Bursa'da hangi hastane hangi doktor arkadaşlar öneri lütfen

Iyidir annem saagolsun♡♡♡
Ben endometriozis hastasiydim cikolata kisti ve kistten dolayi tikanan tupler amelyatimu oldum 3ayda igne ile tedavi gordum gecici menapoza girdim.cikmayi bekliyorum tabii 1 yili askindir bu hastalikla ugrasiyorum.rabbim dermansiz dert vermesin ..cok sukur bugunku gunumuze.

Şükür iyileştin artık:)ilk adet ne zaman kısmetse?yani ne zaman normale dönecekmiş herşey?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insaallah owwpapatya sende biran once kavusursun melegine...o dr nerde acaba hangi hastanede aklimizda bulunsun.ben fakultede tedavi oldum simdi beklemedeyim bakalim ggecici menapozdayim ilj adetimden sonra bebis icin gerekeni yapicaz artik...

Amin canım inş. sana da çok geçmiş olsun. Medical Park'ta canım Rabbim bebişlerle sınamasın gerçekten zormuş.. Ben adetimin bittiği gün gidip yumurta takibi rica ettim bide eski doktorum klomen kullan demişti 5.gün başladım sabah akşam onu da söyledim Özlem hanıma oda yumurta takibi sonrası garantiye alalım çatlatma iğnesini yapalım dedi bu gün 5.gün bakalım daha koskoca 10 gün var nasıl geçer bilemedimm :26:

Şükür iyileştin artık:)ilk adet ne zaman kısmetse?yani ne zaman normale dönecekmiş herşey?

Hamdolsun cnm bnl...Bilmiyorum iste marttada olmadim nisan sonu mayis basi gibi olur artik

Bu da bizlrin sinavi tatlim bnm ya...insaallah su gibi gecer 10 gunun de biran once gebis kalmak icin tedavinin sonuclarini alabirsin.cok sikinti yapma nolur kendine cunku beyinden gelen sinyallerle spermleri oldurebilirmisiz .biz kadinlarin beyinleri neler kaaadir goruyorsun dimi))) o yuzden sikinti stres yok rabbim hayirli zamanda hayirli evlatlar versi hepimize...

Hayırlı haberlerini alıcaz inşallah:)

Hayırlı haberlerini alıcaz inşallah:)

Amin cnm insaallahjjh....bu arada senin yasin kac ti

30 yaşındayım:)

İnan ruhum 24 ten sonra büyümedi zaten:)

Olsuuun takilma boyle seylere heryasin farkli guselligi var....insan kendini hangi yasta hissediyorsa odur.bende daha 15imdeyimzaten hehehheh )))))))))

Olsuuun takilma boyle seylere heryasin farkli guselligi var....insan kendini hangi yasta hissediyorsa odur.bende daha 15imdeyimzaten hehehheh )))))))))

3lü yaşlara başlamak ilk başta korkuttu beni,yaşlandım sandım bi an...ama şimdi dediğin gibi bu yaşlarında güzelliğini yaşıyorum..çıtırım ben daha heeeey:)

Aynen aynen tadini cikar giden geri gelmiyo geleni sevgiyle karsila hehjjhhehjeh ;D napiosun evdemisin suan

Aynen aynen tadini cikar giden geri gelmiyo geleni sevgiyle karsila hehjjhhehjeh ;D napiosun evdemisin suan

Evdeyim...işler şimdi bitti,bi süpürge yapsam ii olacak gibi ama üşeniyorum:)anneme yemek hazırlarım birazdan..sen napıyorsun?

Evdeyim...işler şimdi bitti,bi süpürge yapsam ii olacak gibi ama üşeniyorum:)anneme yemek hazırlarım birazdan..sen napıyorsun?

Bende bugun yalnizim.esim bayadir go4usmedigi bir akrabasiyla ozdilege gitti.bende kk da takiliyorum iste..kalk supur usen me kuzum yap isini hadi.anniscigin toplu gorsun evi kal hadi bismillah de tatlim..

Amiiinnn kuzum ama aynı beyin ne diye bebişlere bizim kadar odaklanmıyor ki inşallah burası uğurlu gelirde en kısa zaman da hamiş kalırız

Amiiinnn kuzum ama aynı beyin ne diye bebişlere bizim kadar odaklanmıyor ki inşallah burası uğurlu gelirde en kısa zaman da hamiş kalırız

Insaallaaaaaaaaaaah.bu arada bisi siylicem belki sana yada burdaki arkadaslara gore boraz bagnaz bir dusunce olabilir inancinizi bilmem ama ben inaniyorum ve uygulcam...1 yesil elmayi 7 hafiza meryem suresini okut ve ye yapabildigin kadar yapmani tavsiye ederim.tekrar soyluyorum inancinizi bilmiyorum farkli inanca sahip olan arkadaslarimizda olabilir yargilamam assslaaaaa.fakat rabbimden umut kesilmez nacizane bir tavsoyedir benimki...

Eşin ne iş yapıyor tatlım senin?
Karadenizliler genelde inşaat işi ile işgilenir:)mütahitlik falan:)Haydi bismillah o zaman,azcık daha gayret edeyim...

aynı durumdan bnde muzdaribim :)...bursada bu konuya pek bakan iy bi doktor bulamadım bnde.gittiklermin hepsi zamanla olur.kan aldır idrar testi hormon testi.başka bişy yapan yok.doğru düzgün bakmıyolar bile.

Ustune bastin ayagni kaldir kuzuum.suan mermerciyiz veee mutahitlige adimimizi attik hatta bugun burada ilan verdim 40 yas ustu yemek temizlik yapabilecek yeni acilacak ofimilsimize temiz bir bayan ariyorum diye ))....bakalim rabbim bu iside bize haayorli kilsin insaallah.bizimki aile sirketi esim ve kayinbabam beraberler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…