- 26 Ocak 2015
- 24
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi BULUTOLSAM
- #1.621
O tam bir fiyasko aman diyim sakın bende çok gitmiştim on ağzından laf alıyor eveliyor geveliyor hiç dediğide çıkmamıştı o zmnBu arada bugüne kadar benim için en iyisi gül fal kafedeki kadındı işyerime kadar bilmişti hatta yaptığım işi değiştireceğimi bambaşka bi tarafa yöneleceğime varana kadar yıllar geçtikçe haklı çıktı bu tahmini az çok herkes yapar ama kaçıncı kat olduguna varana kadar da açıklamıştı çok ilginç ki öyle de oldu sonra çok aradım ama ulaşamadım kapanmış kafe bilgisi olan var mı
Peki kurtuluş nasıldı sende yaşadın mı dedikleriniBenimkini iyi tutturmuştu günündeydi demek o da kötünün iyisi aslında bir tane düzgün işini iyi yapan falcı yok koca bursada
Yiğit yada yiğidin reklamını yapan kişi ; Bursa sayfasında neden istanbuldaki falcıları yazıyosun onu anlamadım ayrıca yiğit'e ben 3 kere fal baktırdım en son baktırdığımda yiğite sen fal bakıtırıyomusn diye sormuştum selenayı önermişti tuhaf simdide buraya yazmışsın ikisinede baktırdım selena cok iyidi ve yakın zaman tarihlerini yaşadım. Ayrıca fal konusunda yiğit herkese aynı şeyleri söylüyor ezberlemiş gibi 2 arkadaşıma daha baktı biriyle bana söylediği harfler ve tarihler birebir aynı ve tabki cıkmadı bunuda belirtiyim.onun dışında da zaten baktırdığım selena vardır sadece. tellwe'de. onu da çok severim.
bir de binnazabla'da selin imer var. o da anı, bulunduğun durumu çok iyi analiz ediyor.
ne zaman lafı açılsa selena'yı da mutlaka tavsiye ederim, eğer online baktırılacaksa.
Yiğit yada yiğidin reklamını yapan kişi ; Bursa sayfasında neden istanbuldaki falcıları yazıyosun onu anlamadım ayrıca yiğit'e ben 3 kere fal baktırdım en son baktırdığımda yiğite sen fal bakıtırıyomusn diye sormuştum selenayı önermişti tuhaf simdide buraya yazmışsın ikisinede baktırdım selena cok iyidi ve yakın zaman tarihlerini yaşadım. Ayrıca fal konusunda yiğit herkese aynı şeyleri söylüyor ezberlemiş gibi 2 arkadaşıma daha baktı biriyle bana söylediği harfler ve tarihler birebir aynı ve tabki cıkmadı bunuda belirtiyim.
Tellwe deki medyumselenayı bende öneriyorum bide aynı şekilde tellwedeki medyumemel güzel bakar.
Cok samimi soruyorum, siz neden bu kadar salaksiniz ? Bakin hakaret degil gercekten bir senaryo yaziyorsun ama olmayacak hatalar yapiyorsun, yani bunu bir salak bile yapamaz. Acirim acirim da sana fal baktirip para kaptirana acirim.
Evet en mantıklısı o galiba.peki size ne açıklama yaptı telefondaKurtuluş ile telefonda konuştuk benim de aklıma geldi. Hangi salak aynı adresten defalarca üye olup hata yapar ? Rakipleri olabilri mi ? Hafta içi savcılığa gerekli dilekçeler verilip kimmiş öğrenelim : )
Sıktınız=)
Ayrıca sen neden Bursa'daki falcılar başlığında Selena'dan bahsediyorsan ben de o yüzden Yiğit'ten bahsediyorum... Lafı açılmıştır, yazmışımdır.
Ayrıca elbette alt tarafı fal, haftada 50 kişiye baktırılıp obsesif gibi hakkında yorum yapılacak bir şey değil. Ama ben de hisleri kuvvetli biri olarak şu yapılan yorumların tarafsız ve iyi niyetli kişiler tarafından yapılmadığını, özellikle o çocuğu karalamak için yapıldığını hissediyorum. O yüzden de her yerde de reklamını yapacam Yiğit'in, sizin gibilerin inadına. Napacaksın?
(Şaka be şaka, işim gücüm yok falcı reklamı mı yapacam=D Ama yeri geldikçe söylemekten geri kalmayacağım. Yiğit'in falı, hayatımda baktırdığım en iyi faldı. Herkese falan aynı şeyi söylediği yok, forumda da çeşitli kişilerin yorumlarını görebilirsiniz, söyledikleri yüksek oranda çıkan bir falcı.)
Evet en mantıklısı o galiba.peki size ne açıklama yaptı telefonda
Kurtuluş ile telefonda konuştuk benim de aklıma geldi. Hangi salak aynı adresten defalarca üye olup hata yapar ? Rakipleri olabilri mi ? Hafta içi savcılığa gerekli dilekçeler verilip kimmiş öğrenelim : )
Ay ona baktircagina falci baciya yolla ucretsiz daha iyi ahahahTellwede selenaya baktırdım anca sıra geldi ama ben beğenmedim gereksiz