• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da hangi hastane hangi doktor arkadaşlar öneri lütfen

Haklısın,benim annem kanser hastası mesela.uzun zamandır uğraşıyoruz.rabbim hastalık vermesin çok iyi bilirim doktor doktor gezmek nedir,çaresizlik nedir..
Tedavin bitti ise,bebişlerini de kucağına alırsın..içime doğdu valla,tez vakitte rabbim hayırlısını verecek:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok özel değil..annem yumurtalık kanseri..çok uğraştık çok..ömrüm onunla hastanelerde geçti..ama o iyi olsun ben başka bişey istemiyorum..yanımda olsun sadece..ana gibi yar olmuyor kii..hep yatıyor,o yattığından beri evimizde ne huZur ne neşe var..neyse seni de üZmek istemem..öyle işte...

Altıncı hissim her daim kuvvetli olmuştur:)yürekten inanmadığım bişeyi söylemedim hiç..hayırlısını rabbim bilir ama senin göZünün nuru,evinin neşesi gelecek inşallah...dualrım seninle:)

Ne demek uzmek kuzum yaa.dertlesebiliriz her zaman 1 saat sonra birada olacagom sana yazar konusuriz musait olursan sende.yemek hazorladim oturcaz simdi 1 saat sonra seninleyim kuzum tmm mii

Ne demek uzmek kuzum yaa.dertlesebiliriz her zaman 1 saat sonra birada olacagom sana yazar konusuriz musait olursan sende.yemek hazorladim oturcaz simdi 1 saat sonra seninleyim kuzum tmm mii

Ok...görüşürüz,ben de yemek hazırlıyayım o zaman:)

cnm ben doğumumu özel anadolu hastanesinde yaptım..deniz hanımdı doktorum..çok rahat bir doğum yaptım sağolsun..ve çocuk doktoru olarakda aynı hastanede handan hanım var..mükemmel insanlar ikiside..doumdan 5 gün sonra ayaktaydım.sezeryandı dikişlerim iyileşti hemen

Ben tophanede oturuyorum,bilir misin ki devlet hastanesinin arka caddesi ortapazar caddesi..ya sen?

Biliyorum tophaneyi hastaneyi falan..bernde demirtastayim cnm.hic geldinmi bilirmisin buralari

Ben demirtaşta çalışıyorum..bilirim buraları çok ii.hergün geliyorum nasılsa:)

İplik fabrikasında...sen çalışmıyorsun sanırım??

Calismoyorum yaa.ben yeni evliyim ve yabamciyim bursaya ya o yizden bide esim razi gelmez .bizde hanimlarin calismasini istemiyolar.o yizden calismiorum

Calismoyorum yaa.ben yeni evliyim ve yabamciyim bursaya ya o yizden bide esim razi gelmez .bizde hanimlarin calismasini istemiyolar.o yizden calismiorum

Hııım...aslen bursalı değilsin,nerelisin peki?eşin de bursalı değil sanırım..hayırlı olsun,çok uzun yıllar mutlu olun inşallah...

Hııım...aslen bursalı değilsin,nerelisin peki?eşin de bursalı değil sanırım..hayırlı olsun,çok uzun yıllar mutlu olun inşallah...

Amin cnm insaallah rabbim sanada hayirlu es yuva nasibetsin kuzum.Ben arnavutum canim da antalyadan gelin geldim.esim bursali ama aslen trabzonlular...sen nerelisin aslen...sevdigin dusundugun biri var mi...

Amin cnm insaallah rabbim sanada hayirlu es yuva nasibetsin kuzum.Ben arnavutum canim da antalyadan gelin geldim.esim bursali ama aslen trabzonlular...sen nerelisin aslen...sevdigin dusundugun biri var mi...

