-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.921
Ben gelmeden 2 ay once randevu aldim bursaya gelince baktirmak icin haber verdi saat 4.30 da bakmak icin kafede yuzyuze sonra sabah msj yazdi yogunum cok saati erteledi bende o saatte musait dgildim kendisi dedigi icin soyledim burda cok yogunum dedi kendisi watsaptan
Mhb .. Kurtuluş mu yoğundu. Allh allh ben sadece nerde bakıyosunuz diye mesaj attımdefalarca kendi yazdı.. Saat vereym uygunum diye.. Telde baktırmıştım ne falı baktı göremedim dolayısıyla uzaktan.. Ama fena değildi hakkını yiyemem.. Dediği tarih çıkmadı ama malesef... Telle baktırmam artık denersem yüz yüze eger tarot acacaksa kendi sectiğim ksrtlsrla bakılması taraftarıyım.
Burdaki sorun telden bakıp bakmaması değil ki tabiki uzaktanda bakılabilir fal. Ama ne falı baktıgı önmli.. Ben tarota inanmıyorum bakılacaksa da kendimin secmesi önmli.. Zaten tarotta kendi enerjinle secmelisn.. Bu aynı kahveyi senin adına başkasının içmesine benzerDediğim gibi cıktıgı seyler oldu çıkmadıgı seyler oldu.. Tutturdugu seyler gecmişle ilgiliydi... Gelecekle ilgili bir sey cıkmadı22 ocak demiştiTelefonda baktırdım ıyıdı dıyosun benım ıcın onemlı olan o kartı kımın cektı pek onemlı degıl telefon falını begendıysen ok ben de baktıra bılırım telefondan cunku sehır dısında oluyorgenelde. Telefon falını sevıyorum ben galıba :)
Ama bunun dışında hoş sohbet biri.. İlgilendi uzun uzun.. Güzel bi enerjsi var.zaten herkesin falı herkese çıkmaz.. Ayse nin tutturdugu sana tutmayabilirBenm bursada tek begendiğim fslcı var.. Çıkan bana.. Aksidir ki arkadaslarımda onu beğenmediler bayanlar.evet yogundu ben de konustum bır kec defa saatı erteledı ama sonunda bakabıldı bence cok ıyıdı onemlı olanda o bana soyledıklerı cok uyumluydu bugune kadar baktırdıgım fallara gore cok ıyıı ben begendım bırdaha gelecekmıs martta bursaya beklıyorum bakalım mesajla ulasın daha kolay oluyor.
Dene bakalım yorum beklıyoruz yeni falcı arayısındayım bulunca paylasıcaö kurtulus bana 2hafta gecmeden bakmıyor artıkArkadaslar ne kurtulus mus bu ya ben de randevu alıp baktırcam telefondan uzagım cunku yarına randevu alabıldım bakalım begenırsem yazıcam begenmezsem de goruslerımı belırtırım cok met etmıssınız umarım oyle cıkar
Kurtuluş'un numarasını gonderebilir misinizEvet bana görede çok cnm, bidaha asla vermem.. Setbaşındaki Serdar'a da gitmeyin hiç tavsiye etmiyorum.. Denemek için gitmştm ben.. Kurtuluş' a yurt dışına çıkacağı tarihten 2 gün önce baktırmıştım, evini boşaltıyodu hatta, ama şu an İstanbul'da olduğunu bende bugün öğrendim bi vesileyle, son anda karar değişikliği yapmış sanırım, İst'danda Çkaleye geççekmiş.. Bursa ya gelse de grup toplanırsa gelir heralde artık.. Favorimdir kendisi, saçma sapan Serdar'a falan asla bidaha mı.. Kurtuluş bi numaradır..
Nuran ın nosunu paylaşabilir misiniz?Yakın zamanda özkandan rqndevu aldm begenirsem önerebilirm.. Birde burdan bi arkadas önermişti.. Nuran vr su falı bakan bence hiç fena değildi.. Deneyebilirsn fiyatıda uygun
Bir sey sorabilir miym olumsz dediklerimi çıkmadı gercekten çok olumsz konuştu banadaKizlar ben de kurtulusa baktirmistim bursadayken yaklasik 6 7 ay oldu ama malesef bana dedigi hicbir sey cikmadi cikanda vardir elbet ama oyle yani ben de soyliyim dedim