• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da hangi hastane hangi doktor arkadaşlar öneri lütfen

Kizceleeeer ben geldiiim.Napiosunuz bakim gorusmeyeliiii ..... osledim sizleriiiiii ♡♡♡

Burda ve bunalımdayım canlarım dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım gebelik testi yaptım bi kaç tane oda negatif şimdi kırmızıları bekliyorum:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seni umitlendirmicem ama insallah gebesindir dr gelmez kirmizilar iyyk nefret ediyrin bu kirmizilardan ;/ streste geciktirir hic bunalima girme bebegim olurmu sikma tatli canini vakti saati vardir elbet.lutfen uzme kendini v3 rabbime birak cunku O en iyisini bilendir.unutma tatlim bnm

Seni umitlendirmicem ama insallah gebesindir dr gelmez kirmizilar iyyk nefret ediyrin bu kirmizilardan ;/ streste geciktirir hic bunalima girme bebegim olurmu sikma tatli canini vakti saati vardir elbet.lutfen uzme kendini v3 rabbime birak cunku O en iyisini bilendir.unutma tatlim bnm

Öyle yapıyorum zaten canım insanın elinden bir şey gelmiyo yarın sabah 10'da randevum var bakalım artık kısmetimizde ne var (: sen aldınmı msjımı perşembe ile ilgili değişiklik varmı?

Öyle yapıyorum zaten canım insanın elinden bir şey gelmiyo yarın sabah 10'da randevum var bakalım artık kısmetimizde ne var (: sen aldınmı msjımı perşembe ile ilgili değişiklik varmı?

Aldim cnm gordum simdi persembeyle ilgili sikinti yok gibi ama bebegim haftaya p.tesi olsun demisti ama bilmiyorum.annesi gelicrkmis bu hafta.napsakki bi fikrin varmi

Perşembe Bana uyar ama benimde 25 inde ist'da çekimim var sanırsam 28 inde falan dönerim bursaya duruma göre bana haber verin

Kızlar jimerde cenk bey nasıl gidenler deneyimlerini paylaşırsa çok mutlu olurum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar Bursa'da yaşıyorum. Daha önce jimer'e gitmiştim ve inanılmaz güven duyduğum bir doktora muayene oldum fakat şimdi ayrılmış oradan ve nerede bilmiyorum.bebek düşünüyoruz ve öncesinde tetkikler için ve tabi devamı için bana güven verebilecek bir doktor arıyorum Önerileriniz neler paylaşır misiniz

zübeyde hanım doğum evinde naile gökçe akagündüz var oğlumun doktoru şahane bir doktor.

Kızlar jimerde cenk bey nasıl gidenler deneyimlerini paylaşırsa çok mutlu olurum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok iyi bir doktordur cenk bey...hemsireyim kisa bir sure benim calistigim hastanede doktorluk yapmisti...bir arkadaşım da gebeliginde o doktora gitti..tavsiye ederim...

Arkadaşlar Bursa'da yaşıyorum. Daha önce jimer'e gitmiştim ve inanılmaz güven duyduğum bir doktora muayene oldum fakat şimdi ayrılmış oradan ve nerede bilmiyorum.bebek düşünüyoruz ve öncesinde tetkikler için ve tabi devamı için bana güven verebilecek bir doktor arıyorum Önerileriniz neler paylaşır misiniz

merhaba Jimer'de muayene olduğun doktor Jasmin hanım mıydı?

Merhaba arkadaşlar bende henüz yeni hamileyim ve Doruk Tıp merkezine gitmeyi düşünüyorum muayene için en son fiyatlar 47,5 tu değişti mi acaba bileniniz var mı ve bi muayene ultrason falan ne kadara mal oluyor?ne kadar zamanda bir gitmek gerek?:44:

Merhaba arkadaşlar bende henüz yeni hamileyim ve Doruk Tıp merkezine gitmeyi düşünüyorum muayene için en son fiyatlar 47,5 tu değişti mi acaba bileniniz var mı ve bi muayene ultrason falan ne kadara mal oluyor?ne kadar zamanda bir gitmek gerek?:44:

Su an 55 tl muayene ucreti. Ben 3 kere gittim. Ucunde de ultrasonla bakti. Ekstra ucret odemedim. Smear testi yaptirdim o da 30 tl gibi biseydi. Tam hatirlayamadim.

samsung

Back