Bursa'da Falcı

Evet cnm ataevlerde ofis acmis. Gokceyle haftasonu fal turumuzu acikliyorum kurtulus bana cok iyi bakti 8 ay once ilk baktiginda da iyidi ama dinlememistim simdi ne dediyse uygulicam bakalim gelismeleri yazarim. Ama gokce hayal kirikligi yasadi bayagi olumsuz cikti faldan bakalim cikacak mi dedikleri enerjisi super baktircaksan yuzyuze baktir cokiyi geliyo. Yigite gelince bence o da iyi bakiyor ben begendim su umutu deneyemedik cok pahali ve ulasilmiyo bilen varmi haftaya da onun icin yollara bi fal turu daha yapariz belki

Saol cnm teşekkür ederim ben sizi bu hafta sonu gideceksiniz sandım dün gittiniz o zmn.bende arıyım bi bakalım.umut falda süperdi ama ona eli kolunu sallayarak gidemiyorsun maalesef :) her ayın 20 sinde bu iş için kullandığı bir telefon var saat 12:30 da açıyor bir aylık randevu defteri dolana kdr açık kalıyor ama telefonu düşürmek şans çünkü hep meşgul yaklaşık 15:00-15:30 gibi de randevular dolup teli kapanıyor annesi açıyor telefonları hangi gün müsait olursanız saat fln ayarlanıyor.en son 300 dü fiyatı ama gerçekten başarılı birisi

Ay yok arik sacmalik gokten mi inmiş bu ne ya :) 1 yillik ne yasicagi migarantililese gitmem 300 tl ve ayin suyunda acicak teli buyunda kapicak oldu :) ben almiyim unlu biriyle anildi diye bu kadar abartmaya hiccc gerek yok 50 tl bile cok geliyo bazen neyse bizimkilerle devam :)

Binnaz abladaki kesira sirele katina baktırdım berbattı şu an bile yok yani bilemedi aklınızda bulunsun iade istedim hatta

Gül Fal Cafe hanımlar... Gül Hanım benim şimdiye kadar gördüğüm en iyi falcılardan biri. Fazla bilinmiyor ama...

mber: 204471"]Gül Fal Cafe hanımlar... Gül Hanım benim şimdiye kadar gördüğüm en iyi falcılardan biri. Fazla bilinmiyor ama...[/QUOTE]
Arkadaslar gul cafe kapanmis suanda onun adini kullanip musteri ceken bir cafe var itibar etmeyin insanlari sizde buyu var diye kandirip para kopariyor. arap sukru sokaginda my donose var telve cafe birde sokagin bitiminde fatos var my donose da bahar hanim kahve falinda iyi 20tlye bakiyor iskambilde pek onermem telvede eren bey var kahve tarot 30 tlye bakiyor ilk baktirdiginizda kafaniz karisabilir ama dedikleri cikiyor.fatosa baktirmadin pahali 50 tlye kahve fali bak

selam kızlar;

kurtuluş burak şu an gündemde olan falcılar ve ikisinede baktırdım.. burak benm arkadaşm gibi oldu artk çok sık baktırırm tabi sıkıntılı zamanlarımda:) Allah kimseyi falcı falcı aratmasın ama Burak benm derdime çare oluyo genel olarak durumun gidişatını verebiliyo... aaamaa yok tarih bilmedi yok onu bilmedi diyip hiç birimiz günaha girmeyelim onu ancak Rabbim bilir. Kurtuluşa bi kez baktırdım çok aklımda kalmadı sende negatif enerji var vs gibi şeyler canımı sıktı. sana bişeyler yapmam gerekiyo bilmemne.. kimsenın yaşam tarzı beni ilgilendirmez ama ben o ruhtaki insanın çok mertebeli olduğunu düşnmüyorum.. Burağı deneyin ama en güzeli bol bol dua. Sevgililsyle barışmak isteyen ya cami ya vedud çeksin bol bol...

Selamlar Sevgiler..

