapmam dedi tavsiye ederim çokta iyi ilgilenir kendisi

Bende bişey sorayım o zaman . 7+1 bugün . Bursa da ssvd destekleyen doktor varmı ? Aılem Bursa da eğer nasıp olurda ssvd destekleyen doktor bulursam Bursa da doğum yapmak istiyorum

Bende bişey sorayım o zaman . 7+1 bugün . Bursa da ssvd destekleyen doktor varmı ? Aılem Bursa da eğer nasıp olurda ssvd destekleyen doktor bulursam Bursa da doğum yapmak istiyorum
Doc dr mehmet aral atalay yapıyo cnm ben memnunum istersen randevu al görüş muayanesine 290 lira

Bende Ziya Çetin’e gidiyorum aile doktorumuz yıllardır tanıyoruz alnında başarılı bir hekim tavsiye ederim

İnstagramda "bir sezaryen hep sezaryen değildir" adında bir hesap var orada il il ssvd yaptıran doktorları öne çıkanlarda yazmışlar oradan bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…