Bursa'da Falcı

Merhabalar, rica etsem Kurtuluş'un numarasını özelden gönderebilir misiniz? şimdiden teşekkürler

kurtuluşa baktırmaktansa bir arkadaşınız size baksın daha iyi kesinlikle boşa gider paranız bursadaki tüm falcılara gitmiş biri olarak söylüyorum

Merhabalar Birsen hanım vardı Bursa'da falcı ona ulaşabilen var mı yerini bilen veya telefonunu bilen yardımcı olursa cok sevinirim

kurtuluşa baktırmaktansa bir arkadaşınız size baksın daha iyi kesinlikle boşa gider paranız bursadaki tüm falcılara gitmiş biri olarak söylüyorum
Kesinlikle katılıyorum. Çok kereler Kurtuluş'a baktırmış biri olarak söylüyorum bunu.. Kurtuluş'un eski performansından eser yok, eskiden tarih bile verirdi, çok tutarlı bakardı gerçekten.. Şimdi ise çok sallama, bakmış olmak için bakıyo.. Şu olcak mı bu olcak mı diyorum örneğin.. Hep yuvarlak konuşuyo.. Çok genel konuşuyo, olayın içine kesinlikle giremiyo.. Özelden tel soranlar olmuş, paranız boşa gitmesin arkadaşlar ben kesinlikle tavsiye etmiyorum..

Merhabalar Birsen hanım vardı Bursa'da falcı ona ulaşabilen var mı yerini bilen veya telefonunu bilen yardımcı olursa cok sevinirim
Ben de birsen'i arıyorum . Telefonu vardı bende maalesef silinmiş telefonumdan. En son evine gitmiştim fal baktırmaya altıparmakta durak muhallebicisinin arasından girince ilk apartmanda oturuyordu. Aynı Birsenden mi bahsediyoruz acaba

Sanırım evet ben en son heykelde biliyordum sonra kayboldu sarışındı oraya taşımmış olabilir , ulaşabilen bize yardımcı olursa cok sevinirim

Ya bana taa geçen yıldan dönse de aynı şeyleri yaşayacaksın demişti ve dediği gibi oldu. Anlık olarak gerçekten iyi her detayımı bilmişti ama şöyle ki üç harflilerle bakıyor söyleyeyim şimdiden :) yani ses kaydı almadığım için tam hatırlayamıyorum ama ben kendisine iki kez gittim ikisinde de beğenmiştin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…