• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da hangi hastane hangi doktor arkadaşlar öneri lütfen

Bende bilmiyorum :26: bilen birileri aydınlatır umarım.. bırakmasaydın canım keşke tedavini tamamlasaydın..

yok canım ya tekrar çatlatça iğnesi yapçaz dedi.çok ilgilide değildi açıkçası.bnm yumurtlama sorunum yok.aslında bnd rahim duvarı kalınlığı var.2 doktor bunu bana söledi.sonra sallamadılar

hafız bulurum bn o kolay canım bana detaylı anlatırmısın elma oluak elmayı yicekmiyiz sonra.osmangazi merkezdeyim canım sen neresindensin.

ayy valla ne iyi olur.bnm 2 tanıdığım var.araştırım bulurum ama.o kolay şu aya geçsinde onuda yaparız herşeyi yaptık zaten :))

Aynen valla yapicaz artik cnm napalim rabbimden umut kesilmezmis...bu arada 7 hafiz bi arada ayni anda okucak elmaya yesil elmaya...

Birda basliyoruz ama tabi zamanla yayiliriz rabbin izin verir insaallah tatlim ...amin rabbim olmayan herkese nasipetsin insaallah.bu arada evet duzgun temiz gozu kasi oynamicak biri iste olurda bulursan cok sevimirim

Tamam canım.aklımın bir köşesinde olacak..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

öyleymiş evet bnde duydum ikiz olmasını artııyo diye..benim yumurtam çatladı ultrasonda gördü doktor.regl günüm geldi yok olmuyo 4 gün geçti hala ok.sonra doktora gittim kn testi apıldı negatif ultrasondan bakıldı.solda 3 küçük kistleşmiş yumurta.sonra adet oldum ertesi gün ama öyle bi sancı yok naıl ağrıdı ağladım valla o gece.adetimde 5 gün sürdü ama farklıydı çok azdı.[

Tabi ki pes etmek yok bir meleğimiz olsun diye her şeye katlanıyoruz Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin ben hep vardır bi hayır diyorum :3: bi bakmışsın önümüzdeki ay bebişler gelir :49:

Aynen valla yapicaz artik cnm napalim rabbimden umut kesilmezmis...bu arada 7 hafiz bi arada ayni anda okucak elmaya yesil elmaya...

aa o zor aynı anda nasıl toplucaz ki.bi kuran kursuna gitmek lazım elmaları alıp ayy gülesim geliyo valla töbe yarabbim :))..bne nisan yağmuru duydum.aynısı zemzemede yapılıyomuş.yağmur yağsa hemen çıkarcam kova flnda yaz geldi bursaya :)

Tamam canım.aklımın bir köşesinde olacak..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

öyleymiş evet bnde duydum ikiz olmasını artııyo diye..benim yumurtam çatladı ultrasonda gördü doktor.regl günüm geldi yok olmuyo 4 gün geçti hala ok.sonra doktora gittim kn testi apıldı negatif ultrasondan bakıldı.solda 3 küçük kistleşmiş yumurta.sonra adet oldum ertesi gün ama öyle bi sancı yok naıl ağrıdı ağladım valla o gece.adetimde 5 gün sürdü ama farklıydı çok azdı.[

Tabi ki pes etmek yok bir meleğimiz olsun diye her şeye katlanıyoruz Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin ben hep vardır bi hayır diyorum :3: bi bakmışsın önümüzdeki ay bebişler gelir :49:

O zaman bir wuuuuuuuuuuu cekiyorum kizlaaaaaar ..gelsin bebisler sissin gobisleeeeer ;)))))))))

aa o zor aynı anda nasıl toplucaz ki.bi kuran kursuna gitmek lazım elmaları alıp ayy gülesim geliyo valla töbe yarabbim :))..bne nisan yağmuru duydum.aynısı zemzemede yapılıyomuş.yağmur yağsa hemen çıkarcam kova flnda yaz geldi bursaya :)
I
Kiz bmmde kovallr hazir nisan yagmurlarini bekliooooooom hahay ...allahim yaaa rabbim en kisa zamanda hemen simdi bebisler versin bizlere insaallahhhhh

Bende kent meydanına araçla 9 dka mesafedeyim.. Benim yemedeğim tek kür tarçın çörek otu bal denesemiydim acep :1:

Ay o kuru bem bi yedim bidaha yemek yiyemedim ogn mohvoldum resmrn yaaa....evet banada 25dk kent meydani sekeriiimmm...

I
Kiz bmmde kovallr hazir nisan yagmurlarini bekliooooooom hahay ...allahim yaaa rabbim en kisa zamanda hemen simdi bebisler versin bizlere insaallahhhhh

inşallahhhhhhhh canım :).bnmde yle kova lğen tencere yağmuru grdümmü koşçam balkona

Ay o kuru bem bi yedim bidaha yemek yiyemedim ogn mohvoldum resmrn yaaa....evet banada 25dk kent meydani sekeriiimmm...

bn dolmuşa bndimmi 5 dkya kentte oluyorum :)..tarçını yp canım oda iyi bi kürdür tadı berbat geliyo bi süre sonra hemen ağzına atıp su içersin.yksa durum brbat oluyo

yok canım ya tekrar çatlatça iğnesi yapçaz dedi.çok ilgilide değildi açıkçası.bnm yumurtlama sorunum yok.aslında bnd rahim duvarı kalınlığı var.2 doktor bunu bana söledi.sonra sallamadılar

Klomen yanlış bilmiyorsam eğer rahim duvarını inceltiyor diye biliyorum.. İlgisiz doktorlardan nefret ediyorum yaa en önemli şey moral neden görmezden gelirler anlamadım gitti:47:

Aynen yaaa cok iyo olur bakarsin iyi birer arkadaslik kuarar gideriz yaa.nasi gusel oluuur ayarlayalim vallahi.....

ben yarım canım özelden haberleşelim kendinizi ayarlaığınız bi gün.çalışıyomusunuz peki.ev hanımımısınız kızlarr.

Back