Bursa'da Falcı

Altıparmakta ara sokakta bir yer dimi burası?öyleyse gitmiştim ben oraya baya önce,tam hatırlamıyorum ama anlık iyidi yalnız zaman vermişti o olmadı gerçi zaman hep şaşar ztn

Kızlar bi de bi kadın vardı böylr fal parasıyla kedileri besliyordu bilen var mı?

mrb. ben yeni üye oldm kızlar konusmaları okudum.gül ,nuran ve çarşambada nazlı dedğiniz kişilerin yerleri nerede acaba. bana telefon nolarını özelden mesaj atabilirmisnz rica etsem :)

arkadaslar fatos telden bakıyor mu bırı bana numarasını atar mı acaba ozelden ... kurtulusa ıstanbulda baktırdım ben memnun kaldım gayet ıyı mantıklı duygularınızıı somurmuyor benım ıcın bu cok onemlı cok fazla falcı denedım hepsı tarıh gun verdı hepsı yalan oldu ve hep bı bahanelerı var ama kurtulus gayet dogal bakıyor soledıklerı bana gecıkmelıde olsa bır bır cık yalanı yok . eberjısı harıka ve kım nederse desın sole bır gercek var o cocuga fal baktırdıktan sonra sansım aılıyor :) sımdı fatosu denemek ıstıyorum varsa onerdıgınız ıyı bırı anı bılecek olan yazın ltfen anı ıyı bılen gereklı bana tesekkurler

Kizlar Bursali Umut diye biri var hatta Ebru Gundesin falcisi, bilen var mi?

Hbahahhahahahahah bizde o konu hakkinda arkadaslarla konusurken arastirayim bi kimmis diye dedim, bursaliymis hicte duymamistim merak ettim
:) aynen bursalı,geçmiş şimdiki zaman kişilik analizleri iyi ama gelecek fos tam tersi çıkıyor ya da dediği olmuyor bu sefer dediğine ümitleniyorsun inanıyorsun ister istemez ama hayal kırıklığı

adını bende duymuştum. umuttan randevu aldım ben 15 ekim e gidiçem :)
Hadi bakalım:) ama gelecek konusuna çok takılma ben kaç senedir gittim az para da değil geleceğe sakın kaptırma kendini Allahtan başkası bilemez,hayal kırıklığı yaşıyorsun sonra benden sana tavsiye

gelecek için çok tutarlı konuşmuyor mu yani ? dediklerini yaşadığın olmadımı hiç .)
Yani çok kısmi şeyler,ama benim için döüm noktası olaylar da tam tersi olanlar oldu ki önemli şeylerdi,ve inanıyorsun kaptırıyorsun kendini çok dua veriyor zaten onları yap,mesela birisi benim için hayırlı dedi sonu güzel dedi sonra olmadı gittimiğimde sorduğumda o dönem öyleymiş diyor,ee benim hayal kırıklığım?bir insan hayırlıdan hayırsıza dönüyor veya tam tersi oluyor sonra dediğim gibi geleceği Allah bilir onun dışında dedikleri doğru geçmiş fln,ztn bu forumda da var gidenler benim gibi dediklerini yaşayamayanlar

peki şuanki fiyatı nedir umutun?kaça bakıyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…