- 7 Ekim 2009
- 128
- 13
- 37
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.941
umut a geçen yıl baktırmıstım ben dedıklerınden bır tanesı bıle olmadı bendeBursada yok mu şöyle Umut gibi ama ondan daha uygun biri
Kurtuluş'un numarasını biri bana özelden yazabilir mi lütfen
eren bey bırakmış ben dicle hanıma denk geldim gayet iyiydi çok realist bakıyor diğer falcılar gibi pembe tablo çizmiyor ama sizin enerjiniz uymamş olabilirTelve Cafe Dicle, gitmeyin çok kötü, 25 liraya bakıyo 5 lira bile etmez..
maydonozdaki bayanın ismini biliyormusunuzKızlar kafa çok karışıyor böyle..falcı deneyimi fazla olanlar derecelendirerek yazsa keşke mesela ben mesela 1. Maydonozdaki bayan 2. Altı parmaktaki kadın(adını unuttum gerçi) bunun gibi
İyi neye göre kime göre.. Benim gitmediğim falcı yoktur, çok kişi denedim, Bursa da bütün en iyi diye anılanları denedim.. Çok yetersiz, şu anın bile tersini söyledi hep bana.. Realist değil, direk negatif biri.. Paranızı çarçur etmeyin derim ben ona gitmeyi düşünenlere... Ki ben fala verilen paraya acımam, haftada bir baktırdığım olur.. Ama verilen parayı haketmesi çok önemli..eren bey bırakmış ben dicle hanıma denk geldim gayet iyiydi çok realist bakıyor diğer falcılar gibi pembe tablo çizmiyor ama sizin enerjiniz uymamş olabilir