Biz doğma büyüme bursalıyıZ...antalya ve trabzon iki zıt kültür gibi sanki..alışması zor olmalı..
Ben yalnızım,hastanelerden işten güçten fırsat olmuyor ki:(

Biz doğma büyüme bursalıyıZ...antalya ve trabzon iki zıt kültür gibi sanki..alışması zor olmalı..
Ben yalnızım,hastanelerden işten güçten fırsat olmuyor ki:(

Anladim cnm.peki baban sagmi.hep sen mi kosturuyorsun annenle hastanelere.kardeslerin yokmu cnm

Anladim cnm.peki baban sagmi.hep sen mi kosturuyorsun annenle hastanelere.kardeslerin yokmu cnm

Babam sağ allah uzun ömürler versin..tekim ben,bu yüzden koşturmak babam ile bana kalıyor.ben çok şikayetçi değilim ama çok yoruluyorum,bir de emeklerimin karşılığını alabilsem yani annemin iyi olduğunu görebilsem...rabbim bu cuma saati bütün hastalara şifa versin inşallah..seni de tez vakitte mutlu etsin:)

Benim de arnavut arkadaşlarım var,çok hamarat olurlar,çok da güEl yemek yaparlar:-)

Babam sağ allah uzun ömürler versin..tekim ben,bu yüzden koşturmak babam ile bana kalıyor.ben çok şikayetçi değilim ama çok yoruluyorum,bir de emeklerimin karşılığını alabilsem yani annemin iyi olduğunu görebilsem...rabbim bu cuma saati bütün hastalara şifa versin inşallah..seni de tez vakitte mutlu etsin:)

Benim de arnavut arkadaşlarım var,çok hamarat olurlar,çok da güEl yemek yaparlar:-)

Amin cnm mubarek gun yuzusuyi hurmetine rabbim annecigine acil sifalar versin .rabbim sanada kolaylik versin insaallah.sen teemiz kalpli bi kiza benziyorsun.rabbim kalbine gonline gore versin insaallah.dualarin tez vakiylt kabul olsun tatlim bnm.

Valla yemek yapmayi kayinvalidemdnen ogrendim ama simdi guzel yemek yaparim.saolsun annem cok ilgilendi bnmle herseyi ogretmeye calisti .allah razi olsun k.validemden...damak tatlarimiz farkliydi o yusden zor oldu ama insan isteyince yapamayacagi olmuyo allahin ozniyle kyzum

Amin cnm mubarek gun yuzusuyi hurmetine rabbim annecigine acil sifalar versin .rabbim sanada kolaylik versin insaallah.sen teemiz kalpli bi kiza benziyorsun.rabbim kalbine gonline gore versin insaallah.dualarin tez vakiylt kabul olsun tatlim bnm.

Valla yemek yapmayi kayinvalidemdnen ogrendim ama simdi guzel yemek yaparim.saolsun annem cok ilgilendi bnmle herseyi ogretmeye calisti .allah razi olsun k.validemden...damak tatlarimiz farkliydi o yusden zor oldu ama insan isteyince yapamayacagi olmuyo allahin ozniyle kyzum

Ah ah ne kayınvalideler var,senin de kalbin temiZmiş ki iyi insanlarla karşılaşmışsın:)
Özel değilse,şimdi rahatsızlığın ne durumda?hangi doktora gitmişitn??

Bende Bursa'ya geleli 4 ay oldu eşimin iş durumundan İstanbul'dan, önce Antalya şimdi Bursa 4 ay içerisinde 3 doktora gittim, en sonunda Özlem oruç Şener'de karar kıldım inanılmaz tedavi odaklı ve açıklayıcı şekermi şeker bir insan (: umarım işinize yarar.. Bu arada ben bu ay konulan pko teşhisi ile :( klomen+çatlatma iğnesi tedavisine başladım şuan beklemedeyim inş.. meleklerimiz çok bekletmeden gelir :16:

Bende Bursa'ya geleli 4 ay oldu eşimin iş durumundan İstanbul'dan, önce Antalya şimdi Bursa 4 ay içerisinde 3 doktora gittim, en sonunda Özlem oruç Şener'de karar kıldım inanılmaz tedavi odaklı ve açıklayıcı şekermi şeker bir insan (: umarım işinize yarar.. Bu arada ben bu ay konulan pko teşhisi ile :( klomen+çatlatma iğnesi tedavisine başladım şuan beklemedeyim inş.. meleklerimiz çok bekletmeden gelir :16:

Insaallah owwpapatya sende biran once kavusursun melegine...o dr nerde acaba hangi hastanede aklimizda bulunsun.ben fakultede tedavi oldum simdi beklemedeyim bakalim ggecici menapozdayim ilj adetimden sonra bebis icin gerekeni yapicaz artik...

Back