Bursa'da Falcı

Merhabalar arkadaşlar uzun süredir falcı arıyorum . Rica etsem gül kafe dediğiniz kişinin nosunu , birsenin nosunu , bide ayşe dediklerinizn(galiba 2 tane) nolarını bana göndeirmisniz? Eğer mesaj hakınız yoksa harflerlede kodlayabilirsniz . Bildiğiniz falcı varsa onlarıda yazabillirisniz .Yardımcı olursanız çok sevinirim . Kime gideceğimi şaşırdım . Yol gösterirseniz memnun oluurm

Mrb, Kurtuluş u soranlar var, ben çok baktırdım yorum yapabilirim diye düşünüyrm o yüzden.. Yüzyüze memnundum, ama ilk defa telde baktırdım geçen ve memnun kalmadım açıkçası.. Şu olcak bu olcak dediği tarihler bende tutmadı son iki yüzyüze baktırışımdada, geçen yılki falları daha iyiydi Kurtuluş un.. Ama genel olarak tabi geçmişe ve şimdiye hakimdir.. Bursa da gidilecek en iyilerden yinede, ama her dediği çıkıyo gibi de düşünmeyin.. Dostane bi yaklaşımı vardır,severim kendisini, yüzyüze baktırmanızı tavsiye ederim ben nacizane..

Biri üstüme Kurtuluş atsın. Artık dayanamıcam ve sözümü bozup gidicem Kurtuluşa. Geldi mi Bursa'ya haberi olan var mı?

Mayısta gelcekmiş, dediğim gibi çok gözünüzde büyütmeyin.. iş ve aşk konusunda dediği şeyler bende çıkmadı, son 2-3 falından memnun kalmadım açıkçası ben.. Önceden evet iyiydi, ama şu an değil bence.. Ben bidaha zor baktırırım.. Ama ilk defa baktıracaksanız deneyin tabi..

Mrb arkadaslar hayirli geceler bursada bildiginiz bűyű bozacak paraci olmayan bi hoca ariyoruz erkek kardesim icin allah rizasi icin bildiginiz varsa lutfen adi numarasi ve adresi falan varsa verirmisiniz bikac hocaya gitti ama faydasi olmadi .

Kızlar kafa çok karışıyor böyle..falcı deneyimi fazla olanlar derecelendirerek yazsa keşke mesela ben mesela 1. Maydonozdaki bayan 2. Altı parmaktaki kadın(adını unuttum gerçi) bunun gibi

merhaba Başarandaki Ayşe nin telefonunu bilen varsa acilen bana yazabilirmi buradan yazmak isterse 29 harfe göre kodlayabilirsiniz A 1 B 2 gibi şimdiden teşekkür ederim

eren bey bırakmış ben dicle hanıma denk geldim gayet iyiydi çok realist bakıyor diğer falcılar gibi pembe tablo çizmiyor ama sizin enerjiniz uymamş olabilir
İyi neye göre kime göre.. Benim gitmediğim falcı yoktur, çok kişi denedim, Bursa da bütün en iyi diye anılanları denedim.. Çok yetersiz, şu anın bile tersini söyledi hep bana.. Realist değil, direk negatif biri.. Paranızı çarçur etmeyin derim ben ona gitmeyi düşünenlere... Ki ben fala verilen paraya acımam, haftada bir baktırdığım olur.. Ama verilen parayı haketmesi çok önemli..

X