Ayşe ye baktırdım fiyasko ve çok negatıf konusuyor sonrasında üc ğun enerjim yerine gelmedi buragı duydum onerende çok negatıf yorum yapanda bilemedim ama denemek lazım yigit anı çok iyi bildi sonuç belli degil ama çok pozitif tablo ciziyo o rahatsız ettı benı bıraz bakalım sonuc cıkacak mı kurtuluşa 5. Baktırısım bende enerjisi çok tuttu anı ıyı gelecek dedıklerının 2 si cıktı umarım 3. Çıkmaz kotu bır haber demişti negatif enerji için önerileri oluyor ama ekstra para almadıgı faal dahil oldugu ıcın beni rahatsız etmedi hatta İşime geldi işe yarıyor dedikleri

Ben ayseye gitmeyi düşünüyordum ya hic bisey bilemedi mi acikcasi falcilarin çok olumlu konusmalarida bana cazip gelmiyo sanki müşterinin ayagi kesilmesin der gibiler insanlarda iyi şeyler duymak istedi için istikrarlı olduklarini düşünüyorum yani hayatimiz öyle güllük gulistanlikta değil kotuyude catir catir soylemrli ayseye herşeyi söylüyor diyorlar size nasil bakti geçmişle ilgili falan .. Bide ücreti ne kadar acaba

Ben bıraz enerjıye ınanıyoruö belkı bana tutmadı bılmıyorum evet olumlu tablo cızen cok oluyor musterıler kopmasın dıye ama aysenınkı negatıf ve dedıklerı cıkmadı bana mesela kurtulusta cok negatıf bakmıstı ılk falında hatta bıdaha baktırmam demıstım dedıklerı cıkınca mecbur aradım ahaha cok ıstıosan ayseyı dene memnun kalan cok ama ben de olmadı

Bence fal tamamen enerji işi,, birebir tutması gerekmiyor ancak Kurtuluş'un gerek üslubu, gerekse anlattığı şeyler bana çok iyi geliyor ve enerjimi yükseltiyor... Gayet inandırıcı, samimi laf olsun diye iki cümle söyleyip geri çekilmiyor... Bir işi yaparken ne olursa olsun ilgi alaka çok önemli ve bu yüzden tercih hakkımı özellikle Kurtuluştan yana kullanmak istiyorum.

Ay memnun kalırsın tabı sana 45 dk baktı bana 20 haftaya kaçsan mı yıne bi falcı turuna çıkalım ahahaha yenı ısımler donuyor ben de memnunum kurtuluştan yalan yok ama başkasına da gidesim var sanırım fal bagımlısıyım

Kesinlikle katılıyorum, Kurtuluş a yeni baktırdım iyi bişey söylemedi bile diyebilirim, kötü bi dönemin dedi.. Güzel haberler veremiycem dedi.. Ama bana o kadar iyi geldi ki anlatamam, enerjisi çok iyi, empati kurabiliyo karşısındakine ve çok samimi biri.. Burak tan hiç memnun kalmamıştım mesela, sanırım arkadaşı oluyo Kurtuluşun, üslubundan hiç hoşlanmamıştım bi kere.. Ve bi sürü şey olcak dedi ama hiçbiri olmamıştı. Ben falda gerçekçilikten yanayım, neyse onu söylesinler.. Benimde tercihim Kurtuluş olur bundan sonra..

Yeni mi baktırdın tarıhlerde sapma olabılıyor ama bana da cok ıyı geldı cocugun yanından ayrılınca aramayan aramayacak kım varsa arıyo enerjısı cıdden cok yuksek kı bız bayagı konustuk tanıdıkca şaşırıyo ınsan ve çok yakışıklı ılgı alaka benım ıcın cok onemlı dıger falcılar 10 dk bakıp salıyor basından kurtulus fal sonrası bıle 10 15. Dk enerjını yukseltmek ıcın sohbet edıp yolluyor umarım oda sapıtmaz fazla ılgı görünce

Evet cnm pazar baktırdım, valla bana pek bişi demedi zaten.. 3 Temmuz dedi iş için, bide Ekim Kasımdan sonra iyiye doğru geçiş dedi o kadar, başkada bişi demedi.. Yani şu olcak bu olcak falan öyle pek uzun bakmadı.. Şu andan konuştu biraz, ben sorunca.. Dediği tarihi tutturursa paylaşırım gene..

Buraga baktırcaktım baktırmasam mı neden memenun kalmadın sen çok yorum yazan var kafam karıstı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…