- 15 Ağustos 2016
- 3
- 0
- 35
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.981
Merhabalar, rica etsem Kurtuluş'un numarasını özelden gönderebilir misiniz? şimdiden teşekkürlerMayısta gelcekmiş, dediğim gibi çok gözünüzde büyütmeyin.. iş ve aşk konusunda dediği şeyler bende çıkmadı, son 2-3 falından memnun kalmadım açıkçası ben.. Önceden evet iyiydi, ama şu an değil bence.. Ben bidaha zor baktırırım.. Ama ilk defa baktıracaksanız deneyin tabi..
Merhabalar, Kurtuluş'un numarasına ulaştıysanız rica etsem bana da özelden atabilir misiniz? şimdiden teşekkürlerKurtuluş'un numarasını biri bana özelden yazabilir mi lütfen
Kesinlikle katılıyorum. Çok kereler Kurtuluş'a baktırmış biri olarak söylüyorum bunu.. Kurtuluş'un eski performansından eser yok, eskiden tarih bile verirdi, çok tutarlı bakardı gerçekten.. Şimdi ise çok sallama, bakmış olmak için bakıyo.. Şu olcak mı bu olcak mı diyorum örneğin.. Hep yuvarlak konuşuyo.. Çok genel konuşuyo, olayın içine kesinlikle giremiyo.. Özelden tel soranlar olmuş, paranız boşa gitmesin arkadaşlar ben kesinlikle tavsiye etmiyorum..kurtuluşa baktırmaktansa bir arkadaşınız size baksın daha iyi kesinlikle boşa gider paranız bursadaki tüm falcılara gitmiş biri olarak söylüyorum
Ben de birsen'i arıyorum . Telefonu vardı bende maalesef silinmiş telefonumdan. En son evine gitmiştim fal baktırmaya altıparmakta durak muhallebicisinin arasından girince ilk apartmanda oturuyordu. Aynı Birsenden mi bahsediyoruz acabaMerhabalar Birsen hanım vardı Bursa'da falcı ona ulaşabilen var mı yerini bilen veya telefonunu bilen yardımcı olursa cok sevinirim
Sanırım evet ben en son heykelde biliyordum sonra kayboldu sarışındı oraya taşımmış olabilir , ulaşabilen bize yardımcı olursa cok sevinirimBen de birsen'i arıyorum . Telefonu vardı bende maalesef silinmiş telefonumdan. En son evine gitmiştim fal baktırmaya altıparmakta damla pastanesinin arasından girince ilk apartmanda oturuyordu. Aynı Birsenden mi bahsediyoruz acaba
Bekir hoca var izmir yolu uzerinde konaklı koyunde oturuyo
Fatoşun yeri diye kafesi var altıparmaktı zannedersem. İnternetten bakabilirsiniz vardı numarasıFatoş nerede bakıyor teli var mı