-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.641
İsmi ne bu medyumun, kadın mı erkek mi...biraz daha bilgi versenKızlar valla ben 2012 de inegöl akisarda bi medyuma gitmiştim kadının her dediği çıktı tekrar gitmek istiyorum ama bir türlü nasip olmadı hala bakıyomu bilemem
veliye ye nasıl ulaşablirim numarasını yazarmısın ? yada direk evinemi gitmek gerekiyor?kızlar 2 tane falcı önericem size biri yıldırımda sudan bakan veliye kahya isminde yaşlı bir bayana baktırdım bütün dedikleri çıktı şoka girdim yıldırım karakolunun orda yan tarafında fırın var diğer yanında ise tatlı türleri satan bi yer var.diğer falcıya gelince tellwede kehaneti şiddetle öneriyorum dediklerini aynen yaşadım tavsiye ederim
Dayanamadın dimi babydoll bekle az baktırma diğerlerininki bi çıksınveliye ye nasıl ulaşablirim numarasını yazarmısın ? yada direk evinemi gitmek gerekiyor?
Konu fal ise akan sular durur kuşlar bi kıtadan diğer kıtaya göç ederDayanamadın dimi babydoll bekle az baktırma diğerlerininki bi çıksın
Hahahah iyimiş buu:) rezzana baktırdım mı? Kurtuluş ne alemde baktırdım mı bir dahaKonu fal ise akan sular durur kuşlar bi kıtadan diğer kıtaya göç eder
Rezzana baktırdım cnm kötü değildi ama cokta iyi değildi. Kurtuluşa tekrar bu hafta baktırmayı düşünüyorum cok baktırdım biraz ara vermiştim.Hahahah iyimiş buu:) rezzana baktırdım mı? Kurtuluş ne alemde baktırdım mı bir daha
İyice kafan karışacak çok baktırma bence tabi sen bilirsin gene senin için söylüyorum.sen ne diyorsun kurtuluş için çıktımı dedikleri?Rezzana baktırdım cnm kötü değildi ama cokta iyi değildi. Kurtuluşa tekrar bu hafta baktırmayı düşünüyorum cok baktırdım biraz ara vermiştim.
kurtuluşun numarasını bana ozelden yazar mısınız denemek ıstıyorum .İyice kafan karışacak çok baktırma bence tabi sen bilirsin gene senin için söylüyorum.sen ne diyorsun kurtuluş için çıktımı dedikleri?
Ben baktırdım bı kac gun oldu bana cok ıyı bıldı reklam yapıyor dıyenlerde kusura bakmasın ıyı bakana ıyı kotu bakana kotu yazarım mırzayıda deneye bılırsın nısantası sembol kafede bu ıkı ısımı begendım benkızlar kurtuluşa baktıran varmı varsa memnun kaldınızmı cevap yazabilirmisiniz lütfen ?
kızlar veliye denen kadına gitmeyin boşuna. 25 tl yazık oiur.şu yiğitin nosunu biri msj atabilirmi ltf.tşkler.Konu fal ise akan sular durur kuşlar bi kıtadan diğer kıtaya göç eder
Samanlıda bi nurhayat duydum,pzt bi aksilik olmazsa arkadaşım götürcek beni.memnun kalırsam numarasını alır yazarım.20 tl ye falan bakıyomuş o.bi gideyimde yazıcam:)