Bursa'da Falcı

Ben gelmeden 2 ay once randevu aldim bursaya gelince baktirmak icin haber verdi saat 4.30 da bakmak icin kafede yuzyuze sonra sabah msj yazdi yogunum cok saati erteledi bende o saatte musait dgildim kendisi dedigi icin soyledim burda cok yogunum dedi kendisi watsaptan

evet yogundu ben de konustum bır kec defa saatı erteledı ama sonunda bakabıldı bence cok ıyıdı onemlı olanda o bana soyledıklerı cok uyumluydu bugune kadar baktırdıgım fallara gore cok ıyıı ben begendım bırdaha gelecekmıs martta bursaya beklıyorum bakalım mesajla ulasın daha kolay oluyor.

Telefonda baktırdım ıyıdı dıyosun benım ıcın onemlı olan o kartı kımın cektı pek onemlı degıl telefon falını begendıysen ok ben de baktıra bılırım telefondan cunku sehır dısında oluyorgenelde. Telefon falını sevıyorum ben galıba :)

Burdaki sorun telden bakıp bakmaması değil ki tabiki uzaktanda bakılabilir fal. Ama ne falı baktıgı önmli.. Ben tarota inanmıyorum bakılacaksa da kendimin secmesi önmli.. Zaten tarotta kendi enerjinle secmelisn.. Bu aynı kahveyi senin adına başkasının içmesine benzerDediğim gibi cıktıgı seyler oldu çıkmadıgı seyler oldu.. Tutturdugu seyler gecmişle ilgiliydi... Gelecekle ilgili bir sey cıkmadı22 ocak demişti

Ama bunun dışında hoş sohbet biri.. İlgilendi uzun uzun.. Güzel bi enerjsi var.zaten herkesin falı herkese çıkmaz.. Ayse nin tutturdugu sana tutmayabilirBenm bursada tek begendiğim fslcı var.. Çıkan bana.. Aksidir ki arkadaslarımda onu beğenmediler bayanlar.

Arkadaslar ne kurtulus mus bu ya ben de randevu alıp baktırcam telefondan uzagım cunku yarına randevu alabıldım bakalım begenırsem yazıcam begenmezsem de goruslerımı belırtırım cok met etmıssınız umarım oyle cıkar

Dene bakalım yorum beklıyoruz yeni falcı arayısındayım bulunca paylasıcaö kurtulus bana 2hafta gecmeden bakmıyor artık

Kurtuluş'un numarasını gonderebilir misiniz

Merhaba arkadaşlar kurtuluşa telefondan fal baktırdım çokk memnun kaldım fikrimi paylaşıcam demiştim bence gayet iyi söyledikleri çıktıkça yazıcam... uzun uzun baktı ve baya ilgilendi. bastan savma bir fal değil de ki genelde öyle bakıyolar ben memnun kaldım sahsen...

Kizlar ben de kurtulusa baktirmistim bursadayken yaklasik 6 7 ay oldu ama malesef bana dedigi hicbir sey cikmadi cikanda vardir elbet ama oyle yani ben de soyliyim dedim

Benım memnun oldugum falcılardan biridir kurtulus dedıklerı cıkı bı kac yıldır da ara ara baktırırım tabı yuzde yuz kımsenın dedıgı cıkmıyor ama bana cok ıyı bakıyo. Yeni uyelere tavsıyem bıraz arastırın oyle baktırın enerjınız her falcıyla uyusmaya bılır. Bursadaki butun bılındıklerı denedım dene bılır hepsı pembe tablo cızıp yolluo ve cok kısa bakıyolar 2 kelıme soleyen bırıne 50 tl veremem valla ha bırde bazılaro 60 yapmıs pesss dedım :|

Merhabalar kızlar ben yeni üye oldum bu kurtuluşu çok merak ediyorum acaba bana numarasını ve ücreti ne kadar gibi konularda yardımcı olur musunuz birde başka kimi önerirsiniz şimdiden teşekkür ederim

merhaba kızlar bu aralar çok falcıya gittim fikirlerimi paylaşmak istedim.. öncelikle birkaç tane gül diye falcı var biri arapşükrü sokagında gül fal cafenin sahibi gerçek gül değil ismi haticeymiş sonradan öğrendim. fena değil ama anlatılan kadar da değil diyebilirim. fazla klasik şeyler söyledi. diğer gül de dışarda bakıyor o daha iyi ama ilk bahsedilen gül o da değil. ilk bahsedilen tövbe etmiş bakmıyormuş artık baya uğraştım ulaşmak için aldığım haber bu onun dışında arap şükrü sokağında fatoş var dediler hiç gitmedim giden olursa yorumlarınızı bekliyorum. yine aynı sokak ta telve cafede eren var. şu ana kadar gördüklerimin içinde en iyisi diyebilirim. biraz hızlı bakıyor kısa sürüyor ama söylediklerinin büyük çogunlugu çıktı bana mutlaka tavsiye ederim. fsmdede varmlş birisi bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…