- 26 Ocak 2015
- 24
- 0
- 34
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.661
Çok meraklandım bende iyiyse eğer bu ara benimde gitmem gerek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm evi Samanlı nın içinde mi, girişinde falan mı ne tarafında? Bende gidicem yarın olabilir hatta..Samanlıda bi nurhayat duydum,pzt bi aksilik olmazsa arkadaşım götürcek beni.memnun kalırsam numarasını alır yazarım.20 tl ye falan bakıyomuş o.bi gideyimde yazıcam:)
Ciddi mi ya bana soyledigi her sey cikt burdan almistim numarasini hatta cok begenip paylastim bi kac kisiyede referans oldum skandal Olumsuz donen olmadi henuz ama bi tirstim ya su ayse kaca bakiyo bursada o da cok iyi diyolar.Ben kurtuluşu hiç beğenmedim,söylediği her şeyin tersi oldu.kendisinede söyledim.verdiği cvp"benimde olcak işlerim olmadı,merkür retrosundan dolayı"astroloji bilgin var madem ona göre baksaydı falıda.50 tl az paramı?bursaya geldiğinde haber verdi,cvp bile vermedim.bi daha ona para vermem.nurhayat soğanlı değilde samanlıda olabilirmi?
Cnm sana tarif ettiğinde evini buraya yazar mısın, Samanlı bana yakın, ptesi bende bi gideyim o zaman..Nurhayat bu gün istanbula gidiyomuş,o yüzden pzt gidicez bi aksilik olmazsa tabi.evini arkadaşımın arkadaşı biliyo.giderken tarif etcek bize.numarasını vermedi,gidince alırım ben.
İlk baktığında evinde bakmıştı, ikincisinde kızında kalıyormuş cafede baktı, Allah ı var şu ana acayip hakim ama işte şu anı bende biliyorum sonuçta, gelecek konusunda of ne romanlar yazdı hiçbiri olmadı, verdiğim parayı falan geçiyorm, umut tacirliği yapıyolar resmen yaa Kurtuluş gelecek konusunda mı nokta atışı yaptı?Yasemin tam fiyasko.o evinde bakıyordu dışarda baktı sana sanırım,bende de hep sigara alırdı :) neyse ama hiç iyi değil.ben umutu beğenirim birde kurtuluş var beğenmeyenler var ama bende nokta atışı yapmıştı umutta çok iyidir
Tarihe bende takılmamda 5 şey hakkında olucak yada olmicak dediyse 3 ü tutmalı gelecek hakkında.. Geleceği tutturamıyosa iyi falcı değildir o, kişilik analizi için para vermiyorm ben sonuçta, herkesin beklentisi farklı tabi faldan.. Ben gelecek hakkındada yorumlarının bikaç tutturmasını beklerim açıkçası..Aman boş yasemin ya,nokta atışı derken var olan durum gayet iyiydi çok belirgin bir tarih vermedi zaten ben normalde de tarih olayına takılmam o mümkün değil çünkü.benim aklımdan geçirdiklerimi karşı tarafın neler düşünüp neden böyle olduğu ve kişilik analizleri benim açımdan iyidi.başka gidenlerin yorumlarını da okudum öyle herkese evet kesin olacak sizin dememiş bu da önemli nabza göre şerbet olmamalı.olur görmüyorum olsa bile mutlu olamazsın dedikleride var.ben ocak ayında baktırmıştım illa onun dedikleri olacak diye birşey de yok yaşayıp görücez.
Aynen cnm sende doğru söylüyorsun..hakkımızda hayırlısı olsun diyelim ve bekleyelim gönlümüzden geçenin hayırlısı olur inşallahTarihe bende takılmamda 5 şey hakkında olucak yada olmicak dediyse 3 ü tutmalı gelecek hakkında.. Geleceği tutturamıyosa iyi falcı değildir o, kişilik analizi için para vermiyorm ben sonuçta, herkesin beklentisi farklı tabi faldan.. Ben gelecek hakkındada yorumlarının bikaç tutturmasını beklerim açıkçası..
İlk baktığında evinde bakmıştı, ikincisinde kızında kalıyormuş cafede baktı, Allah ı var şu ana acayip hakim ama işte şu anı bende biliyorum sonuçta, gelecek konusunda of ne romanlar yazdı hiçbiri olmadı, verdiğim parayı falan geçiyorm, umut tacirliği yapıyolar resmen yaa Kurtuluş gelecek konusunda mı nokta atışı yaptı?
Ben Umut' a baktırmadım ama açıkçası baktırmak isterim, önceki yorumlarda biraz korkutucu yorumlar okumştm o nedenle tırsıyorum yanlız gitmeye, ancak burdan gidecek olanlar varsa gidebilirim sanırım.. Bende vardı ama silmişim, ama önceki yorumlara bakarsan bulabilirsin..Canım umutun numarasını yazabilir misin bide ne kadara bakmıştı en son sana ?
Evi Samanlı da nerde cnm? Ve ne kadar aldı?Kızlar nurhayat'a gittik bu gün.falcı değil hocaymış meğer.ebced hesabıyla bi kaç cümle söyleyip,üzerimde bi şey varmı yokmu onu söyledi sadece.