Bursa'da Falcı

Bu arada Gül nasıl? 1 kez baktirdim ama pek tutturamadi sanki. Ayşe daha iyi gibi geldi bana.. Senelerdir gitmiyordum falciya, bu ara ne çok gittim Haftaya tekrar yazarım gözlemlerimi.
Slm.. ben çok denedim cnm .. Öneri almak istersen ayseye gitme artık derim.. bu seferde başka seylerden bahseder.. Kafan allk pullak olur.. Biz bes kız gittik hiç mi birimiz memnun olmaz sadece sallamaaasyon yakın gelecek bile tutmadı aylar sonrasını hiç bilemez.. Acıkcası eskiden iyi old duydum.. Bana ve yakın cevreme hiç bilmedi

Peki önerdiğiniz biri var mı?

Kızlar bana bi konuda yardımcı olur musunzz.. Ben gül diye bi bayana fal baktırdm ve cidden iyiydi hatta yakın cevremde çok insanda baktırdı.. Yalnz bu gül gül cafedeki gül değilmiş.. Sanırım ayse gibi falcı güldende iki tane var.. Gül tay a baktıran var mı adı bu şekilde

Arayinca zaten bulunmuyor gerçi ben hayatım boyunca bir kere gittim benim hislerim çok kuvvetli gittigimde bakmamisti ayşe bana

Heykelde ataturk heykelinin arka tarafinda bursa kumas pazari var o binaya girince bi ust katta hemen merdiven karsisinda ayse diye bi kadin hoca vardi ogleye kadar bakiyordu cuma gunleri haric nosu yok ama kapida ayse diye yaziyo isteyen hi bakabilir

Kızlar...Kurtuluş Bursada!
Az önce yazıştım kendisiyle,cafe lattada sadece kahveye bakabiliyormuş,ama telefonla taş,tarot ve su falı...
2 gün burdaymış...
İlgilenenlere duyurulur,ben daha önce baktırmadım,o nedenle yorum yapamayacağım...

Nerede bu kafe, denk gelmedim de ben

Kizlarr bursada çok fal baktirdim hepsi fiyasko !!! kurtuluş son carem telefonda olsa merak ediyorum randevu almak istiyorum giden arkadaşlar kurtulusun numarası var mi ?

Kurtulus 2 gun bursadaydi ama cok yogundu ben randevu aldugim halde bakamadi artik telefonda baktircam
Mhb .. Kurtuluş mu yoğundu. Allh allh ben sadece nerde bakıyosunuz diye mesaj attımdefalarca kendi yazdı.. Saat vereym uygunum diye.. Telde baktırmıştım ne falı baktı göremedim dolayısıyla uzaktan.. Ama fena değildi hakkını yiyemem.. Dediği tarih çıkmadı ama malesef... Telle baktırmam artık denersem yüz yüze eger tarot acacaksa kendi sectiğim ksrtlsrla bakılması taraftarıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…