- 21 Şubat 2012
- 204
- 16
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.681
Kızlar nurhayat'a gittik bu gün.falcı değil hocaymış meğer.ebced hesabıyla bi kaç cümle söyleyip,üzerimde bi şey varmı yokmu onu söyledi sadece.
Neden korkutucu??Ben Umut' a baktırmadım ama açıkçası baktırmak isterim, önceki yorumlarda biraz korkutucu yorumlar okumştm o nedenle tırsıyorum yanlız gitmeye, ancak burdan gidecek olanlar varsa gidebilirim sanırım.. Bende vardı ama silmişim, ama önceki yorumlara bakarsan bulabilirsin..
-O evde olanlar normal değil, bardak hareket ediyo- falan tarzında yorumlar okumştm, o yüzden biraz tırstım ufaktan.. Yanlız gidemem diye düşünüyrm bu sebeple..Neden korkutucu??
Hadi ya. Telefonda bakıyosa öyle baktırın gitmeyin o zaman-O evde olanlar normal değil, bardak hareket ediyo- falan tarzında yorumlar okumştm, o yüzden biraz tırstım ufaktan.. Yanlız gidemem diye düşünüyrm bu sebeple..
Eski konuşmalarda görmüştüm sanki bi bak geçmişe derim iyi miymiş ki ?Merhabalar demirkapidaki falci semihanin numarasi olan var mi?
Baktım iyi diyolar da numarasını bulamadım maalesef :/Eski konuşmalarda görmüştüm sanki bi bak geçmişe derim iyi miymiş ki ?
Merhaba Marple,NE SAPIGI YAHU BEN 4 KEZ GITTIM cok sacma sapan bir suclama olmus..hakkini yemek istemem cok temiz biri ve cok memnun kaldim..
Merhaba numarayi banada yazabilirmisinizAynen canım insallah gelecek icin söyledikleri de cıkar da iste ozaman dünyanın ennnn mutlu insanı ben olurumtelden baktırcaksan önce hesabına parayı yatırıyosun sonra arayıp baktırıyosun Yalnız bak benim yüzümden aşka geldin diye günahını boynuma almam peşin peşin söyleyeyim Numarasını özelden mesaj atcam ben sana
Kurtuluş'a ben daha önce baktırdım, Çanakakkadeydi ama Bursa'ya yerleşmiş. Bu hafta sonu gideceğim ben de özelden yazışalım beraber gideriz istersen:)Biri bana kurtulusun numarasini ve ofisinin adresini verebilir mi acaba ozelden ?
Aaaa super olurrr cok sevinirim ozelden yaziyorum numarami yolluyorum gelince haber ver umuta da mi baktirsak acabaKurtuluş'a ben daha önce baktırdım, Çanakakkadeydi ama Bursa'ya yerleşmiş. Bu hafta sonu gideceğim ben de özelden yazışalım beraber gideriz istersen:)
Slm bursaya yer açmış mı artık,nasıl memnun musun sen devamlı baktırıyorsun sanırım,ben bir kere baktırdım tam tarih vermedi marttan sonra gelişmeler dedi ama hala herşey aynı standart :) ama geçmiş kişilik analizleri gayet başarılıydı bir kere de yüz yüze baktırmak lazımKurtuluş'a ben daha önce baktırdım, Çanakakkadeydi ama Bursa'ya yerleşmiş. Bu hafta sonu gideceğim ben de özelden yazışalım beraber gideriz istersen:)