aynı durumdan bnde muzdaribim :)...bursada bu konuya pek bakan iy bi doktor bulamadım bnde.gittiklermin hepsi zamanla olur.kan aldır idrar testi hormon testi.başka bişy yapan yok.doğru düzgün bakmıyolar bile.
Insaallaaaaaaaaaaah.bu arada bisi siylicem belki sana yada burdaki arkadaslara gore boraz bagnaz bir dusunce olabilir inancinizi bilmem ama ben inaniyorum ve uygulcam...1 yesil elmayi 7 hafiza meryem suresini okut ve ye yapabildigin kadar yapmani tavsiye ederim.tekrar soyluyorum inancinizi bilmiyorum farkli inanca sahip olan arkadaslarimizda olabilir yargilamam assslaaaaa.fakat rabbimden umut kesilmez nacizane bir tavsoyedir benimki...
Ustune bastin ayagni kaldir kuzuum.suan mermerciyiz veee mutahitlige adimimizi attik hatta bugun burada ilan verdim 40 yas ustu yemek temizlik yapabilecek yeni acilacak ofimilsimize temiz bir bayan ariyorum diye))....bakalim rabbim bu iside bize haayorli kilsin insaallah.bizimki aile sirketi esim ve kayinbabam beraberler ...
Mrb cnm ...oyusden son care fakulteye gittim 2 ayda bitti isim cok sukur o yuzzden herkese fakulteyi tavsiye ediyorum cnm...
aynı durumdan bnde muzdaribim :)...bursada bu konuya pek bakan iy bi doktor bulamadım bnde.gittiklermin hepsi zamanla olur.kan aldır idrar testi hormon testi.başka bişy yapan yok.doğru düzgün bakmıyolar bile.
Yoo tatlım gayet hoş bir düşünce seninle aynı görüşlere sahibiz Rabbim istemezse olmuyor, sonuçta vardır bi hayırYa Meryem suresini bende çok duydum ama yapamadım bu ay adetten sonra günde 1 toplamda 21 tane diye ama bu çatlatma iğnesi çok sersemletti beni.. kimsede bilmiyor çocuk için uğraştığımı yani annemlere falanda okutamadım önümüzdeki ay inşallah :/
Ay hadi hayırlısı inşallah..işler güçler rast gitsin inşallah..bol kazanç bol rızk getirsin yeni işiniz hanenize..demirtaşta çok mütahit ve yeni yapılan ev var,siz de oralarda yaparsınız ev herhalde..40 yaşlarında bayan????dur ben de düşüneyim...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ama yesil elmayi 7 farkli hafiza okutacaksin cnm bnm tavsiye ederim
Ay hadi hayırlısı inşallah..işler güçler rast gitsin inşallah..bol kazanç bol rızk getirsin yeni işiniz hanenize..demirtaşta çok mütahit ve yeni yapılan ev var,siz de oralarda yaparsınız ev herhalde..40 yaşlarında bayan????dur ben de düşüneyim...
Nur16 cnm rabbim sanada kolaylik versin cikis kapusi gostersin.ben arapca bildigim halde olmuyo illa 7 farkli hafiz olacakmistatlim yaaa. Sen bursada nerdensinmeryem suresini arapça bilen okusa olurmu peki.bn bilmiyorumda..çatlatma iğnesine gelince bnde geçen ay vuruldum.hormonlarım sarsıldı ergenler gibi oldum kavgacı aksi ağlayan zırlayan bişey olmuştum..bi işede yramadı bnde daha kötü yaptı.kist oluştu.zor adet oldum.bir dahada doktora gitmedim.
Ama yesil elmayi 7 farkli hafiza okutacaksin cnm bnm tavsiye ederim
Nur16 cnm rabbim sanada kolaylik versin cikis kapusi gostersin.ben arapca bildigim halde olmuyo illa 7 farkli hafiz olacakmistatlim yaaa. Sen bursada nerdensin
Eşin ne iş yapıyor tatlım senin?
Karadenizliler genelde inşaat işi ile işgilenir:)mütahitlik falan:)Haydi bismillah o zaman,azcık daha gayret edeyim...
fakültede daha detaylı inceleme yaparlar heralde dimi.senin problemin neydi.
fakültede daha detaylı inceleme yaparlar heralde dimi.senin problemin neydi.
Yaa nerden bulucam ben hafız Allahıımmm yaa daha Bursa'ya alışamadım kimseyi tanımıyorumbide bi şey sorcam bu klomen ikiz ve üçüz olma ihtimalini de arttırıyomuş doğrumudur ki
Yaa nerden bulucam ben hafız Allahıımmm yaa daha Bursa'ya alışamadım kimseyi tanımıyorumbide bi şey sorcam bu klomen ikiz ve üçüz olma ihtimalini de arttırıyomuş doğrumudur ki
meryem suresini arapça bilen okusa olurmu peki.bn bilmiyorumda..çatlatma iğnesine gelince bnde geçen ay vuruldum.hormonlarım sarsıldı ergenler gibi oldum kavgacı aksi ağlayan zırlayan bişey olmuştum..bi işede yramadı bnde daha kötü yaptı.kist oluştu.zor adet oldum.bir dahada doktora gitmedim.
Tatlim beni detaylu bursanin tum hastaneleri nerdeyse kontrole siktu.sonuclarla fakulteye gittim orada ozelden giris yaptim iste prof dr a sonra bana cikolata kisti dedi ve baska hicbi hastane bilemedi.neyse kisti gordu ve amelyat gunu verdi 1.5ays sonrasina gittim oldim ciktim .meger tupler tikaliymis ve yumuslrtaligim torsiyon olmus dönmus bogulmus yani sanci sanci mahvolmustim amelyat oncesi.onuda amelyatta bildi fakulte ultrasonda bilemediler ki o sanciyi 3 ay cektim ben rabbim dusmanima vermesin.velasil amelyat sobtlrasi 3 ay igne ile gevici menapoza soktular simddi mart ayin basinda son ignemi vuruldum vakalim 1-2ay daha reglm gelmeZ geldikten sonrada dr bi engelin yolk olur bebeegin dedi insaallah.bakalim rabbim ol der olur.bilemezsin ne zaman olacagini biz tedbirimizi aldik takdir rabbimin artik...
Inan onu bilmiyorum tatlim 2iz 3uz .cunku hic kullanmadim bu arada ben 7 hafiz bulursam sanada haber veririm gelirsin burda sen de olmalisin okutir niyet eder yeriz ne derain...
Demirtastayim cnm bende...evet yicez hayatim elmayi okutcaz yicez kuzumhafız bulurum bn o kolay canım bana detaylı anlatırmısın elma oluak elmayı yicekmiyiz sonra.osmangazi merkezdeyim canım sen neresindensin.
Inan onu bilmiyorum tatlim 2iz 3uz .cunku hic kullanmadim bu arada ben 7 hafiz bulursam sanada haber veririm gelirsin burda sen de olmalisin okutir niyet eder yeriz ne derain...
msjlarmı karıştı sezsez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?