Bursa'da Falcı

İsmini hatırlamıyorum. baya zaman geçtiği için akhisar zaten küçük bir yer burada yıldıznameye bakan bir medyum varmış de gösterirler zaten yerini.. cinsiyeti kadın

kızlar 2 tane falcı önericem size biri yıldırımda sudan bakan veliye kahya isminde yaşlı bir bayana baktırdım bütün dedikleri çıktı şoka girdim yıldırım karakolunun orda yan tarafında fırın var diğer yanında ise tatlı türleri satan bi yer var.diğer falcıya gelince tellwede kehaneti şiddetle öneriyorum dediklerini aynen yaşadım tavsiye ederim
veliye ye nasıl ulaşablirim numarasını yazarmısın ? yada direk evinemi gitmek gerekiyor?

Hahahah iyimiş buu:) rezzana baktırdım mı? Kurtuluş ne alemde baktırdım mı bir daha
Rezzana baktırdım cnm kötü değildi ama cokta iyi değildi. Kurtuluşa tekrar bu hafta baktırmayı düşünüyorum cok baktırdım biraz ara vermiştim.

Rezzana baktırdım cnm kötü değildi ama cokta iyi değildi. Kurtuluşa tekrar bu hafta baktırmayı düşünüyorum cok baktırdım biraz ara vermiştim.
İyice kafan karışacak çok baktırma bence tabi sen bilirsin gene senin için söylüyorum.sen ne diyorsun kurtuluş için çıktımı dedikleri?

İyice kafan karışacak çok baktırma bence tabi sen bilirsin gene senin için söylüyorum.sen ne diyorsun kurtuluş için çıktımı dedikleri?
kurtuluşun numarasını bana ozelden yazar mısınız denemek ıstıyorum .

kızlar kurtuluşa baktıran varmı varsa memnun kaldınızmı cevap yazabilirmisiniz lütfen ?
Ben baktırdım bı kac gun oldu bana cok ıyı bıldı reklam yapıyor dıyenlerde kusura bakmasın ıyı bakana ıyı kotu bakana kotu yazarım mırzayıda deneye bılırsın nısantası sembol kafede bu ıkı ısımı begendım ben

kızlar yıldızname baktıran oldumu hıc aranızda kaca baktırdınız ben denemek ıstıyorum ama fıyat bılgım yok ucuk gelıyor bıraz fıyatlar bılgısı olan yazabılır mı:KK53:

Kızlar bu forumda Yiğit in numarasını verenler vardı bende kaydetmiştim, ancak bugün aradım bir kadın çıktı ve Yiğit diye birinin olmadığını söyledi, telini mi değiştirdi anlamadım.. :/ Soğanlı da Nurhayat varmış bilen duyan varsa yazabilir mi?

Ben kurtuluşu hiç beğenmedim,söylediği her şeyin tersi oldu.kendisinede söyledim.verdiği cvp"benimde olcak işlerim olmadı,merkür retrosundan dolayı"astroloji bilgin var madem ona göre baksaydı falıda.50 tl az paramı?bursaya geldiğinde haber verdi,cvp bile vermedim.bi daha ona para vermem.nurhayat soğanlı değilde samanlıda olabilirmi?

Saol cnm cevabın için.. Tavsiye eden kişi ya Soğanlı yada Samanlı da demişti zaten Nurhayat için..Gidipte memnun kalan birini tanıyomusun? Bende çok kızıyorum 50 tl veriyosun bi sürü hikaye anlatıyolar, biri bari tutsa diycem ki insanlık hali.. bendede öyle hiçbir dediği çıkmayanlar oldu..

Samanlıda bi nurhayat duydum,pzt bi aksilik olmazsa arkadaşım götürcek beni.memnun kalırsam numarasını alır yazarım.20 tl ye falan bakıyomuş o.bi gideyimde yazıcam:)

X