Bursa'da Falcı

Arkadaslar Merhaba,
Kurtuluş beyi aradık, bursa ya ne zaman geleceği belli değilmiş. Eğer on kişilik grup olursa gelirim dedi. Kahve falı 50 tarot 50 su falı ise 75 tl imiş. Biz 2 kisiyiz. 8 kişi daha olursa getirtebiliriz. Ne dersiniz?

Ben de varım kızlar...beni de sayın...
inşallah sayıyı tamamlarız:)

mrb arkadaşlar ben ve eşime bakıcak bursada bır hoca arıyoruz gercekten sıkıntıları gıderıcek çözen paracı olmayan bır hoca arıyoruz isim , tel ve adres verebılırsenız cok sevınırım gercekten ıhtıyazcımız var

arkadaşlar merhaba. ben bugün saat öğlen dörtte gül hanımla görüşücem . yazılanlara bakınca en uygunu o geldi. baktırıp gerçekten dedikleri çıkan var mı

Reactions: mw-
Ayşe ye 2 kez gittim, ilkimde iyi gibiydi ama ikincisinde çok yorgundu ve ilk gittiğimde söylediklerinin tam tersini söyledi. Biraz salladı yani.. Haftaya tekrar gidicem, iyi gününe denk gelirim inşallah

Bu arada Gül nasıl? 1 kez baktirdim ama pek tutturamadi sanki. Ayşe daha iyi gibi geldi bana.. Senelerdir gitmiyordum falciya, bu ara ne çok gittim Haftaya tekrar yazarım gözlemlerimi.

Beni içeri almıyor malesef 14 yaşından bu yana fal bakıyorum tabiki ünlü falcilar gibi iyi bakmasamda dediklerim çıkıyor

Kızlar bnce asıl iyi olanların adı gecmiyo gibi.. Burda bilmediğimz mahalle arasında ne cok falcı var kimbilir. Ayseeyi kesinlikle tavsiye etmiyorum hani begenmeuip tekrar gitmeyi düşünen arkadasa söylüyorum. Bence başkasını denemelisin. Ayse çok tatlı hoş sogbet ama cidden tutacak bir sey söylemiyor...

Reactions: mw-
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…