- 26 Temmuz 2016
- 3
- 1
- 40
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.961
bursada bilmiyorum ama adapazarında var 1 taneMrb arkadaslar hayirli geceler bursada bildiginiz bűyű bozacak paraci olmayan bi hoca ariyoruz erkek kardesim icin allah rizasi icin bildiginiz varsa lutfen adi numarasi ve adresi falan varsa verirmisiniz bikac hocaya gitti ama faydasi olmadi .
numarasını bana da atar mısınızTaşınmış bursadanben de telefonla baktırcam sıze de numarasını mesaj olarak yollarım
Aynen yok mu aciiiiiilŞu Serdar'ın numarasını bilen neden yok!!!!!!!!!!
Numarasını verebilir misin acilÇağtay'a gittim tarot kahve yıldızname baktırdım inanılmaz derecede memnum kaldım şaşkınlıktan bian kaldım desem yeridir bu güne dek bir çok falcıya gittim ama gerçekten böylesini görmedim diyebilirim. isim ve olayları net bir şekilde söylüyor beni en çok etkileyende isimleri tam anlamıyla olaylarla beraber söylemesi oldu sanki olayları benimle beraber yaşamış gibiydi. yanlız küçük bir sorun var enerjisi müthiş bir insan ama herkesle tutmuyor maalesef arkadaşımla pek bi enerjisi tutmadı o bakarken soru sormayacaksın onu bölmeyeceksin kafası dağılıyor çünkü davranışları çok enteresan aynı anda bir sürü şey yapıyor bu dikkatimden kaçmadı diyeyim ve ek olarak evi çok temiz ve gönül rahatlığı ile gidilebilecek bir yer 3 gün sonra tekrar randevum var heyecanla bekliyorum.
Verir misiniz numarasınıValla dediğiniz kadar kaliteliyse değmiycek kişilere üç lira vericeğime işinin ehli birine beş lira vermeyi tercih ederim ücretini yükseltsede.. Bide zahmet ettim ayağına kadar gittim bahsettiğim şahsın ona yanıyorum, ki burda ondan memnun kalmayan birkaç kişi daha okumuştum ama gittikten sonra tabi.. :) Ama Kurtuluştan memnun kalmadım diyenini görmedim, inş gidicem bakalım, onuda deneyelim.. :)
Benım memnun oldugum falcılardan biridir kurtulus dedıklerı cıkı bı kac yıldır da ara ara baktırırım tabı yuzde yuz kımsenın dedıgı cıkmıyor ama bana cok ıyı bakıyo. Yeni uyelere tavsıyem bıraz arastırın oyle baktırın enerjınız her falcıyla uyusmaya bılır. Bursadaki butun bılındıklerı denedım dene bılır hepsı pembe tablo cızıp yolluo ve cok kısa bakıyolar 2 kelıme soleyen bırıne 50 tl veremem valla ha bırde bazılaro 60 yapmıs pesss dedım :|