- 15 Haziran 2015
- 11
- 3
- 35
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.721
Selam bana kurtuluş un no alabilirmisin?Merhaba arkadaşlar ben Kurtuluş'a sık sık fal baktırıyorum ve dedikleri olmaya başladı paylaşın diyenler olmuştu önce olmayacak gibi düşünüyordum ama dedikleri şimdi çıkmaya başlayınca çok şaşırdım paylaşmak istedim. Bir çok kişi kandırıyor burdan o yüzden baktıranların yorumlarını dikkate alın derim. Kurtuluş'u öneririm.
Cnm lütfen kurtuluşum no verin çok ihtiyacım varMerhaba arkadaşlar ben Kurtuluş'a sık sık fal baktırıyorum ve dedikleri olmaya başladı paylaşın diyenler olmuştu önce olmayacak gibi düşünüyordum ama dedikleri şimdi çıkmaya başlayınca çok şaşırdım paylaşmak istedim. Bir çok kişi kandırıyor burdan o yüzden baktıranların yorumlarını dikkate alın derim. Kurtuluş'u öneririm.
Cnm bana Burak ın dediği hiçbişey çıkmadı, bi sürü şey söylemşti teki bile tutmadı.. Şu anla ilgilide çok negatif tavrı, ben bidaha asla gitmem çok net.. Kurtuluş a yeni gittim kısa baktı bana, gelecekle ilgili çok bişi demedi, şu andan bahsetti işte, ama çocuğun çok pozitif bi enerjisi var, resmen enerjim yükseldi, ben ikisi arasında tercih yapsam Kurtuluş derim..Buraga baktırcaktım baktırmasam mı neden memenun kalmadın sen çok yorum yazan var kafam karıstı :)
Tamam canım kurtuluştan devam o zaman hiç bosuna macera aramayalım :) negatıf ınsana tahammulum yok hayır kotuyu soylesın falda cıkanı ama bazılarının kendısı negatıf kurtulusun bana dedıklerı cıktı gecıkmelı de olsa cıkıyo merak etmeCnm bana Burak ın dediği hiçbişey çıkmadı, bi sürü şey söylemşti teki bile tutmadı.. Şu anla ilgilide çok negatif tavrı, ben bidaha asla gitmem çok net.. Kurtuluş a yeni gittim kısa baktı bana, gelecekle ilgili çok bişi demedi, şu andan bahsetti işte, ama çocuğun çok pozitif bi enerjisi var, resmen enerjim yükseldi, ben ikisi arasında tercih yapsam Kurtuluş derim..
Ben bide Yiğit'i merak ediyorum, ona gittin mi?Tamam canım kurtuluştan devam o zaman hiç bosuna macera aramayalım :) negatıf ınsana tahammulum yok hayır kotuyu soylesın falda cıkanı ama bazılarının kendısı negatıf kurtulusun bana dedıklerı cıktı gecıkmelı de olsa cıkıyo merak etme
Ataevlerde bakıyo burdan arayabilirsin.. 0 DÇD CCÇ 0A AD.. (A=1 B=2 C=3 Ç=4 D=5)Kurtulusun numarasını verebilirmisiniz birde kaca bakıyor acaba?
benim baktırdığım tek falcıdır. diğerleri fasa fiso. son kararım=DKızlar Yiğit e giden var mı o nasıl, merak ediyorum ben onuda aslında.. :)
Bursa da kendimi okutabilceğim bi hoca varmı üzerimde cok büyük bir ağırlık var bi türlü kimseye ısınamıyorum bir sözlüm vardı onla ayrıldıktan sonra kimseyle bi işim yürümedi hep son dakka bozuldu sözlümün annesidehocaya fln ggiderdi üzerimde büyü olmasından korkuyorum bi okutup rahatlamak istiyorum.
canım kartal 'da derken ben bursalıyım :/ çok sağolhoca değil de alevi dede var, işinin ehli. hüseyin dede, kartal'da. nette aratırsan çıkar.
birikmiş fal tecrubelerimi sizinle paylaşmak istedimBursa Burak = 2012 yıllarında burda çanakkalede meleklerin kahvesi adlı bir kafede 20 tl ye kahve tarot bakan falcı buranın aranan falcısı olmus sayısız kez baktırdım denebılır su falı karalama kahve tarot bir tane dediği çıkmadı 3 4 yıl gectı ne evlendım ne guzel bır ılıskım oldu ama çok ıyı motive eder çok ıyı gaz verir kesinlikle vasat Yiğit = telefonda baktırdım bı falında evleneceksın dedıgı kısıye unutup baska falında bu adam senı sallamıyor dıyene kadar guzel baktıgını dusunuyordum ama anı ıyı bıldıgını dusunuyorum anlık yorumları ıyıdı. Mirza Nişantaşı sembol = Ben çok memnun kalmıştım anı iyi soyledıklerıde cıktı dene bılır enerjisi de çok hoş deneyin derim Ayşe = arkadaşlar o falcı değil büyü falan işiniz varsa iyi bir adres Meltem = sarışın olan meltem anı iyi ama gelecekle ılgılı soledıgı hıc bir sey çıkmadı denedıgım falcılar bunlar arkadaslar yenı ısımler donuyor onları deneyınce yorumlarımı yazmaya devam edecegım
Hiç gitmedim güle bilmiyorum ama duymustum eskı yorumlara bak belkı bulursun numarasınıBursada Gül Varmış Şu an Nerededir .bileniniz varmı . Eski burcun arka sokağında imiş acaba hep aynı yerdemidir.
gül abla gençlik zamanlarından beri tanıdığımız biridir ve size söyliyim çok basit şeyleri bile tutturabilecek biri değil. trans falan hikaye yani. ha illa da gitcem diyorsanız buyrun gidin tabibu hafta sonu gitmek istiyorum. tek gitsem abes olmaz umarım.
ilk olarak bencede normal baktırayım ozaman. memnun kalırsam bi kaç hafta sonrada translıyı denerim.
umduğum gibi olursa abonesi olurum zatenkaydirigubbakcemile3
ya 15 senedir aynı yerinde kıpırdamaz o yerindenBursada Gül Varmış Şu an Nerededir .bileniniz varmı . Eski burcun arka sokağında imiş acaba hep aynı yerdemidir.
2012 de bakturdım Gül' e.. 100 TL ye bakmıştı, tek dediği çıkmadığı gibi, çokta bişeyde dememişti zaten.. Hiç tavsiye etmem ben parana yazık olur..Bursada Gül Varmış Şu an Nerededir .bileniniz varmı . Eski burcun arka sokağında imiş acaba hep aynı yerdemidir.