Doğuma Hazırlık Bursada kadın doğum doktoru

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kemal beye de çok zor randevu buldum :KK43: peki randevuler uzun sürüyormu ortalama kaç dk sürüyor kusura bakma çok soru sordum canım :KK43:
10 dk falan sürüyor kilo kontrolu yapıyor ultrasona sokuyor bebeğin kilosuna durumuna bakıyor ekstra sıkıntın var mı diye soruyor kan idrar tahlili istiyor.

10 dk falan sürüyor kilo kontrolu yapıyor ultrasona sokuyor bebeğin kilosuna durumuna bakıyor ekstra sıkıntın var mı diye soruyor kan idrar tahlili istiyor.
canım çarşamba kemal beye randevum var ama duyduğum kadarıyla 30-45 dk arası sürüyormuş bende şaşrıdım ama doğruluğunu bilmiyorum tabi bi gideyim duruma göre bidaha embiye hanıma alabilirim

canım çarşamba kemal beye randevum var ama duyduğum kadarıyla 30-45 dk arası sürüyormuş bende şaşrıdım ama doğruluğunu bilmiyorum tabi bi gideyim duruma göre bidaha embiye hanıma alabilirim
Gidince buraya da yazar mısın cnm eğer iyiyse gideriz bizde

doruk yıldıırm kemal köroğlu
doruk yıldırımdaki reşat şaya
doruk yıldırımdaki nuray kuzukıran bu 3 doktora da gittim nuray hariç mükemmeller ama hastaneyi sevemediğim ve kötü anılarım olduğu için bıraktım
aritmideki Güler yıldız a gittim ondan da çok memnun kalamadım
şimdi ziya çetin in muayenehanesine gidiyorum çok memnunum zaten ziya hocayı bilen bilir

doruk yıldırımdaki nuray kuzukıran bu 3 doktora da gittim nuray hariç mükemmeller ama hastaneyi sevemediğim ve kötü anılarım olduğu için bıraktım
şimdi ziya çetin in muayenehanesine gidiyorum çok memnunum zaten ziya hocayı bilen bilir
evet ziya bey bende duydum ama hastane istiyorum ben eşimin indirimi olduğundan dolayı ziya çetin muayene ve doğum ücretleri nedir bilginiz varmı

bide hastaneyi niye sevemediniz özel değilse :KK43:

evet ziya bey bende duydum ama hastane istiyorum ben eşimin indirimi olduğundan dolayı ziya çetin muayene ve doğum ücretleri nedir bilginiz varmı
ziya beyin anlaşmalı olduğu biçok hastane var doruk jimer medivabil medicana 3 bin -5 bin arası değişiyo sanırım birine anlatıyodu hastalarından ordan duydum

suriyeli dolu kaynıyo bildiğin temiz de gelmedi bana ve iki bebek kaybettim orda onların hatası değil tabiki ama soğudum kötü hatıra kalınca yoksa doktor çok iyiydi
başınız sağolsun çok üzüldüm Rabbim en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evladınızı kucağına almayı nasip etsin inşallah :dua:
suriyeli kaynıyorsa şuan bende soğudum gibi o_O

ziya beyin anlaşmalı olduğu biçok hastane var doruk jimer medivabil medicana 3 bin -5 bin arası değişiyo sanırım birine anlatıyodu hastalarından ordan duydum
anladım muayene ücreti neydi acaba

başınız sağolsun çok üzüldüm Rabbim en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evladınızı kucağına almayı nasip etsin inşallah :dua:
suriyeli kaynıyorsa şuan bende soğudum gibi o_O

anladım muayene ücreti neydi acaba
ziya bey mi 85 lira ben 150 200 civarı duymuştum
ziya bey 150 lira ama onun sistemi biraz farklı her zaman almıyor para yani benim o şekilde şu an
yıldırım doruku diyorum

doruk doktora göre değişiyo olabilir kemal beye hatırlamıyorum ne kadar verdiğimi ama reşat bey 85 ti en son.
yani ben ilk marta ayında gtiim ilk bi ödedim sonra yumurta takibi yapmaya başladı bi kere daha ödedim sanırım 3 aydır gidiyorum 2 kez ödedim belki 1 bile olabilir klomen kulladnrdı gttim yumurt baktı olamzsa hamilelk gel dedi gittim almadı femara kullandrdı gtitim baktı almadı para o sana randevu almadan gel diyosa para almıyo öyle anladım ben her defasında randevu almadan gel 7 ye kadar burdayım dediğinde almadı
muayne telefonunu vereyimmi

X