Bursa'da Falcı

Nurhayat bu gün istanbula gidiyomuş,o yüzden pzt gidicez bi aksilik olmazsa tabi.evini arkadaşımın arkadaşı biliyo.giderken tarif etcek bize.numarasını vermedi,gidince alırım ben.

Ciddi mi ya bana soyledigi her sey cikt burdan almistim numarasini hatta cok begenip paylastim bi kac kisiyede referans oldum skandal Olumsuz donen olmadi henuz ama bi tirstim ya su ayse kaca bakiyo bursada o da cok iyi diyolar.

Bencede kurtuluş iyi bakmıştı bana da dediği şeyi bekliyorum ve zaten bütün fallarda zamana takılmamalı o sarkabilir o yüzden herkes de olduğu gibi kurtuluşun zamanında şaşma olabilir.ayrıca umut var bademli oturan fiyatı yüksek olan duymuşunuzdur o gerçekten bir numaradır

Kurtuluşun numarasını bende burdan alıp aramıştım.ama yakın tarihler için söylediği her şeyin tersi oldu.bunuda merkür retrosuna bağladı,geçti.ben memnun kalmadım,bunuda kendisine söyledim zaten.memnun kalan arkadaşlar ne mutlu paranız boşuna gitmemiş benim gibi.

Nurhayat bu gün istanbula gidiyomuş,o yüzden pzt gidicez bi aksilik olmazsa tabi.evini arkadaşımın arkadaşı biliyo.giderken tarif etcek bize.numarasını vermedi,gidince alırım ben.
Cnm sana tarif ettiğinde evini buraya yazar mısın, Samanlı bana yakın, ptesi bende bi gideyim o zaman..

Omu götürcek tarifmi etcek bilmiyorum,ama gittiğim gibi yazarım.sen pzt öğleden sonra bak bi buraya,olurmu?

Tmm cnm bakarım, bu arada kızlar Yasemin i ninde hiçbi dediği çıkmadı, iki defa gittim.. 60 liraydı ücreti, içtiği bitki çayının ücretinide bana verdirdi vermek zorunda değildim sonuçta.. Bi sürü hikaye anlattı tekbir dediği çıkmadı, resmen soyulup soğana çeviriyolar bizi.. Bi tane iyi falcı yok mu koskoca Bursa da ya?

Yasemin tam fiyasko.o evinde bakıyordu dışarda baktı sana sanırım,bende de hep sigara alırdı :) neyse ama hiç iyi değil.ben umutu beğenirim birde kurtuluş var beğenmeyenler var ama bende nokta atışı yapmıştı umutta çok iyidir

İlk baktığında evinde bakmıştı, ikincisinde kızında kalıyormuş cafede baktı, Allah ı var şu ana acayip hakim ama işte şu anı bende biliyorum sonuçta, gelecek konusunda of ne romanlar yazdı hiçbiri olmadı, verdiğim parayı falan geçiyorm, umut tacirliği yapıyolar resmen yaa Kurtuluş gelecek konusunda mı nokta atışı yaptı?

Aman boş yasemin ya,nokta atışı derken var olan durum gayet iyiydi çok belirgin bir tarih vermedi zaten ben normalde de tarih olayına takılmam o mümkün değil çünkü.benim aklımdan geçirdiklerimi karşı tarafın neler düşünüp neden böyle olduğu ve kişilik analizleri benim açımdan iyidi.başka gidenlerin yorumlarını da okudum öyle herkese evet kesin olacak sizin dememiş bu da önemli nabza göre şerbet olmamalı.olur görmüyorum olsa bile mutlu olamazsın dedikleride var.ben ocak ayında baktırmıştım illa onun dedikleri olacak diye birşey de yok yaşayıp görücez.

Tarihe bende takılmamda 5 şey hakkında olucak yada olmicak dediyse 3 ü tutmalı gelecek hakkında.. Geleceği tutturamıyosa iyi falcı değildir o, kişilik analizi için para vermiyorm ben sonuçta, herkesin beklentisi farklı tabi faldan.. Ben gelecek hakkındada yorumlarının bikaç tutturmasını beklerim açıkçası..

Aynen cnm sende doğru söylüyorsun..hakkımızda hayırlısı olsun diyelim ve bekleyelim gönlümüzden geçenin hayırlısı olur inşallah

Canım umutun numarasını yazabilir misin bide ne kadara bakmıştı en son sana ?
Ben Umut' a baktırmadım ama açıkçası baktırmak isterim, önceki yorumlarda biraz korkutucu yorumlar okumştm o nedenle tırsıyorum yanlız gitmeye, ancak burdan gidecek olanlar varsa gidebilirim sanırım.. Bende vardı ama silmişim, ama önceki yorumlara bakarsan bulabilirsin..

Kızlar nurhayat'a gittik bu gün.falcı değil hocaymış meğer.ebced hesabıyla bi kaç cümle söyleyip,üzerimde bi şey varmı yokmu onu söyledi sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…